Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Bláznivá videoshow, v níž vás skvěle pobaví postavy kapitána Soboty, nadstrážmistra Holzmanna,majora Miloše Zemana a dalších zmatkářů v uniformách. (Carmen Home Video)

Recenze (63)

Spielbergo odpad!

všechny recenze uživatele

Audio verze je geniální, legendární a nepřekonatelná. Video verzi jsem naštěstí shlédl až po dvaceti letech, takže jsem si zážitky už nemohl zkazit. To co zde (ne)herci předvádějí je na přesdržku od sparťanů a méně amatérsky bych to natočil snad i já. Ještě že je má víra pevná a neotřesitelná a na původní akademii nemůže mít shlédnutí této prasečiny žádný vliv. Takže vám žehnám vole, haleluja! ()

walkingdead 

všechny recenze uživatele

"Co jste to zase hodil do koše, Drahoš?" "Tož to byl chléb se sádlem, já sádlo nerad." "Jak víte, že to byl chleba se sádlem, když jste to ani nerozbalil?" "Tož já si to celou dobu mažu sám." Je to sestříhané ze 3 nebo 4 (?) audio nahrávek Policejní akademie (městská vyšla až o pár let později) a jako video je to asi nejbizarnější "film", který kdy v Česku vznikl. Poprvé jsem to viděl asi hned v roce 93 nebo 94 ještě na základce a celkem aspoň padesátkrát. Zkrátka klasika nízkého a primitivního humoru ;) ()

Reklama

Drom 

všechny recenze uživatele

Docela slabota. Jednak je to taková levná pitvořina, spíše komediální výstupy (což se ale dalo čekat), hoší je, že jsou dost špatný. A navíc, což je úplně nejhorší, to má upravený dialogy oproti audio verzi. To pak člověka, kterej ty audiokazety slyšel asi tak milionkrát, bije do uší, když repliky nezní přesně tak, jak mají. Víc není co napsat, tohle není skutečnej film, jen ilustrační obrázky. A taky to tak vypadá. ()

Fingon 

všechny recenze uživatele

Je otázkou, jestli zdejší uživatelé hodnotí skvělé kazety, respektive zvukovou stopu, nebo celý "film." S kazetami jsem prožil skvělé prázdniny, protože je měl kámoš na pokoji a od rána do večera jsme nedělali nic jiného než že jsme je poslouchali... Konkrétně kazety České policejní akademie jsem moc naposlouchané neměl, víc se mi líbila Bezva parta a Městská. No ale k tomu filmu - videozáznamu - nebo co to vlastně sakra je. Především - nefunguje. Poslouchat se to dá, ale dívat se na to? ()

Olík 

všechny recenze uživatele

Legendární audiokazety, zde již byli několikrát zmíněny a jako asi devadesát procent populace ani mě tento kult své doby nemohl minout. V roce jejich vydání mé letokruhy ukazovaly přesně tolik roků, abych stejně jako všichni kolem mne, bandu kolem kapitána Soboty považoval za tu nejzábavnější věc pod slunce, že hodnotil MCcéčka a nedej bože ještě v době jejich aktuálnosti, hvězdiček by bylo jako na americké vlajce. Bohužel pro Zdeňka Izera se bavíme o jejich filmové verzi, plus můj věk se posunul o neuvěřitelných osmnáct let směrem vpřed (ano, tolik roků uběhlo od mého prvního setkání s Českou policejní akademií, ke dni kdy jsem s ní měl tu čest na vlastní oči) a to co uviděly mé dospělé oči, tak z toho mi nebylo dvakrát dobře. Postavy ačkoliv mluvené Zdeňkem Izerem hrané (vyjma kpt. Soboty, kterého si Izer střihl sám) bandou posbíranou zřejmě těsně před natáčení v místní hospodě, vtipům jsem už odrostl nehledě na to, že jim vizuální forma spíše ubližuje a o celkové stylizaci se vůbec nemusíme bavit………….pokud ještě někdy Českou policejní akademii, tak jedině v podobě MP3. ()

Galerie (2)

Reklama

Reklama