Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Jack zaveze svou nemocnou ženu do chatky umístěné vysoko v horách. Jak se později ukáže, na tomto místě byla dokonána krutá vražda. Jack se blíže seznámí s policajtkou Kate a situace je taková, že se pokusí zabít svou manželku. Ta ale nemůže umřít. Proč? Možná to nějak souvisí s vraždou, která byla na tomto místě v minulosti vykonána... (LIVINGDEAD)

(více)

Recenze (7)

J*A*S*M 

všechny recenze uživatele

Jenom pro skalní příznivce nízkorozpočtových béčkových hororů. Jako hlavní problém vidím celou první polovinu, v níž se toho moc neděje a divák tak má tendence nudit se k smrti. Druhá půlka už byla naopak docela zábavná a dala se bez problémů sledovat. Režie a herecké výkony jsou samozřejmě mizerné, scenárista se taky zrovna dvakrát nepředřel. Smutné ale je, že přes to, jak film hodnotím spíše negativně, patří zatím k té lepší půlce hororů roku 2008. Dávám 40%, srovnání s jiným snímkem o chatě v lese Dead and Gone taky nepřilepší... ()

LIVINGDEAD 

všechny recenze uživatele

Dávám 1 * za sympatického herce. Ač se snažil sebevíc, bylo to marné, protože scénař filmu byl otřesný! Žádné lekací scény, žádné napětí, film spíše k pláči! Děsná NUDA !!!!!! OBSAH FILMU : Jack zaveze svou nemocnou ženu do chatky umístěné vysoko v horách. Jak se později ukáže, na tomto místě byla dokonána krutá vražda. Jack se blíže seznámí s policajtkou Kate a situace je taková, že se pokusí zabít svou manželku. Ta ale nemůže umřít. Proč? Možná to nějak souvisí s vraždou, která byla na tomto místě v minulosti vykonána...... ()

George Stobbart 

všechny recenze uživatele

"Evil Dead meets David Lynch" hlási poster a môžem povedať, že to aj celkom sedí. Samozrejme s určitým nadhľadom a v nižšej intenzite na obe strany, keďže v tomto prípade ide "iba" o nízkorozpočtový projekt. Napriek tomu má však po väčšinu času veľmi vydarenú vizuálnu stránku a štýlovú kameru, takže sa je na čo pozerať. Príbeh sa v skratke točí okolo neúspešného herca, ktorý sa so svojou komatickou manželkou presťahuje do horskej chaty, kde sa však začnú diať podivné veci, ktoré sa pohrajú s jeho zdravým rozumom. Dejovo ma film bavil; je zaujímavý, dostatočne tajomný a zamotaný, hoci nie práve originálny, čo trochu kompenzuje tým, že všetky pochybné udalosti nevysvetľuje, ale necháva priestor na divákove úvahy. Mínus vidím v tom, že nie je moc strašidelný, i keď atmosféra je vcelku fajn a herci tiež. Celkovo síce nejde o žiadnu špecialitu, ale určite som sa nenudil. ()

Dubro 

všechny recenze uživatele

Tak túto biedu som si pustil po vynikajúcom Storm Warning a horko som zaplakal nad tým, akých zúfalstiev sú niektorí tiežfilmári a tiežherci schopní. "Ujetý" určite, ale akurát tak celý filmový štáb na čele s tým držgrošom, čo tento rádoby psychokrvák financoval. ()

petrxx 

všechny recenze uživatele

Chvílema jsem se přistihl, že nevím jestli se mám bát anebo se smát. Jinak moc hezká kamera a pěkně stříkající krev :-). Pokud chcete vidět film, kterej nebere sám sebe zas tak vážně, jděte do toho. Ujetý! ()

Reklama

Reklama