foto

Carlos Bernard

  • nar. 12.10.1962 (56 let)
    Evanston, Illinois, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Narodil sa na predmestí Chicaga v americkom štáte Illinois. Jeho otec je Poliak a matka pochádza zo španielskej rodiny. Carlos je veľký športový fanatik, jeho obľúbeným baseballovým klubom je práve Chicago Cubs. Avšak od malička inklinoval aj k umeniu. Už v skorom veku začal kresliť a maľovať.

Po vyštudovaní strednej školy navštevoval Illinoiskú štátnu univerzitu s tým, že po ukončení štúdia bude animátor. Nakoniec sa ale rozhodol, že sa stane hercom. Po niekoľkých rokoch strávených v chicagskych divadlách sa presťahoval do San Francisca. Tu začal zbierať skúsenosti v prestížnom American Conservatory Theatre. Carlos začal aj písať a režírovať predstavenia. Za réžiu a scenár k hre The Memorandum, napísanú Václavom Havlom, bol dokonca nominovaný na lokálne divadelné ocenenie.

Zlom v jeho kariére nastal v roku 2001. Vtedy bol obsadený do akčného seriálu 24 s Kieferom Sutherlandom, kde stvárnil jeho kolegu v protiteroristickej agentúre CTU Tonyho Almeidu. Po piatich sériách, kde sa objavoval takmer pravidelne, bola jeho postava pre šiestu sériu zrušená. V siedmej sa ale opäť objavil a ráta sa s ním aj pre ďalšie pokračovania tohto úspešného projektu. Dokopy si agenta Almeidu zahral v 115 epizódach. Za zobrazenie tejto postavy bol nominovaný aj na niekoľko ocenení. Carlos popri tomuto seriálu hosťoval aj v iných projektoch, síce už nie tak úspešných. Väčšinou to boli rôzne televízne filmy alebo seriály.

Carlos má dvoch bratov. Od roku 1999 je šťastne ženatý s herečkou Sharisse Baker. V roku 2003 sa im narodila dcéra Natalie. Medzi jeho hobby patrí šport a to hlavne basketbal, golf, džudo a lyžovanie.

V roku 2003 bol zaradený do rebríčka časopisu People medzi 50 najkrajších mužov.

Pugo

Herecká filmografie

Filmy

2015 Turbotarantule: Láva poraženým (TV film)
2014 24: Solitary
2012 Duch bouře (TV film)
2010 Angel Camouflaged
2008 Neznámí vetřelci
2007 Nurses (TV film)
2006 Deset a půl stupně: Apokalypsa (TV film)
2001 Vegas, City of Dreams
2000 Mars and Beyond
The Colonel's Last Flight
1999 Babylon 5: Volání do zbraně (TV film)
1998 Muži v bílém (TV film)
1997 The Killing Jar
1960 An Arabian Night

TV seriály

2017 24 Hodin: Nezastavitelný (TV seriál)
11:00 p.m.-12:00 a.m. (E12)
10:00 p.m.-11:00 p.m. (E11)
9:00 p.m.-10:00 p.m. (E10)
další epizody (6)
Supergirl (TV seriál)
Far from the Tree (S03E03)
2015 The Inspectors (TV seriál)
2014 Motiv (TV seriál)
Přes palubu (S02E03)
Closer: Nové případy (TV seriál)
Divadlo (S03E13)
2013 Dallas (TV seriál)
Blame Game (S02E06)
Trial and Error (S02E05)
Castle na zabití (TV seriál)
Lidský faktor (S05E23)
2012 Dallas (TV seriál)
Revelations (S01E10)
No Good Deed (S01E08)
Collateral Damage (S01E07)
další epizody (5)
Havaj 5-0 (TV seriál)
Žena plná zla (S03E08)
Pochybnost (S03E02)
Kriminálka Miami (TV seriál)
Rodinný podnik (S10E16)
2011 Kriminálka Miami (TV seriál)
Miamský řezník (S10E08)
Kdo se směje naposled (S10E04)
2010 Scoundrels (TV seriál)
Status: Nežádoucí (TV seriál)
Dobré úmysly (S03E15)
2009 24 hodin (TV seriál)
Day 7: 7:00 a.m.-8:00 a.m. (S07E24)
Day 7: 6:00 a.m.-7:00 a.m. (S07E23)
Day 7: 5:00 a.m.-6:00 a.m. (S07E22)
další epizody (20)
2006 24 hodin (TV seriál)
Day 5: 8:00 p.m.-9:00 p.m. (S05E14)
Day 5: 7:00 p.m.-8:00 p.m. (S05E13)
Day 5: 6:00 p.m.-7:00 p.m. (S05E12)
další epizody (5)
2005 24 hodin (TV seriál)
Day 4: 6:00 a.m.-7:00 a.m. (S04E24)
Day 4: 5:00 a.m.-6:00 a.m. (S04E23)
Day 4: 4:00 a.m.-5:00 a.m. (S04E22)
další epizody (18)
2004 24 hodin (TV seriál)
Day 3: 12:00 p.m.-1:00 p.m. (S03E24)
Day 3: 11:00 a.m.-12:00 p.m. (S03E23)
Day 3: 10:00 a.m.-11:00 a.m. (S03E22)
další epizody (16)
2003 24 hodin (TV seriál)
Day 3: 8:00 p.m.-9:00 p.m. (S03E08)
Day 3: 7:00 p.m.-8:00 p.m. (S03E07)
Day 3: 6:00 p.m.-7:00 p.m. (S03E06)
další epizody (24)
2002 24 hodin (TV seriál)
Day 2: 3:00 p.m.-4:00 p.m. (S02E08)
Day 2: 2:00 p.m.-3:00 p.m. (S02E07)
Day 2: 1:00 p.m.-2:00 p.m. (S02E06)
další epizody (25)
2001 24 hodin (TV seriál)
5:00 a.m.-6:00 a.m. (S01E06)
4:00 a.m.-5:00 a.m. (S01E05)
3:00 a.m.-4:00 a.m. (S01E04)
další epizody (6)
1997 Night Man (TV seriál)
Sunset Beach (TV seriál)
1996 Zvláštní efekty (TV seriál)
1993 Walker, Texas Ranger (TV seriál)
1991 Policie z Palm Beach (TV seriál)
1973 Mladí a neklidní (TV seriál)

Dokumentární

2003 24: Access All Areas (TV film)
2002 24 Heaven (TV film)
24: The Postmortem (TV film)

TV pořady

2006 The Megan Mullally Show (TV pořad)
2004 The Tony Danza Show (TV pořad)
2003 Celebrity Poker Showdown (TV pořad)
Jimmy Kimmel Live! (TV pořad)
World Poker Tour (TV pořad)
2002 Last Call with Carson Daly (TV pořad)
SoapTalk (TV pořad)
2001 Show Wayna Bradyho (TV pořad)

Režijní filmografie

Filmy

2012 Your Father's Daughter

TV seriály

2019 MacGyver (TV seriál)
Mac + Fallout + Jack (S03E11)
2018 Havaj 5-0 (TV seriál)
Lele pu na manu like (S09E08)
2017 MacGyver (TV seriál)
Bullet + Pen (S02E11)
Havaj 5-0 (TV seriál)
Jak zvládat stres (S08E06)
Myšlenky zločince (TV seriál)
Unforgettable (S12E20)
2016 Havaj 5-0 (TV seriál)
Břemeno (S07E10)

Scenáristická filmografie

Fanoušci tvůrce

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace