Reklama

Reklama

Poslední noc v Římě

  • Česko Pokoj v Římě (více)
Trailer

Alba je krásná španělská dívka, která během posledního dne svých prázdnin v Římě potká Natašu – atraktivní ruskou turistku. Alba se dá s Natašou do řeči a protože ji žena začne přitahovat, pozve ji k sobě do hotelu. Počáteční zábrany jdou brzo stranou a ty dvě se spolu pomilují. Během následujících dvanácti hodin si Alba a Nataša vyprávějí o svém životě, ilustrují to fotkami na internetu a užívají si vzájemných tělesných rozkoší. Alba vypráví, že je její matka opustila rodinu, když byla ještě malá a nakonec skončila jako vydržovaná žena bohatého araba. Nataša se podělí o zkušenosti s hrubým otcem a sestrou kunsthistoričkou. Ale vyprávějí si ženy skutečné příběhy, nebo jedna druhou pouze krmí pohádkami v domnění, že se už nikdy v životě nespatří? (HBO Europe)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (181)

andrii 

všechny recenze uživatele

Apartmá v roztoužení. Dvě ženy v záři intimního osvětlení. Jen pár polibků…na ústa, do klína, na chodidla. Jen tak toulat se, proplétat, vzrušovat, vstřebávat. Sladký vpád nočních paprsků Šeherezád. V jedné místnosti ženské scenérie propouští své silice předností. Smyslností unášeny, osaměly, zkameněly. Hranu studu přepadly, (p)otupily. Vzájemná přitažlivost rozlila se po pokoji. Odzbrojím tvé tělo, každý střípek něhy i vášně zasadím do něho. Rozkoš proudí, vyprávění bloudí. Pravda, nebo lež? Nabídni si, představ se mi…Vnímavý módní poetický oheň otevřeně plaché ženskosti, brilantnost nitra emocí, neovladatelná oddanost příležitosti, zaslíbení nahoty v orgastickém obřadu třinácté komnaty. Čarovná slast. Teď a tady. Zavoní, zaroní. Poprvé, naposledy. Už svítá. Opouštíme hotelové končiny. Děkuji Ti za tvůj čas. Letní slunovrat rozhrnul dotek kouzel, zanechal onu identickou múzu meditace v nás. ()

Lord.Jim 

všechny recenze uživatele

S cizí ženou v cizím pokoji. ___V životě se stávají zvláštní věci. Stačí hádka se sestrou, předčasný odchod z restaurace, rozhovor s neznámou cizinkou, která zapíjí smutek... a máme tady hergot problém! ___Krásná atmosféra filmu podbarvená jemnou hudbou. Bohužel čas zakonzervovat nejde. ()

Reklama

Tom_Lachtan 

všechny recenze uživatele

Náhodné setkání dvou žen, jdou spolu na pokoj, povídají si, vyspí se spolu, plkají o ničem, vyspí se spolu, vykládají zhovadilosti ze svých životů, vyspí se spolu..... A takhle je to tak nějak celý film, který je prostě obrovsky nudný a špatný. Nepovedlo se na něm nic, ale kardinální průšvih je především herečka Natasha Yarovenko, která absolutně nezvládá cokoliv uhrát a to je ve filmu, který má být ideálně postaven primárně na dialozích, dost problém, tahle herečka by nezvládla zahrát ani roli rozbité rychlovarné konvice, natož tajemné ženy, která si hraje s pravdou a lží a má evidentně přemítat nad celým svým životem. Bohužel, hrozně slabej je tu i vizuál, kamera absolutně nedokáže zachytit detaily krásného hotelového pokoje a hrát si s prostředím (nikde jinde se film v podstatě neodehrává) a to je prostě další velké mínus. Nezapomenutelně zapomenutelné. ()

dopitak 

všechny recenze uživatele

Kolik je takových filmů, kde forma zcela zastiňuje obsah? Medem dokázal z banálního námětu vytěžit hodně. Pravda, trochu se snad spolehnul na maskulinní náklonnost diváků a ženskou blahosklonost divaček, nicméně hudba, kamera, střih a zejména výběr dvou hlavních představitelek vykonaly své. Na "místnost v Římě" se dobře dívá, a dobře se u toho sní o podobném dobrodružství, v první letní den, v krásném jižním městě, ať už jako protagonistka (žena) či jako dobře ukrytý pozorovatel (muž). Medem je totiž voyaer! ()

Aluska88 

všechny recenze uživatele

Krásné, vzrušující, erotické, smyslné, něžné a hluboké. Snímek odehrávající se skoro celé dvě hodiny pouze na prostoru hotelového pokoje. V něm dvě ženy, které se poznaly. I na tak malém a obyčejném prostoru, jakým se zdi pokoje zdají být, dokázali tvůrci díky hlavním aktérkám, zpracování a scénáři vytvořit silné scény a emoce. Touha, vášeň, láska, cit, strach, bolest. Tyto všechny pocity naplnily ten večer celý pokoj. Dýchal jimi. A ony dýchaly jedna pro druhou. Elena Anaya a Natasha Yarovenko byly naprosto fenomenální a zcela se odevzdaly svým postavám. Jedni budou Room in Rome brát jako pouze ten film, kde "jsou herečky po celou dobu nahé a dělají to spolu" a jiní v něm spatří něco víc, podobající se až jisté formě umění. Je to odvážně, odhaleně, možná provokativně, ale také velmi citlivě, prokresleně a bravurně zpracovaný portrét o setkání, citech a okamžicích, které často přijdou jen jednou. V tu magickou chvíli, kdy neexistuje nic jiného a na níž je nejbolestnější to, že prostě skončí... ()

Galerie (40)

Zajímavosti (1)

  • Hotel Pompeyo, v němž se příběh odehrává, je fiktivní, stejně jako jeho satelitní obrázek v Google Earth, který byl upraven ve Photoshopu. Stejně tak neexistují ostrov Nekrasov, údajný domov Rusky Natashy (Natasha Yarovenko), či satelitní obrázek domu Alby (Elena Anaya). (PogoJoe)

Reklama

Reklama