foto

Rockmond Dunbar

  • nar. 11.1.1973 (46 let)
    Oakland, California, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Rockmond se narodil 11. ledna 1973 v Oaklandu v Kalifornii a vystudoval Morehouse College a University of New Mexico. Filmový debut si odbyl v roce 1998 ve filmu MISERY LOVES COMPANY, poté hrál ve filmech PUNKS, SICK PUPPIES, WHODUNIT, ALL ABOUT YOU, LOVE THE WAY a KISS KISS BANG BANG. Vystupuje v televizních seriálech jako jsou EARTH 2, FELICITY, THE PRETENDER, NORTH SCORE, SOUL FOOD a PRISON BREAK, který ho proslavil nejvíce. V roce 2003 Rockmond režíroval, produkoval a hrál ve filmu The Great Commission.

V roce 2003 se oženil s Ivy Holmes, se kterou žije v Texasu. Časopis TV Guide zvolil Rockmonda jako jednoho z padesáti nejvíc sexy mediálních hvězd. Kromě hraní se věnuje režii, psaní a produkování.

annickka

Herecká filmografie

Filmy

2018 City of Lies
Edge of Fear
2017 Cheaters Club, The
Choke Hold
2016 Fate
2015 Curve Ball
2014 More to Love
2013 Highland Park
2012 Echo at 11 Oak Drive
Jak chutná láska (TV film)
Raising Izzie (TV film)
2010 Love Chronicles: Secrets Revealed
2009 Pastor Brown
2008 Family That Preys, The
Jada
Neznámí vetřelci
2006 Dirty Laundry
2005 Kiss Kiss Bang Bang
2004 Hollywood Division (TV film)
2001 All About You
2000 Punks

TV seriály

2019 Záchranáři L. A. (TV seriál)
Bobby Begins Again (S02E16)
Ocean's 9-1-1 (S02E15)
Broken (S02E14)
další epizody (5)
2018 Záchranáři L. A. (TV seriál)
Merry Ex-Mas (S02E10)
Buck, Actually (S02E08)
Haunted (S02E07)
další epizody (15)
2017 The Path (TV seriál)
Return (S02E08)
Providence (S02E07)
For Our Safety (S02E06)
další epizody (8)
Tým Škorpion (TV seriál)
Scorp Family Robinson (S03E25)
Something Burrowed, Something Blew (S03E23)
Útěk z vězení (TV seriál)
Za očima (S05E09)
Potomstvo (S05E08)
Vínové moře (S05E07)
další epizody (9)
2016 The Path (TV seriál)
The Miracle (S01E10)
A Room with a View (S01E09)
The Shore (S01E08)
další epizody (10)
2013 Zákon gangu (TV seriál)
A Mother's Work (S06E13)
Aon Rud Persanta (S06E11)
John 8:32 (S06E09)
další epizody (9)
2012 For Richer or Poorer (TV seriál)
Zákon gangu (TV seriál)
J'ai Obtenu Cette (S05E13)
Crucifixed (S05E10)
Andare Pescare (S05E09)
další epizody (8)
2011 Chicago: Zákon ulice (TV seriál)
Vražda v čínské čtvrti (E05)
Zákon gangu (TV seriál)
To Be, Act 2 (S04E14)
To Be, Act 1 (S04E13)
Burnt and Purged Away (S04E12)
další epizody (12)
2010 Čmuchalové (TV seriál)
Private Practice (TV seriál)
All in the Family (S04E06)
2009 Útěk z vězení (TV seriál)
Konec zabíjení (S04E22)
Směnný kurz (S04E21)
2008 Mentalista (TV seriál)
2007 Heartland (TV seriál)
Žralok (TV seriál)
No Holds Barred (S02E06)
Chirurgové (TV seriál)
Milostná romance, chemická reakce (S04E07)
Útěk z vězení (TV seriál)
Panama (S02E20)
Sladká Caroline (S02E19)
Sprcha (S02E18)
další epizody (6)
Kriminálka Miami (TV seriál)
Gerily v mlze (S06E11)
2006 The Game (TV seriál)
Útěk z vězení (TV seriál)
Spojení přerušit (S02E12)
Vyhrabaný (S02E09)
Naprostý pád (S02E08)
další epizody (18)
2005 Head Cases (TV seriál)
Útěk z vězení (TV seriál)
Konec tunelu (S01E13)
Jeden z kola ven (S01E12)
Další do hry (S01E11)
další epizody (9)
2004 North Shore (TV seriál)
2000 Girlfriends (TV seriál)
Soul Food (TV seriál)
1998 Felicity (TV seriál)
1994 Země 2 (TV seriál)

Dokumentární

2006 Making of 'Prison Break'
2004 Retrosexual: The 80's (TV seriál)

TV pořady

1981 Entertainment Tonight (TV pořad)

Režijní filmografie

Filmy

2009 Pastor Brown

TV seriály

2018 Califia and the Timeless Sentries (TV seriál)
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace