Reklama

Reklama

Kalich lásky s Tilou Tequilou

(pořad)
  • USA Shot at Love with Tila Tequila, A
všechny plakáty
Reality-TV
USA, 2007

Tila Tequila se za slávou škrábala zuby nehty a teď když se jí to podařilo by ráda našla tu pravou lásku. Ačkoliv má na své MySpace stránce již přes dva miliony přátel, stále nenašla toho pravého - nebo tu pravou! Tato bisexuální "časovaná bomba" je připravena se usadit a MTV jí v tom chce podat pomocnou ruku. Do Tilinina domu jsme pozvali 16 atraktivních lesbiček a 16 sexy vyhlížejících kluků, aby soutěžili o její náklonnost a přízeň. Vyhraje Tilino srdce mužský šarm nebo něžný dotek ženy? (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (20)

EdaS odpad!

všechny recenze uživatele

Ano, jak správně píše Brandon, na tuhle kravinu si vzpomenu jen v souvislosti s probouzením se v jistém německém hotelu. Tinu Tequilu bych po pěti minutách zabil. Celá show je jen sbírka totálních loserů. ()

Arsenal83 odpad!

všechny recenze uživatele

32% pre takúto p**u? Čo to má ako byť? To aj Martinka z Turca, nech je jej zem ťažká, bola skvostom oproti umelej šikmáčke. Hnus a vrchol imbecility. ()

Tereza666 

všechny recenze uživatele

Je to hnusná, nesympatická silikonová fuchtle.Tila je jednou z nejošklivějších "krásek" jaké znám. Nechápu co na ní viděj. ale přiznám se, koukala jsem na to pravidelně. Bavilo mě to, a někdy jsem se u toho vážně pobavila. Takže nemůžu jinak než ***** , nebudu sobec. O.o ()

masw 

všechny recenze uživatele

Jedna z nejpovedenějších show MTV! Tila je solidní asijská kočka, Dani je hodně mužsky vypadající lesbička a Domenico nejvtipnější a dostal i svou vlastní reality show. Nechybí zde mírná nahota, bitky, smích, emoce. ()

Jigsaw88 

všechny recenze uživatele

Reality show o jedný krávě, která neví, zda je lesba nebo hetero. Je to trapný, stejne si nakonec nikoho nevybere, není o ni zájem tak natáčí podobný hovadiny, aby si ji někdo konečně všimnul, docela trapný, nemůžu si pomoct, ale někoho mi to připomíná...., že by Paris Hilton?? :-D ()

honelnik odpad!

všechny recenze uživatele

Internetová čubka a čivava Tila Tequila si popri všetkom tom nakupovaní a šukaní všimla, že jedna jej diera zostáva napriek všetkej snahe nezaplnená. A nie náhodou je táto dierka na jej ružovom srdéčku B'-( Naše odvážne šteňátko sa teda vydáva na strastiplnú cestu za láskou, ktorá prekoná hory, oceány a polčas rozpadu uránia. Tento nový, mne neznámy, formát reality show spočíva v interakcii postáv a dodatočných interview, ktorými spätne objasňujú svoje pocity a prepastne hlbokánske myšlienky akoby real-time...ťažko sa to vysvetluje, niečo sa deje na záberoch poskytnutých, pre účastníkov neviditeľnými, kameramanmi, do toho skoči xicht nejakého maníka/mrochty, ktorý opisuje svoju reakciu v tom danom momente, pričom on sám akoby vôbec netuší čo sa stane o 5sekúnd. Je to proste KURRRRVA-dynamický formát, tak potrebný pre mladú generáciu, ktorá popri všetkých tých prestrelkách, vyťahovaní teplákov, vysedávaní na lavičkách a hulení potrebuje nejakú intelektuálnu stimuláciu. Ovšem samotná forma sa nemôže porovnávať s obsahom tohto monumentálneho masterpiece...Ako som podotkol vyššie, Tila je čupka. Z tohto faktu vychádza celý program a nie je teda prekvapením, že Tila zisťuje, že rovnako veľa ľúbi dievky ako i mládencov. Náplň dielu, ktorý som mal možnosť vidieť pozostávala z jedného čelindžu ( pre Tilu velmi smerodatné praskanie kondómu pomocou pumpy, ktorú mali účastníci "ride with your ass" ) a troch rande za tri dni, ktoré Tila absolvovala s každým účastníkom. Rande začínalo vždy velmi romantickou večerou, nasledované vášnivým bozkávaním zamilovanej dvojice asi 12cm od objektívu kamery a končilo trtkačou, ktorú netuším prečo diváci nemali právo vidieť, šak platím tu káblovku ne?. Musím povedať, že vidieť o desiatej večer dve lezby vo vírivke na mtv prekonáva aj ten najhlbší odpad, ktorý doteraz predstavovala Norika so svojim slávnym "....no veď ja si aj zapičujem..." na mojsejovcoch. Tu sa bavíme o žumpe naplnenej sračkami východonemeckého ženského vzpieračksého družstva KODIAK. ()

Martyr odpad!

všechny recenze uživatele

Akoby toho nebolo tento rok dost, den pred jeho koncom mi do rany pride tento skvost. Clovek si v roku 2008 snad uz myslel, ze videl vsetko a na vsetko je uz pripraveny. Ale kdezeee. Degenaracia ludstva a s nou spojena napaditost tv producentov zobrazena roznymi reality show Vyvolenych, Big Brothera a pre slovakov stale oblubenych Mojsejovcov este stale neskoncila a dovolim si povedat, ze je prave teraz v novych zaciatkoch. Do hlavnej hviezdy tejto parady, sikmej Tequily sa musi byt zblaznit kazdy normalny clovek uz na prvy pohlad. Vsetko podstatne ( a vlastne vsetko) k nej uz napisal honelnik a preto sa zdrzim dalsieho popisu jej vynimocnej osobnosti. Treba sa zamysliet, preco su tieto relacie uspesne. Pozeraju ich ludia (deti !?!) ktori ich miluju alebo su pravidelnymi divakmi (ktorym sa urcite po prvej zhliadnutej casti stanem) len vysoko intelektualni jedinci, ktori sa pohorsuju (pravidelne)? Odpoved je tazky oriesok ale priznam sa, ze.....ze to KURVAAA ani nechcem vediet! SMRT SMRT SMRT ..VSETKYYYM! ()

gogoroxy 

všechny recenze uživatele

Kdybych neměla svého kluka, kterého miluju, přihlásím se a bojuju o ty velký dudy do posledního dechu, i když jsem o hodně hezčí asiatka než Tequila. ()

FortKnox 

všechny recenze uživatele

Ti kteří neviděli tuto reality show do konce ať si klidně píšou, že Tila je hodně zahleděna sama do sebe, líbá se s každým na počkání, když se líbají soutěžící mezi sebou vyhodí je. Každá výhra v soutěži mezi dvěma pohlavími, je trávení času s ní, trochu stereotyp. Hledá lásku mezi svými fanoušky a přáteli ze sociálních sití, ubohé. Po pár dílech to tak skutečně vypadá, ale je docela zábava dívat se na partu idiotu (chlapů) a houf lesbiček. Navíc to má úplně ten nejlepší konec jaký si můžete přát. ()

DandaPiper 

všechny recenze uživatele

Asi jsem se zbláznil, ale tahle šílenost mě opravdu baví. Každej díl jsem společně s Tilou prožíval a snažil se vybrat tu nejnej partii. Bohužel pro Tequilu se jí to nepodařilo ani na podruhé.. ()

Reklama

Reklama