Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Menší městečko v Georgii. Večerní klid a záverečná školní party je přerušena zombíky, kteří náhle ožili v nedalekém hřbitově, který je čirou náhodou vedle atomové elektrárny. Díky uniklé látce se začaly všechny mrtvoly měnit v zombíky. A ti mají rádi čerstvé maso v podobě teenagerů. Najde se několik "looserů", kteří se tomuto nebezpečí postaví! Zvládnou to? (Zlaticko1)

(více)

Recenze (28)

Dubro 

všechny recenze uživatele

Tak toto som videl omylom. Pôvodne som chcel pozerať z okna, ale už bola tma. Držal som palce našim, teda zombíkom, no oni opäť nevyhrali. Sa im akosi nedarí toho roku. Chýba im tréning, tak ako aj režisérovi tejto „komédie“, kde humor prakticky nefunguje. Teda možno, ale to by som musel mať 12 rokov a 8 mesiacov. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Hororový komediální kousek „Dance of the Dead“ je pro mě jednou z mnoha zombie komedií, které byly natočeny, a bohužel se nejedná o film, který by v tomhle omezeném, ale poměrně zaplněném žánru nějak vyniknul. Survival horor o tom, jak se banda teenagerů snaží nakopat zadek zombíkům není nic převratného a nic zajímavého se do filmu ani nepodařilo vpašovat. ()

Reklama

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Již název filmu mě upozorňoval, že asi nelze očekávat nic moc, vlastně abych pravdu řekl, vůbec jsem nevěděl, co očekávat. Nakonec jsem byl i trochu mile překvapen. Zpočátku poměrně zábavná a střelená zombie komedie, která měla pár kulervoucích okamžiků (kluk s fotbalovou helmou). Jak už to tak u komedií bývá, někde za půlkou se humor skoro vytratil a zbylo jen útrpné sledování ještě útrpnější snahy to celé nějak ukončit. Ale co, pobavilo mě to, možná se k tomu i někdy vrátím. Ale to vědomí, že tě před zombíky uchrání punkrocková muzika je neocenitelné!!! ()

kosta73 

všechny recenze uživatele

Záběr hřbitova s komíny atomové elektrárny v pozadí na úplném začátku filmu sliboval mnohé, pravděpodobně asi nic nového, ale proč ne. Bohužel to co následovalo, byla ( pro mě ) naprosto nezábavná hloupost korunovaná otřesnou "punkovou" kapelou v duchu těch největších "es" současné neopunkové trendové vlny. Fuj, chudák Ramone se musí obracet v hrobě! ()

sAreOn 

všechny recenze uživatele

Úplný začátek byl skvělý - klidný hrobař bojující s oživlou rukou. Záběr na elektrárnu, asi původ toho všeho, ale pak... Teen movie se všemi svými zápory (klady takovéto filmy bohužel nemají), od té doby se děj snímku velice táhne až nudí. Bohužel děj nerozhýbe ani příchod zombie, tedy určíté scény mají spád a opravdu baví, ale pak znovu návrat do nudného tempa - právě tato nevyváženost mi přišla jako zcela největší minus na tomto filmu. Herecké výkony jsou samozřejmé tragické, výběr hudby mi až tolik nevadil. Nedočkal jsem se však avizované horové komedie, kdy si tvůrci pod komedií představují to, že do filmu vloží postavu nevyrovnaného učitele tělocviku, hloupe (a neoriginální) boje s vytrháváním páteře apod. celkově vzato podrůměrný filmeček, který ovšem neurazí. ()

Galerie (5)

Zajímavosti (4)

  • Tento film si osobně vybral Sam Raimi pro distribuci prostřednictvím své nové produkční společnosti Ghosthouse Underground. (hladass)
  • Kromě zvuků sirén nejsou ve filmu nikde vidět policisté ani vojáci. (hladass)
  • Role hrobníka byla napsána speciálně pro Jamese Jarretta. (hladass)

Reklama

Reklama