foto

John Kapelos

  • nar. 8.3.1956 (62 let)
    London, Ontario, Kanada
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 22 Chaser
The Unicorn
2017 Star Trek Equinox: The Night of Time (TV film)
Tvář vody
2016 First Round Down
2015 Underdog Kids
2013 Free Ride
Hunt for the Labyrinth Killer (TV film)
Miss Dial
Tajné hrátky
Who the F Is Buddy Applebaum
2012 Domácí mazlíček (TV film)
Not That Funny
2010 Farewell Mr. Kringle (TV film)
Junkyard Dog
2009 Commentary
Na míle daleko (TV film)
Tripping Forward
2008 Sněžní přátelé
2007 Flight 29 Down: The Hotel Tango (TV film)
Každý chce být Ital
Pandemie (TV film)
Šepot
2006 50 tablet
Mr. Soul
Rebelka
2005 McBride: Vylaďte si vraždu (TV film)
Pod hladinou
Severní polární záře
Stupeň 7: Konec světa (TV film)
2004 Greener
Knuckle Sandwich
Krvavé stopy
Phil the Alien
Ukradená identita (TV film)
2003 111 Gramercy Park (TV film)
Amnésie
Bad Faith
Fast Food High
Mimic 3: Sentinel
2002 Auto Focus - Muži uprostřed svého kruhu
Croon (TV film)
L.A.X.
2001 Fire & Ice (TV film)
Pravá blondýnka
Sports Pages, The (TV film)
Start v ohrožení
1999 Blood Type
Ztraceni v moři
1998 Johnny Skidmarks
Mladá srdce (TV film)
1997 Relic
1996 Wiseguy (TV film)
Čarodějky
1994 Cool and the Crazy (TV film)
For the Love of Aaron (TV film)
Muž stínu
Vesmírné tajemství
1993 Twist of the Knife, A (TV film)
Ďáblův advokát
1992 Highway Heartbreaker (TV film)
Když má muž problémy
Velký prachy
1991 Bezbranná
Deadly Betrayal: The Bruce Curtis Story (TV film)
Pravdu zná jen moře (TV film)
1990 Vnitřní záležitosti
1989 All's Fair
Nick Knight (TV film)
1988 Onassis - nejbohatší muž světa (TV film)
Povzbuzení
Vibrace
1987 Roxana
1986 Mimo službu
Vůbec nic společného
1985 My Man Adam
Podivná věda
Snídaňový klub
Vedoucí místo
1984 Obnažená tvář
Sixteen Candles
1983 Doktor Detroit
Třída
1982 Tootsie
1981 Zloděj

TV seriály

2016 Právem odsouzeni (TV seriál)
Šťastný konec (E01)
Good Girls Revolt (TV seriál)
Strikethrough (E06)
The Year-Ender (E05)
Námořní vyšetřovací služba (TV seriál)
Being Bad (S14E02)
2014 Transparent (TV seriál)
Wedge (S01E05)
Strážce pořádku (TV seriál)
The Toll (S05E11)
Weight (S05E10)
Wrong Roads (S05E09)
další epizody (6)
2013 Strážce pořádku (TV seriál)
Ghosts (S04E13)
Peace of Mind (S04E12)
Decoy (S04E11)
Taková moderní rodinka (TV seriál)
Fulgencio (S04E13)
2011 Shameless (TV seriál)
Daddyz Girl (S01E11)
Castle na zabití (TV seriál)
Uzemnění (S03E13)
Myšlenky zločince (TV seriál)
Mučitel (S06E22)
2010 Dan for Mayor (TV seriál)
Dívka odjinud (TV seriál)
Taková nenormální rodinka (TV seriál)
Těžký časy RJ Bergera (TV seriál)
2009 Zeke a Luther (TV seriál)
2008 Gemini Division (TV seriál)
Mentalista (TV seriál)
Sladký život na palubě (TV seriál)
Dirty Sexy Money (TV seriál)
The Birthday Present (S02E01)
2007 Chuck (TV seriál)
Chuck a salám z dovozu (S01E09)
iCarly (TV seriál)
2006 The Minor Accomplishments of Jackie Woodman (TV seriál)
Žralok (TV seriál)
Kriminálka New York (TV seriál)
Falešný vrah (S03E11)
Zoufalé manželky (TV seriál)
Na mě se nedívej (S02E19)
Všichni říkají, nedělej to (S02E18)
Copak se tě můžu vzdát? (S02E17)
další epizody (4)
2005 Let 29 (TV seriál)
2004 Dr. House (TV seriál)
Kauzy z Bostonu (TV seriál)
Odložené případy (TV seriál)
Předsevzetí (S01E18)
2003 Las Vegas: Kasino (TV seriál)
Mrtví jako já (TV seriál)
Noční ptáci (S01E12)
Kuchař (S01E08)
Můj pokoj (S01E06)
One Tree Hill (TV seriál)
2002 Beze stopy (TV seriál)
Mrtvá zóna (TV seriál)
Můj přítel Monk (TV seriál)
Vzkvétající město (TV seriál)
Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
Konflikt pravomocí (S02E22)
Akta X (TV seriál)
Nepravděpodobné (S09E13)
2001 Drzá Jordan (TV seriál)
Pro dobrou věc (TV seriál)
State of Grace (TV seriál)
2000 Gilmorova děvčata (TV seriál)
God, the Devil and Bob (TV seriál)
Policejní okrsek (TV seriál)
Queer as Folk (TV seriál)
1999 Angel (TV seriál)
Soudkyně Amy (TV seriál)
Však ty víš (TV seriál)
Západní křídlo (TV seriál)
1998 First Wave (TV seriál)
1997 Advokáti (TV seriál)
Life... and Stuff (TV seriál)
Timecop (TV seriál)
1996 Agenti z podsvětí (TV seriál)
Detektiv Nash Bridges (TV seriál)
Goode Behavior (TV seriál)
Kutil Tim (TV seriál)
Bezpečnost především (S05E25)
1995 Platypus Man (TV seriál)
1994 Pohotovost (TV seriál)
Rebel Highway (TV seriál)
1993 Dave's World (TV seriál)
Diagnóza vražda (TV seriál)
Frasier (TV seriál)
Superman (TV seriál)
1992 Věčný rytíř (TV seriál)
1991 Civil Wars (TV seriál)
Palace Guard (TV seriál)
1990 Grand (TV seriál)
Shannon's Deal (TV seriál)
1989 E.N.G. (TV seriál)
Show Jerryho Seinfelda (TV seriál)
1987 Street Legal (TV seriál)
1986 Charmed Lives (TV seriál)
Matlock (TV seriál)
Právo v Los Angeles (TV seriál)
1984 Miami Vice (TV seriál)
To je vražda, napsala (TV seriál)
Who's the Boss? (TV seriál)
1973 Mladí a neklidní (TV seriál)
1965 Tak jde čas (TV seriál)

Dokumentární

2011 Phunny Business: A Black Comedy

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace