Reklama

Reklama

Svět podle Mallory

  • Velká Británie Welcome to the Rileys (více)
Trailer 2

Doug jede na služební cestu do New Orleans. Je rád, že změní prostředí a na chvíli si odpočine od své manželky Lois. Od té doby, co jim zemřela dcera, nedokážou najít společné zájmy a naopak se sami sobě více vzdalují. Doug si vyrazí večer na skleničku do klubu a při té příležitosti se seznámí s mladou prostitutkou Mallory. Prostořeká a upřímná Mallory rozdmýchá stereotypní život staršího muže. Svým osobitým kouzlem a nadhledem dokáže v Dougovi zažehnout jiskru a znovu objevit chuť do života. Pomůže Mallory nešťastnému páru opět najít ztracenou lásku?
V roli Mallory zazářila hvězda ze série Twilight sága - Kristen Stewart a na filmu se mimo režiséra Jake Scotta podílel i jeho otec Ridley Scott a strýc Tony Scott jako producenti (oficiální text distributora)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (191)

HellFire 

všechny recenze uživatele

Příjemné překvapení. Příběh Douga (James Gandolfini) a Lois (Melissa Leo), kterým zemřela patnáctiletá dcera při autonehodě. Jejich manželství je v krizi. Doug spí s jinou ženou a Lois nevychází z domu. Vše změní Mallory (Kristen Stewart), kterou Doug potká ve strip klubu. Krásně napsaný a zahraný příběh o tom, jak krásné je o někoho pečovat a jak se vyrovnat s manželskou krizí. Jsem rád, že Kristen se nenechala zhýčkat sérií Twilight a ukázala se jako velmi vyspělá herečka. ()

deckardx 

všechny recenze uživatele

Už si přesně nevzpomínám, kdy mě naposledy takto "malý" film vzal. Kristen Stewart je neuvěřitelně charismatická, možná se mi to zdá proto, že jsem neviděl Stmívání a nemám jí nějak zaškatulkovanou v její nejslavnější roli. Tento film si určitě zaslouží mnohem větší slávu než má a Jake Scott má určitě zajištěnou dobrou budoucnost a to nejen kvůli tomu, že má za tátu Ridleyho. Chtěl jsem, aby ten příběh byl co nejdelší a hrozně jsem si přál, aby to skončilo jako pohádka, ale díky bohu, že tomu tak nebylo. Nenápadný, ale výborný film. ()

Reklama

Anchi 

všechny recenze uživatele

Docela fajn drama - místy smutný, místy úsměvný, místy nudný, místy zajímavý. Určitě je tu zajímavost tragického příběhu mrtvé dcery a následného matčina uvěznění se ve vlastním domě a snad i myšlenka či popud, který 'starého pána' nabádá ke starostlivosti k nevychovaný, mladý holce, po který mu vlastně vůbec nic není, a člověk tak nějak chce, aby se dočkal šťastnýho konce. ()

Davies182 

všechny recenze uživatele

Pochopitelný příběh s velmi silnou hereckou trojicí. Pokaždé, když pln nedočkavosti vidím další skvělé drama Kristen Stewart, si říkám, jak hrozně mě mrzí její účinkování v upíří sáze. Ne, že bych nechápal, že si na celé frašce vydělává peníze - jen mě ubíjí, když ve fantasy pro ženy mrhá svým potenciálem. Možnost naplno prosadit svůj opravdový herecký talent se totiž herečce nabízí jen a pouze v obdobných rolích... zde jako náctiletá prostitutka s velmi vytříbeným slovníkem. A pokaždé, když další pěkné drama s jejím úžasným kukučem v jedné z rolí skončí, chci ji mít vedle sebe na gauči a... prostě kecat :-)! ()

Andre3000 

všechny recenze uživatele

Ano, i dnes jdou natočit filmy bez akčních scén, sexu, drog, intrik a podvodů. Zdánlivě by se mohlo zdát, že film moc nenabízí, ale je tomu právě naopak. Film bez velkých scén, ale za to upřímný. Plný lidí co poznají nepoznané, musí řešit pro ně naprosto nové situace a čekat jak zareaguje jejich okolí. Nachází dávno ztracené vzpomínky a pocity, které je obohající. Je to útěk z předchozího stereotypu. Tenhle snímek má prostě své kouzlo. ()

Galerie (20)

Zajímavosti (14)

  • Kristen Stewart (Mallory) sa na striptízové scény pripravovala dva týždne s profesionálnou erotickou tanečnicou a pravidelne od striptérskej tyče odchádzala s modrinami. (Cherry_Bomb)
  • Dixie Divas, ve kterém Mallory (Kristen Stewart) pracovala, je striptýzový bar v New Orleans na adrese 606 Iberville St. (sir-dave)
  • Kristen Stewart (Allison alias Mallory) před natáčením filmu záměrně málo spala, učila se tancovat u tyče a jedla pouze mastná a nechutná jídla. (JoranProvenzano)

Reklama

Reklama