Reklama

Reklama

Svět podle Mallory

  • Velká Británie Welcome to the Rileys (více)
Trailer 1

Doug jede na služební cestu do New Orleans. Je rád, že změní prostředí a na chvíli si odpočine od své manželky Lois. Od té doby, co jim zemřela dcera, nedokážou najít společné zájmy a naopak se sami sobě více vzdalují. Doug si vyrazí večer na skleničku do klubu a při té příležitosti se seznámí s mladou prostitutkou Mallory. Prostořeká a upřímná Mallory rozdmýchá stereotypní život staršího muže. Svým osobitým kouzlem a nadhledem dokáže v Dougovi zažehnout jiskru a znovu objevit chuť do života. Pomůže Mallory nešťastnému páru opět najít ztracenou lásku?
V roli Mallory zazářila hvězda ze série Twilight sága - Kristen Stewart a na filmu se mimo režiséra Jake Scotta podílel i jeho otec Ridley Scott a strýc Tony Scott jako producenti (oficiální text distributora)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (191)

Anchi 

všechny recenze uživatele

Docela fajn drama - místy smutný, místy úsměvný, místy nudný, místy zajímavý. Určitě je tu zajímavost tragického příběhu mrtvé dcery a následného matčina uvěznění se ve vlastním domě a snad i myšlenka či popud, který 'starého pána' nabádá ke starostlivosti k nevychovaný, mladý holce, po který mu vlastně vůbec nic není, a člověk tak nějak chce, aby se dočkal šťastnýho konce. ()

lucijelucije 

všechny recenze uživatele

Význačná K. Stewart opět nezklamala. Ta holka si může vzít na sebe cokoliv a stejně bude vypadat přirozeně žensky =) Jinak je tohle drama zajímavé, protože nepřívětivý osud hlavních postav, které spojuje smutný příběh, je do očí bijící a drásající. Je zřejmé, že jejich znatelné problémy mohou diváka zasáhnout. Já jen s tím zásahem byla trochu pozadu, takže mírný pokles z mého pohledu byl nastolen. 6/10 ()

Reklama

hellstruck 

všechny recenze uživatele

Postarší manželé se snaží vyrovnat s tragickou událostí tak,že se ujmou zkažené šestnáctileté striptérky a prostitutky v jednom. Drsnější pretty woman, tak trochu. A bohužel i o něco nudnější. I když Kristen dle mě nepatří mezi zrovna dobré herečky, ve Welcome to the Rileys jí to slušelo a role jí navíc padla jako ušitá. Bohužel nezvládne táhnout celý film, který stojí na táhnoucí se nudě a šedi. Na tenhle snímek jsem se hodně těšila, protože to zkrátka vypadalo dost poutavě a zajímavě .A i když to vlastně ve výsledku vlastně není tak špatné, rozhodně to nestojí za druhé shlédnutí. Občas jsem dokonce i nudou zívala. Je to zkrátka takový průměr, který si zaslouží tak maximálně tři hvězdičky. Škoda nevyužitého potenciálu..Navíc myslím,že je zdejší hodnocení dost ovlivněno skalními fandy Kristen,což je značně nespravedlivé, ale budiž.. ()

Sofia 

všechny recenze uživatele

Moc mi to nesedělo. Přišlo mi to značně nevěrohodné - silně pochybuju, že by si manželský pár, rozhozený po traumatu jako je ztráta dítěte, dokázal najít tak silný vztah zrovna k takovému individuu, jaké tady hrála Kristen Stewart. O jejím hereckém umění jsem se už zmínila několikrát a ani tady mě nepřesvědčila, naopak mi lezla strašně na nervy. Film je v podstatě nudný, zaujalo mě jen prostředí New Orleansu a výkon Melissy Leo. ()

grogodil 

všechny recenze uživatele

Hm, niečo na tej Stewartovie Kristíne je :-) ....Zvláštny, hodne zúfalý a prinajmenšom divný pokus o terapiu a zalepenie diery v živote manželského páru skrz ochočenie si mladej prostitútky, no vďaka citlivej réžii a skvelým hereckým výkonom sa divák takmer úplne stotožní s ich psychickým rozpoložením a tejto manželskej dvojici neustále neskutočne fandí a praje šťastie a happyend, nech sa film akokoľvek nebezpečne blíži k jedinému logicky očakávanému záveru. 6/10 ()

Galerie (20)

Zajímavosti (14)

  • Režisér Jake Scott a návrhářka kostýmů Kim Bowen procházeli spolu s Kristen Stewart různé striptýzové kluby, aby se připravili na její roli Mallory. Během této doby jí byla od majitelů klubů nabízená práce, poněvadž nevěděli, že se jedná o herečku. (sir-dave)
  • Producent Scott Bloom pochválil výkon Kristen Stewart s tím, že jen málo hereček jejího věku by této roli přineslo tolik realismu, jako ona. (sir-dave)
  • Melissa Leo se filmu upsala pouhé dva týdny před natáčením v New Orleans. (sir-dave)

Reklama

Reklama