Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Joe je bubeníkem populární americké rockové skupiny, která hraje v Moskvě ruskému premiérovi. Když na koncert proniknou teroristé, situace se rázem vyhrotí. Všichni jsou bezradní, ale naštěstí je Joe bývalý mariňák... a ví si rady za všech okolností. Drsná akce, která nešetří nikoho, se rozjíždí na plné obrátky! (Hollywood Classic Entertainment (H.C.E.))

Recenze (87)

ssfan 

všechny recenze uživatele

Již od úvodních minut filmu je vidět, že rozpočet byl opravdu velmi maličký. Příběh se může zdát zajímavý, ale působí strašně béčkově, stejně jako všechno ostatní v tomto filmu. Jsem velmi překvapen, že Command performance si zde na csfd stále drží přes 50%. Dolph sice akci umí, ale celkově mě film zkrátka neoslnil. 40% max. ()

xaver 

všechny recenze uživatele

Ruské zpravodajské služby a speciální jednotky, včetně ochranky na tom už musí být hodně bledě, když je musí zachraňovat americký mariňák. Nebude ten režisér praštěný? Teda bez urážky, narad používám tyto narážky vůči konkrétním lidem, ale pokud někdo uráží diváka, tak musí očekávat adekvátní odpověď. ()

Reklama

kaylin 

všechny recenze uživatele

Ten děj je takový celkem hodně unylý a není zde nic moc, co vás překvapí, ale Dolph Lundgren ve vlastní režii a podle vlastního scénáře jako bubeník rockové skupiny je prostě skvělý. Právě kvůli tomu jsem chtěl snímek vidět a v tomhle směru jsem nelitoval. Ten člověk má prostě charisma a tady to skvěle potvrzuje. ()

AdamesWWE 

všechny recenze uživatele

[6/10] Mám rád takéto akčné filmy kde je hlavný hrdina uzavretý v určitom priestore, takže mi tento film celkom sadol. Dolph Lundgren ako režisér, scenárista, hlavná úloha - Výsledok je lepší než som čakal. Je to dosť dobrý akčný film s rutijným dejom, dobrými záporakmi a akciou ktorá je celkom dobrá Film si držal po celý čas slušné tempo a bavil ma. ()

otík 

všechny recenze uživatele

Je až s podivem, co už Lundgren nenatočí. Tentokrát si vzal tak trochu z Willisovy Smrtonosné pasti, trochu z Harrisonova Air Force One, přidal k tomu popovou hvězdičku a bubeníkův odér a natočil akční film o pomstě vojáka, kterému se při nepodařeném převratu v Rusku roku 1991 zastřelil tatínek generál a s sebou do hrobu vzal i jeho matku. Teď se soudruh voják rozhodl pomstít tak, že na rockovém koncertu zajme a posléze bude chtít zastřelit ruského prezidenta, jen tak náhodou bývalého právníka, který chtěl tatíka sebevraha odsoudit za velezradu. A jak se k tomu všemu nachomýtl náš Dolphík? Prostě je to bubeník předskokanské kapely a navíc po něm zcela nepochopitelně jede mladá popová zpěvačka, která je ozdobou a pravým tahákem onoho koncertu. Následuje zcela tradiční děj, kdy si Lundgren vzpomene na své „zabijácké“ mládí, kdy se pomstil mexickému gangu za vraždu svého bráchy a s pomocí jediného přeživšího člena prezidentské ochranky se vydávají vstříc záchraně zajatců a likvidaci teroristů. Lundgren se tak trochu vydává ve stopách Míši Dudikoffa a hraje zcela obyčejného chlapa, který občas dostane do držky, sem tam má průstřel či pořádné řezné rány, ale na konci vždy čestně vítězí. Ačkoliv to vše může vypadat jako totální salát, je třeba přiznat, že tentokrát Lundgren režisér diváka baví a i jako herec hraje zcela standardně to, na co jsme zvyklí a co asi jeho fanoušek očekává. Takže Dolphe díky za solidní další béčko a těšíme se na další filmově bohaté roky. Hudba: Adam Nordén ()

Galerie (52)

Zajímavosti (5)

  • Dolph Lundgren je stejně jako ve filmu i ve skutečném životě profesionální bubeník. (slatkac)

Reklama

Reklama