foto

Crystal Balint

  • nar. 29.5.1981 (39 let)
    Calgary, Alberta, Kanada

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Bestiář mladé chůvy
Blueprint to the Heart (TV film)
2018 Vraždy odvedle: Osudový čin (TV film)
2017 A Royal New Year's Eve (TV film)
Engaging Father Christmas (TV film)
Miss Christmas (TV film)
2016 Signed, Sealed, Delivered: Lost Without You (TV film)
Signed, Sealed, Delivered: One in a Million (TV film)
Summer Love (TV film)
V pasti
2015 Láska v éteru (TV film)
October Kiss (TV film)
Ukradená dcera (TV film)
2014 Ring by Spring (TV film)
2013 Restless Virgins (TV film)
2012 Camera Shy
Ohnivý armagedon (TV film)
2006 The Ron Clark Story (TV film)
Vezmi mě zpátky
2004 Chasing Freedom (TV film)
Klinika (TV film)
Rodinné hříchy (TV film)
Ukradená identita (TV film)
Zavolej! Vzestup a pád Heidi Fleissové (TV film)

TV seriály

2021 Midnight Mass (TV seriál)
Episode 7 (E07)
Episode 6 (E06)
Episode 5 (E05)
další epizody (7)
2020 The 100 (TV seriál)
Anaconda (S07E08)
2019 Chyťte ho! (TV seriál)
Should Not Throw Stones (S03E07)
2018 The Bletchley Circle: San Francisco (TV seriál)
In for a Pound (E08)
Fog of War (E07)
Iron in War (E06)
další epizody (8)
2017 Dobrý doktor (TV seriál)
Pipes (S01E04)
Útěk z vězení (TV seriál)
Vínové moře (S05E07)
Nepředvídaná událost (S05E05)
Kdo je Kaniel Outis (S05E02)
2016 Aftermath (TV seriál)
In Our Empty Rooms (E03)
Frequency (TV seriál)
Break, Break, Break (E07)
Mech-X4 (TV seriál)
2015 The Whispers (TV seriál)
Game Over (E13)
Arrow (TV seriál)
Beyond Redemption (S04E04)
The Candidate (S04E02)
2014 The Lottery (TV seriál)
2013 Cedar Cove (TV seriál)
A New Life (S01E12)
Continuum (TV seriál)
Second Degree (S02E07)
2012 Arctic Air (TV seriál)
2011 Hodina duchů (TV seriál)
Lights Out (S01E19)
Lovci duchů (TV seriál)
Defending Your Life (S07E04)
2010 Strážce spravedlnosti (TV seriál)
Superkočky (TV seriál)
Změna je život (TV seriál)
Bong Intercepted (S01E04)
Hranice nemožného (TV seriál)
Olívie (S03E01)
2009 V (TV seriál)
Pilot (S01E01)
Agentura Jasno (TV seriál)
Shawn má trému (S04E05)
2007 Láska je Láska (TV seriál)
Literární předloha (S04E11)
Lekce číslo jedna (S04E07)
2001 MythQuest (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky