Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Michelle Brown (Kimberly Williams) už od detstva túžila mať veľký dom s červenými dverami a bielym plotom. Preto je neskutočne šťastná, keď spolu so snúbencom Justinom (Jason London) nájdu takýto dom, ktorý však potrebuje mnoho opráv. Kúpu domu vybavujú cez agentúru, v ktorej pracuje aj bývalá narkomanka Connie Volkos (Annabella Sciorra). Všetko sa začne tým, že Connie si chce kúpiť sukňu akú má Michelle, lenže má prečerpanú kreditku. A tak keď sa jej naskytne možnosť neváha si kúpiť sukňu cez internet a použiť na to číslo Michellinej kreditky. Takto si postupne nakupuje mnohé drahé veci, kúpi si auto, prefarbí sa a dá si vystaviť vodičák na meno Michelle Brown. Dokonca ide na plastiku, aby sa z nej stala druhá Michelle Brown. Pravej Michelle všetko dôjde keď uvidí výpis z kreditky, na ktorom sú aj veci, ktoré nikdy nekúpila. Postupne pochopí, že jej Connie ukradla identitu a rozhodne sa bojovať s americkými úradmi a zákonmi, aby očistila svoje meno, ktoré jej Connie neváha pošramotiť aj trestným činom.... (krny)

(více)

Recenze (6)

tanyya

všechny recenze uživatele

Dobrej film,urcite stoji za shlidnuti.Zajimava zapletka,docela dobry herecky vykony. Docela me prekvapilo,ze ma jen 57 procent a ze je to TV film. Videl bych ho na 70 procent a regulerni kvalitni film v kine. ()

John80 

všechny recenze uživatele

Thriller o podvodníčke, ktorá využije udaje zo zmluvy klientky a zneužije jej číslo účtu ale aj identitu a následne začne po nej pátranie 3* ()

dogma97 

všechny recenze uživatele

Film, který jsem si původně pustil s tím, že v půlce přepnu na zprávy, mě svojí neuvěřitelnou věrohodností a atmosférou tak vtáhl do děje, že jsem na buráky před sebou ani nesáhl (natož na přepínač kanálů). Dlouho jsem ostražitě čekal, že se děj obligátně zvrhne na souboj hlavní hrdinky o holý život v opuštěné polorozbořené tovární hale s funkčním bucharem a několika prasklými parovodními ventily (možná právě to některým hodnotitelům tohoto filmu chybí) - naštěstí nic takového nenastalo. Napětí je docíleno téměř dokumentaristicky podrobným popisem postupného nárůstu potíží skutečné Michelle Brown až k úplnému zoufalství, jejího boje s byrokratickou mašinérií, a na druhé straně přerod původně nespokojené,líné a neschopné sekretářky Connie v posedlé a vynalézavé alter ego bezmocné Michelle. Zkrátka - dobře napsané + dobře zahrané (Annabella Sciorra jako Connie je vynikající) + žádné naschvály = 80%. ()

lepo 

všechny recenze uživatele

Ak to naozaj takto funguje v bežnom živote, Boh nás chráň od Ameriky. Na nízky rozpočet filmu, zaujímavé dielo o jednoduchom spôsobe nahodiť na seba mimikry inej osoby. Veľmi poctivý a presvedčivý výkon Annabelly Scoria ako Connie, ktorej životné sny narušili jej reálny život. Som prekvapený zhovievavosťou americkej legislatívy na konci filmu, ktorý vychádzal zo skutočného príbehu v podobe trestu len 2-och rokov väzenia. ()

Reklama

Reklama