Reklama

Reklama

Půlnoční polibek

  • USA In Search of a Midnight Kiss (více)
Trailer

Los Angeles, 31. prosinec. Wilsonovi je 29 let a právě končí nejhorší rok jeho života. Ve městě je nový, nemá holku, nemá ani plán na večer. Touží se zamknout uvnitř svého bytu a zapomenout, že silvestrovská noc existuje. To vše jen do chvíle, kdy ho kámoš Jacob přesvědčí dát si inzerát na internet. Odpoví mu Vivian, dívka pevně rozhodnutá políbit o půlnoci svého pana Pravého…

Začíná nesmírně komická, chaotická a dojemná procházka ulicemi Los Angeles. S prřibližující se poslední hodinou roku čeká za každým rohem uprřímný černý humor i lehce zranitelné city… (oficiální text distributora)

(více)

Videa (2)

Trailer

Recenze (118)

Kejt.lin 

všechny recenze uživatele

Co na to říct... Nejvcí se mi na tom líbí ta absolutně nulová naivita.. Realita bývá vždycky krutá, a proto je celkem drsný se koukat na film, ve kterém se vidí asi každý z nás. A myslím, že opravdu všichni diváci se najdou v jedné z těch postav. Jenom chci říct, že výběr z těch osob není nijak velký....a tak mě napadá..co, že ste to vlastně dělali na Nový rok ? ... ()

matkoulko 

všechny recenze uživatele

Jeden z filmov so zápletkou (ne)všedného dňa, ktorý sa vydarí len vtedy ak človek nič neplánuje. Dôraz je kladený najmä na konverzácii medzi hlavnými hrdinami, ktorých pocity postupne odhaľuje nepriamo. Scénár nám však ponúka rôzne detialy, ktoré si málo kto všimne a navyše sú tak osobné, napríklad www.lostshoeproject.com. Štýl akým je film natočený, čiernobiela ručná kamera, pridáva na pocite osobne prežitého zážitku... ()

Reklama

swed 

všechny recenze uživatele

Takhle nějak by to dopadlo, kdyby scénář k Linklaterovu "Před úsvitem" režíroval Woody Allen a o druhou polovinu své režisérské sesle by se dělil s rozměrným pozadím Judda Apatowa. "Půlnoční polibek" klade důraz na sílu okamžiku, dává příležitost neokoukaným tvářím (obsazení hlavní dvojice se nadmíru povedlo) a upomíná na nezávislou scénu. Příběh není tím, co by výrazněji překračovalo rámec zaběhnutých standardů, tím podstatným jsou postavy a dialogy, díky nimž ve mě film zanechal hluboký dojem. 9/10 ()

jojinecko 

všechny recenze uživatele

Vynikajúca klubovka, kde sa nikto na nič nehrá a z celého filmu cítiť srdce a človečinu. Krásna čiernobiela kompozícia funguje v prospech celej veci.a ja som si tento film užil ako už dlho žiadny. Tento film "musí" v určitých momentoch evokovať dva geniálne skvosty a moje srdcové záležitosti - má to len jednu "chybu": Holdridge nie je Linklater, Jacob nie je Jesse a Vivian nie je Celine a celé to nemá v sebe tú silu a fatalizmus Before Sunset/Sunrise. ()

DwayneJohnson 

všechny recenze uživatele

Tenhle film si jde svou vlastní cestou, která je tolik odlišná od drtivé většiny, podobných snímků. Takže nečekejte nějakou hloupou komedii typu One day, ale úplně pravý opak. Dva ztroskotance, jejich schůzku, která je spíš výstřelem od pasu a pak už jen konverzačku, která se z večera lehce mění až do rána. Moc milou, nenucenou a hlavně uvěřitelnou. Poslední den v roce, v černobílém provedení. Půlnoční polibek mě přesvědčil o tom, že i v záplavě romantických komedií se dá najít kus, který stojí za to. Chce to jen pořádně hledat. ()

Galerie (7)

Zajímavosti (1)

  • Snímek šel do distribuce v barevné i černobílé verzi. (Sfinkter)

Reklama

Reklama