foto

Zack Ward

  • nar. 31.8.1970 (48 let)
    Toronto, Ontario, Kanada
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Zack Ward je kanadský herec narozený v Torontu, syn herečky Pam Hyatt. Divákům je nejlépe znám jako postava Davea Scovila z temného sitcomu TV společnosti FOX, TITUS /2000-2002/ a nebo jako surovec Scut Farkus z vánočního filmu A CHRISTMAS STORY /1983/, kde v castingu na tento snímek „porazil" dalších 300 dětských adeptů. Jako guest host se objevil v řadě amerických populárních seriálů jako NCIS /2003-současnost2013/, LOST /2004-2010/ nebo CROSSING JORDAN /2001-2007/ aj.

Několik vedlejších filmových rolí ztvárnil v komedy-dramatu ALMOST FAMOUS /2000/ s Kate Hudson, ve sci-fi akčním blockbusteru TRANSFORMERS /2007/, kde si zahrál roli prvního seržanta Donnellyho nebo v kanadském televizním dramatu ANNE OF GREEN GABLES /1985/.
Účinkoval v hororech RESIDENT EVIL: APOCALYPSE /2004/, kde hrál postavu Nicholaie Ginovaefa a při natáčení sdílel dům spolu s Millou Jovovich a ve snímku FREDDY VS. JASON /2003/ v roli Bobbyho Davise. Jednu z hlavních rolí ztvárnil v upírském westernu BLOODRAYNE II: DELIVERANCE /2007/ - natočeném dle videohry Bloodrayne 2 a v akční komedii POSTAL /2007/. Diváci jej mohli ještě vidět v béčkových hororech ALONE IN THE DARK II /2009/ a THE DEVIL'S TOMB /2009/ s Ronem Perlmanem a Cubou Goodingem Jr.

V roce 2004 vyhrál cenu Angel Film Award pro nejlepšího herce v komedii L.A.TWISTER /2004/.
Žije a hraje v Los Angeles.

Lukáš "gatuso" Častulík

Herecká filmografie

Filmy

2017 Bethany
How to Make a Deal with the Devil
2016 A Christmas in Vermont (TV film)
Izzie's Way Home
Prokletí spící panny
Restoration
2015 Sharknado: Heart of Sharkness
2014 Dark House
Don't Blink
Krvavé jezero: útok zabijáckých mihulí (TV film)
2011 Accidentally in Love (TV film)
End of the Road
In My Pocket
Monster Mutt
2010 Láska a nedůvěra
Repo
2009 The Devil's Tomb
2008 Dead and Gone
Sestřenka k nakousnutí
Sám v temnotě 2
Válečná planeta
2007 BloodRayne 2: Vykoupení
Postal
Stěhování pana McAllistera
Trade
Transformers
2006 Hollywood Kills
Pennies
2005 Severní polární záře
2004 A Night at Sophie's
L.A. Twister
Resident Evil: Apokalypsa
2003 April's Shower
Chasing Alice (TV film)
Duch psa (TV film)
Freddy vs. Jason
Muž se srdcem kovboje (TV film)
Pink House, The
2001 Osudu neutečeš (TV film)
2000 Anne of Green Gables: The Continuing Story (TV film)
Civility
Na pokraji slávy
Size of Watermelons, The
1999 Atomový vlak (TV film)
Fair, The
Fenomén Y2K (TV film)
Vražedné bratrstvo (TV film)
1998 Ostrý tým (TV film)
1997 Americká divočina
Lancelot: Guardian of Time
1996 Ed
Hvězdný lovec
1994 Sklizeň (TV film)
1993 Spenser: Ceremony (TV film)
1987 Anna ze Zelených vršků: Další osudy (TV film)
Taking Care of Terrific (TV film)
1985 Anna ze Zelených vršků (TV film)
1983 Vánoční příběh

TV seriály

2018 Z Nation (TV seriál)
Doc's Stoned History (S05E07)
Limbo (S05E06)
Pacifica (S05E04)
další epizody (6)
2017 American Horror Story (TV seriál)
Don't Be Afraid of The Dark (S07E02)
Election Night (S07E01)
2015 Horrified (TV seriál)
2013 Mike a Molly (TV seriál)
The First and Last Ride-Along (S04E02)
2012 Chicago Fire (TV seriál)
Merry Christmas, Etc. (S01E10)
Sketchy (TV seriál)
Kriminálka New York (TV seriál)
Misconceptions (S09E05)
Kriminálka Miami (TV seriál)
Zákon a nepořádek (S10E18)
2011 Havaj 5-0 (TV seriál)
Identita (S02E09)
Mentalista (TV seriál)
Krev a písek (S04E05)
2010 Dům loutek (TV seriál)
Epitaf dvě (S02E13)
Skladiště 13 (TV seriál)
Upgrade (S02E05)
2009 Dům loutek (TV seriál)
Epitaf (S01E14)
Odložené případy (TV seriál)
Loterijní horečka (S06E12)
2008 Terminátor: Příběh Sáry Connorové (TV seriál)
Boj o elektrárnu (S02E02)
2005 Deadwood (TV seriál)
Pošetilost (S02E08)
Ztraceni (TV seriál)
Neublížím (S01E20)
Námořní vyšetřovací služba (TV seriál)
Hrdina z malého města (S02E21)
2004 Deadwood (TV seriál)
Žádní další synové a dcery (S01E09)
Čarodějky (TV seriál)
Cesty do záhrobí (S07E05)
2003 All of Us (TV seriál)
2002 MDs (TV seriál)
She Spies (TV seriál)
2001 Drzá Jordan (TV seriál)
2000 Titus (TV seriál)
1998 JAG (TV seriál)
Martin-Bakerův klub (S04E05)
1996 Chameleon (TV seriál)
Detektiv Nash Bridges (TV seriál)
Ochránce (TV seriál)
Případ pro Sam (TV seriál)
Zmije (TV seriál)
1995 Cesta do neznáma (TV seriál)
Král se vrací (S01E08)
Krajní meze (TV seriál)
1994 Boogies Diner (TV seriál)
Správná pětka (TV seriál)
1993 Policie New York (TV seriál)
Walker, Texas Ranger (TV seriál)
1992 Věčný rytíř (TV seriál)
1990 Maniac Mansion (TV seriál)
1989 Neon Rider (TV seriál)
1988 My Secret Identity (TV seriál)
1987 Pátek třináctého (TV seriál)

Dokumentární

2013 Crystal Lake Memories: The Complete History of Friday the 13th
2010 Never Sleep Again: The Elm Street Legacy
2007 From Script to Sand: The Skorponok Desert Attack

Scenáristická filmografie

Producentská filmografie

Filmy

2017 Bethany
2016 Restoration

Režijní filmografie

Filmy

2016 Restoration

TV seriály

2014 Fallen Cards (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace