Reklama

Reklama

Těsně před zavírací dobou vtrhne do supermarketu Hastings skupina ozbrojenců. Záhy se však ukáže, že to nejsou lupiči ani teroristé, ale zoufalí vědci, kteří se snaží zabránit invazi mimozemšťanů. Lidstvu hrozí skutečné nebezpečí a čas se krátí…
Idylický předvánoční večer v supermarketu Hastings v arizonském Buck Lake se chýlí ke konci. Těsně před zavírací dobou je v obchodě už jen hrstka zákazníků a personál. Z ničeho nic však dovnitř vtrhne skupina po zuby ozbrojených násilníků, zastřelí několik lidí a ostatní zajme. Nejsou to však lupiči ani teroristé, jak to v první chvíli vypadalo, ale zoufalí vědci, kteří se snaží zastavit mimozemskou invazi, k níž má dojít této noci právě tady. Celé lidstvo je v ohrožení a čas hraje v jejich neprospěch stejně jako policie, která se snaží proniknout dovnitř... Americký sci-fi horor režíroval Ben Rock, hrají Carlos Bernard, Matthew St. Patrick, Courtney Ford ad. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (119)

lykan9 

všechny recenze uživatele

Co víc chtít od nízkorozpočtového filmu, než to, co nám dává právě Neznámí vetřelci. Obsazení známých tváří, které v jejich nejznámějších rolích zbožňuju (Carlos Bernard - 24, Rockmond Dunbar - Prison Break a Courtney Ford - Supernatural), nadupaná hudba, skvělé akční scény (úvod v obchoďáku byl opravdu výborný) a výborné napětí. Jistě, že se tento horor nemůže srovnávat s filmy, do kterých byly vloženy desítky miliónů dolarů, ale v rámci možností tomuto filmu nic nechybělo. Za mě za výbornou. ()

honajz2 

všechny recenze uživatele

První půlka filmu funguje dobře, ta druhá už jenom všechno protahuje, nudí a je totálně předvídatelná. Je to škoda, protože už to chvílemi vypadalo na něco trochu pořádného, prostředí obchodu je zajímavé (a souhlasím s jedním mým oblíbeným uživatelem - rozhodně je to lepší jak Mlha 2007) a ani ty postavy nejsou k zahození, jen je prostě blbý, že z dobře rozehraného nápadu (nijak originálního, ale to je mi tak nějak jedno) to spadne do toho nejočekávatelnějšího. Lepší 2* ()

Reklama

Tommassi3 

všechny recenze uživatele

"Můj nevlastní táta byl policejní vyjednavač v Chicagu.. Říkám vám, že jinak se odsud nedostaneme, než že se pokusíme sami utéct !!" Jeden by spíš dle duchaplnosti této repliky odhadoval, že vlastní otec scénáristy byl bratrem jeho matky, čímž bych se však opravdu jen velice nerad nějak dotknul jakéhokoliv podobného výstavního degeneráta.. ()

Freemind 

všechny recenze uživatele

Největší překvapení poslední doby! Snímek s velmi, velmi nízkým rozpočtem překvapil solidním scénářem, slušnými hereckými výkony i vkusným provedením. Pro mne je určitým zadostiučiněním, když srovnám toto béčko s loňskou "áčkovou" Mlhou (které spojuj prostředí a částečně i téma). Zatímco Darabont školácky vsadil na digitální efekty, které v denním světle logicky vypadaly uměle, zde režisér (částečně z donucení) pracoval spíše s přítmím a náznaky - a když nakonec vyleze "král", jeho maska je sice nepříliš podařená, ale stejně bije na hlavu Darabontovy CGI příšerky. Samozřejmě je vidět, že to bylo vše točeno na poloprofesionální digitální kameru a střih nedělal žádný génius, přesto si ale myslím, že je to výborný odrazový můstek pro pana režiséra. Počkáme, uvidíme. ()

AlfaNumerO 

všechny recenze uživatele

Překvapující asi stejně jako když holce sundáte podprsenku, čekáte obrovský prsa, ale v podprsence najdete místo toho schovaný ponožky a pod nimi lentilky pod kobercem. V tomto případě je to ovšem myšleno v dobrém slova smyslu (mikropodprda a megaprsa). Pokud filmu odpustíte jeho béčkovost, tak si v rámci možností odnesete poměrně kvalitní podívanou. 61% ()

Galerie (3)

Zajímavosti (2)

  • Natočené v Los Angeles, Kalifornia. (Danny88)
  • Keď si Seth Steadman (Mathew St. Patrick) kupuje v "Hastings Supermarket" potraviny, nákup ho vyjde na 10.66 amerických dolárov. Je to odkaz na bitku pri Hastingse, po ktorej Normani ovládli Anglicko a ktorá sa odohrala roku 1066. (beso74)

Reklama

Reklama