Reklama

Reklama

Částečně hraný a částečně animovaný seriál si ihned po svém premiérovém odvysílání získal srdce diváků na celém světě a stal se jedním z nejúspěšnějších dětských titulů současnosti. V LazyTown je vše vzhůru nohama. Stephanie, optimistická dívka se zářivě růžovými vlasy, přichází do městečka a potkává bláznivý mix obyvatel, včetně nejlínějšího super darebáka na světě – Robbieho Rottena. Naštěstí pro Stephanie na LazyTown dohlíží svým pozorným okem Sportacus, atletický hrdina ve skvělé kondici, který neustále běhá, skáče, dělá salta a létá ve své futuristické vzducholodi, aby ochránil děti z LazyTown před Robbieho intrikami. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (189)

Wishkah odpad!

všechny recenze uživatele

Když sem to poprvé viděl, tak sem se lekl, že mám na televizi proštelované barvy. Ale ne. On je ten seriál opravdu tak barevný...a taky neskutečně hloupý a divný. Přijde mi to jakoby to nebylo směřované na děti ale na pedofily a homosexuály. První skupinu bude zajímat dětinský vzhled Julianny Rose Mauriello a tu druhou vysportované tělo s debilním knírkem Magnuse Schevinga, který bůhvíproč pořád skáče jako dementní opice, aby tím ukázal jaký je sportovec. Myslel sem si, že níž než Teletubbies se nedá zajít. Ale ono to jde. A jímá mě hrůza co se stane, až se klesne i pod úroveň tohohle pořadu ()

Tremono 

všechny recenze uživatele

Nerozumím tomu hodnocení a u některých komentářů si říkám, co vymývalo mozek vám? :D Ale jo, chápu to, je to příliš veselé, barevné, pozitivní, je tam málo násilí, zlo je potrestaný a přitom se padouch nesvíjí v louži krve, upozorňuje to na špatný lidský vlastnosti jako lenost, chamtivost,... a propaguje zdravý životní styl, sport, kamarádství... a vytváří to dětem špatné pojetí o skutečném světě - hanba! A navíc pořád ty příšerně zábavný, vlezlý a návykový písničky, při kterých máte taky chuť skákat jak ten Sportakus. http://www.youtube.com/watch?v=0jDz8ObTogQ Pokud tu zmiňujete, že to má slabou zápletku, uvědomte si, že je to pro děti - nemám pocit, že má třeba takový Krteček zápletku složitější než tohle, nehledě na jinou dnešní produkci pro děti. Přesto jim obojí pustím raději než Transformers nebo jiný podobný stupidní film. Čest! A pět a půl pračky Whirlpool, značka vítězů ;-) (Info na okraj, na IMDB to má cca 60%) ()

Reklama

Dauphin23 

všechny recenze uživatele

4 len na vylepšenie skóre.... Určite to nemá čo hľadať medzi 200 najhoršími. Ľudia preboha TO JE PRE DETI !!!!!! Tu čítam hodnotenia o príbehu a scenári a réžii - HRABE VÁM??? To budete porovnávať aj Maťka a Kubka s Obchodom na korze??????? Ďeťom sa to fakt páči a ako tu už bolo spomenuté radšej toto ako nejakí pokemoni. Dobro a zlo jasne odlíšené, zdravá výživa veselé a melodické pesničky, veľa farieb - čo ešte chcete. Pustíte dieťatku toto alebo matrix? Ja hovorím jedno aj druhé ale s odstupom 15 rokov..... ()

Mr.Floyd odpad!

všechny recenze uživatele

Pane Bože!!! Wow, tak toto je niečo! Nepozerávam Jetix, ale raz som bol u kamoša a pri prepínaní kanálov sme narazili na TOTO!!!!! Priznám sa vám, že som sa takt dobre nezasmial už dlho, prvých niekoľko sekúnd som len vyvaľoval oči na to pestrofarebné pošahané divadielko a potom som sa už len válal na zemi spolu s kamošom. Ja som si bol vedomý toho, že na Jetixe zrejme filmový klub nenájdem, ale TOTO je sila, naozaj, musíte to vidieť, kto nevidel neuverí. Väčšiu stupiditu som ešte nevidel, ja síce viem, že je to určené deťom, ale o to tragickejšie tento seriál na mňa pôsobí. Ja som v detskom veku pozerával večerníčky, rozprávkové televízne inscenácie a od kreslenej Disneyovky som bol celý bez seba. Inak, ten mierne pedofilný šašo, čo skáče ako opica a na fúziky si dáva tužidlo je Magnús Scheving, islandský atlét a šampión v akrobatickej gymnastike, ináč on tento seriál aj režíruje, produkuje, píše a ešte aj vlastní spoločnosť, ktorá ho má na svedomí. Divný týpek. Tu je nejaké ďalšie info: ttp://en.wikipedia.org/wiki/Magn%C3%BAs_Scheving ()

KHkomiks odpad!

všechny recenze uživatele

Něco tak odporného a nechutně zvráceného jsem si nedokázal ani představit v mé nejzvrácenější fantazii. No myslím, že by se z toho i Disney poblil. Radši bych sledoval Německé fekalporno o sněhurce a sedmi kolících než sledoval tuhle topořivou úchylárnu pro pedofilní nekrofily. Myslím, že Saló 120 dní Sodomy a Gomory by člověka poznamenalo míň. ()

Galerie (39)

Zajímavosti (3)

  • První volbou do role Stephanie byla herečka Shelby Young, ale kvůli určitým omezením musela odmítnout. (Cheeker)
  • Rozpočet na každú epizódu bol približne 1 milión dolárov, čo je asi päťnásobok vtedajších priemerných nákladov na detský televízny program, čo z neho robí podľa Schevinga najdrahšiu detskú reláciu na svete. (Dyxon123)
  • Tento seriál stanice Nickelodeon byl posledním seriálem, který odvysílala česká mutace Jetix. (Vitox)

Reklama

Reklama