Reklama

Reklama

Těsně před zavírací dobou vtrhne do supermarketu Hastings skupina ozbrojenců. Záhy se však ukáže, že to nejsou lupiči ani teroristé, ale zoufalí vědci, kteří se snaží zabránit invazi mimozemšťanů. Lidstvu hrozí skutečné nebezpečí a čas se krátí…
Idylický předvánoční večer v supermarketu Hastings v arizonském Buck Lake se chýlí ke konci. Těsně před zavírací dobou je v obchodě už jen hrstka zákazníků a personál. Z ničeho nic však dovnitř vtrhne skupina po zuby ozbrojených násilníků, zastřelí několik lidí a ostatní zajme. Nejsou to však lupiči ani teroristé, jak to v první chvíli vypadalo, ale zoufalí vědci, kteří se snaží zastavit mimozemskou invazi, k níž má dojít této noci právě tady. Celé lidstvo je v ohrožení a čas hraje v jejich neprospěch stejně jako policie, která se snaží proniknout dovnitř... Americký sci-fi horor režíroval Ben Rock, hrají Carlos Bernard, Matthew St. Patrick, Courtney Ford ad. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (119)

Astaroth12 

všechny recenze uživatele

Každý, kto len trocha pričuchol k hororom, rýchlo zisti, že o originálny film sa nejedná, kedže je tu niekoľko prvkov prevzatých z iných filmov. To by nevadilo, keby film mal oveľa vyšší rozpočet ako bolo v reále a bolo to aj vidieť. Žiadne viditeľné premeny, asi okrem jedného prsta a to bolo sakramentsky málo. Toho pobehujúceho monsteríka ani vidieť moc nebolo, odohrávalo sa to prevažne v prítmí, asi len jeho parsekundový face a aj tak som zhodnotil, že maskéri sa vyšantili, dobrý bol chlapík. Chcel som vidieť splatter, ale to si musim pozrieť iný film, tu tej krvi a nechutností bolo fakt málo. Herci sympatický a mal aj pár akčných scén, tak tú 3* si vystrieľal. ()

Šakalík 

všechny recenze uživatele

Tak opravdu pouze béčkové sci-fi, kterému čouhá sláma z bot. Navíc kromě infantilního emzáckého příběhu to vlastně ani žádné sci-fi není, protože o mimouších se sice celou dobu žvaní, ale divák žádného pořádně nespatří. Filmu také chybí jakákoli zajímavá scéna, kterou by si člověk zapamatoval, což má za následek, že tenhle film brzy vymizí z paměti. Herecké obsazení je věrné omezenému rozpočtu, takže žádnou superstar ve filmu neuvidíme – mě přesto potěšila Courtney Ford, na kterou se když už nic dalo alespoň koukat. :-) Celý film vkusně zakončí klišovité finále, předvídatelné až hrůza, takže alespoň v mém případě se žádné nadšení nedostavilo... ()

Reklama

Tommassi3 

všechny recenze uživatele

"Můj nevlastní táta byl policejní vyjednavač v Chicagu.. Říkám vám, že jinak se odsud nedostaneme, než že se pokusíme sami utéct !!" Jeden by spíš dle duchaplnosti této repliky odhadoval, že vlastní otec scénáristy byl bratrem jeho matky, čímž bych se však opravdu jen velice nerad nějak dotknul jakéhokoliv podobného výstavního degeneráta.. ()

killjezor 

všechny recenze uživatele

Ikdyž mám béčkové filmy opravdu rád, tak tehle mi nějak nesedl. Možná, kdyby se režisér nesnažil měnit styl, roztřesená a rozmazaná kamera v jenom momentu působí spíš rušivě, než aby víc vystrašila. Navíc nesmyslnost jednání některých postav je opravu na hlavu. Nepůsobí ani směšně, jak je u takových filmů zvykem, ale opět ubírá na atmosféře. Přitom začátek je víc než výborný. Ve finále podprůměr mezi béčky. ()

iXtr3m3 

všechny recenze uživatele

Tak tento film je jasný príklad, ako z minima vyťažiť maximum. Nedostatok peňazí a tým pádom aj efektov vcelku dobre vynahradila atmosféra, ktorú si snímok držal celkom obstojne až do konca. Škoda len toho deficitu v peňaženke, pretože to mohlo vyzerať omnoho lepšie. Dávam 3 slabšie hviezdičky, ale len s prižmúreným okom... :-) ()

Galerie (3)

Zajímavosti (2)

  • Keď si Seth Steadman (Mathew St. Patrick) kupuje v "Hastings Supermarket" potraviny, nákup ho vyjde na 10.66 amerických dolárov. Je to odkaz na bitku pri Hastingse, po ktorej Normani ovládli Anglicko a ktorá sa odohrala roku 1066. (beso74)
  • Natočené v Los Angeles, Kalifornia. (Danny88)

Reklama

Reklama