Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Film o dvou kamarádech odlišné orientace, kteří se snaží získat své partnery opravdu zvláštním způsobem. Gay Kyle poradí heterosexuálnímu Celebovi, že získá divokou Gwen, pokud ji přesvědčí o tom, že je gay, protože pro ně má slabost. Vše ovšem nabere jiného větru, když se do hry vloží Celebovi rodiče, bývalá přítelkyně a další. (h144)

(více)

Recenze (10)

Allan 

všechny recenze uživatele

Naprostý souhlas s uživateli AngelAngie a Radim - opravdu pěkní chlapi, kteří opravdu, ale opravdu neumějí hrát. Především pozoruhodná je postava heteráka Celeba v podání jistého pana Lunsforda: herec, jenž dokáže zahrát jediný dramatický výraz - zakaboněné obočí a šikmý pohled kamsi do strany nebo rovnou do země. Po stránce komediální je film skutečně žalostná komedie; po stránce romantické žalostná romance a po stránce erotické skutečně špatné péčko. Ale abych nebyl tak úplně přísný - scéna, kdy Celeb na gauči poslouchá hlas vytoužené Gwen a Mark mu zároveň provádí to, co je snem snad každého nedeviatního gaye, je nasnímána velice vkusně a přitom je zatraceně sexy. Ale přeci jen, je to trochu málo na devadesátiminutový film. ()

Rover 

všechny recenze uživatele

Tak on ten film je prakticky o ničem, ale nemohu říct, že se mi nelíbil (ano, může za to především herecké obsazení). Komedie to není, je to spíš takový romantický film z trochu uměle vytvořené komunity. Potěšilo mě, že se zde moc nesetkáme se zavedenými stereotypy a klišé, jaké tak rádi používají tvůrci neobeznámení s poměry. HUDBA: Dominik Hauser - takhle si představuju hudbu v pornu, strašný. ()

easaque 

všechny recenze uživatele

+2* probíráním starší zašlé filmotéky jsem objevil i tyto dvě ztřeštěné gay komedie a tak abych k nim mohl něco napsat. Oba díly spojuje herecké obsazení - podotýkám že velmi slabé, televizní skoro sitcomové zpracování a příběhy, které jsou jednoduché a určené zejména pro pubertální publikum. Chvílemi vtipné a chvílemi trapné, takže úplná nuda to není - hlavní plus je, že si na nic nehraje a zná své meze. Přesto na tři hvězdičky to nemá a má spíš snižující úroveň, tak jsem dal prvnímu o něco lepší znamínko.... A vidím, že se nám to už rozrostlo na 5 dílů, do důchodu času dost .... [ PŘÍBĚH: 1 /// ATMOSFÉRA: 1 /// TEMPO: 1 /// ORIGINALITA: 1 /// NÁLADA: 2 /// ART: 0 /// STYL: 0 /// CASTING: 0 (3*MAX) ] ()

BUD-SFIS odpad!

všechny recenze uživatele

No ke komedii to ma daleko. Tak spis bych to zaradil to romantickych. Ale nekdy jsem se smal, jak je ten film hrozny. ()

Radim 

všechny recenze uživatele

Dobrý nápad, ale příšerné zpracování. Občas to vypadalo nadějně, ale pak přišla divná scéna, hloupý dialog nebo nezvládnutý herecký projev. Škoda, chvílema jsem se slušně bavil. ()

EllienPM 

všechny recenze uživatele

Ha ha ha :). Půlka filmu je sexy sex po telefonu a druhou půlku jsem prořval smíchy. Chudáci sousedi :). Takhle jsem se u filmu opravdu hooodně dlouho nenasmál, hlavně teda část "velké tlusté párky k večeři" :)). To je tak blbý, až by to byla skvělá divadelní hra :). Vtipný, klouzavý, nehrotivý, super :). ()

jiri.twist 

všechny recenze uživatele

Tak mejvyšší známku bych asi nedal, ale pro pobavení a zpříjemnění volné chvíle to byla dobrá komedie, mnozí herci pohlední-svěží, až budu mít blbou náladu, tak si to pustím ještě jednou ... 5678 ()

Mr.Shock 

všechny recenze uživatele

Tenhle ... - říkejme tomu třeba FILM - jede na naprosto luxusní "prcičkoidní" platformě... V lecčem American Pie překonává vtipem i dějem. ( to nic nemění na tom, že je to donebevolající pí**vina ;o) ) ()

Reklama

Reklama