Reklama

Reklama

Roland Sallinger je policista z L.A., který poté, co ho postřelil a málem zabil jeho zkorumpovaný partner, byl nucen odejít ze zdravotních důvodů do důchodu. Po uzdravení ho starý přítel Connor Wells (Steph DuVall) najme jako bodyguarda pro jeho dceru Nikitu (Liezl Carstens). Roland tedy odjede do San Antonia v Texasu. Connor je bohatý podnikatel, kdysi byl také policistou a Rolandovým kolegou. Když Roland odvede Nikitu do nočního klubu, kde se má setkat se svým přítelem Masonem, všimne si podezřelého muže. Věci se seběhnou tak, že Mason Nikitu zavede do léčky a unesou ji. Roland sice několik únosců zabije, ale Nikita je i tak pryč. Dá se do jejich pronásledování, aby Connorovu dceru zachránil a ochránil. (JOJ Cinema)

(více)

Recenze (126)

klerik 

všechny recenze uživatele

Tlieskam. Veď toto je klasická Seagalovka, presne ako z deväťdesiatkovej éry. Jediné, čo môžem vytknúť, je slabší finálny fight, ale inak je Steven takmer rovnaký frajer ako bol svojho času iný bodyguard - Kevin Costner. Steven hádže nože, drsne hláškuje a dokonca mám pocit, že vyzerá akosi lepšie/chudšie. Staré Seagalovky mám rád, ale zaslúžené štyri som dal len BLESKOVÉMU MUŽOVI a prvému PREPADNUTIU. Po miléniu iba RUSLANOVI. Toto bolo ale tiež blízko. Ešte väčšia spokojnosť než pri BEŠTII... ()

Martin741 

všechny recenze uživatele

Reziser Jeff King /Ruslan/ je tatam a tu si na rezisersku stolicku sadol akysi Keoni Waxman. A nepredviedol nic poriadne : bude to asi dost dobra reziserska lama. Ked odhliadnem od dementneho scenara /klise, vsak Stevov film/, tak to, co je najhorsie na filme, je akcia. Hned ako Stevo dokoncil akciu, bolo treba asi vypit pivo a zjest hamburger, inak si ich uroven neviem vysvetlit. Alebo este je mozna aj ta verzia, ze po natoceni akcnych scen uz cakal za rohom tim resuscitatorov so salatom a reznami, sladkostami a tortou k tomu. Takze velka Stevova bieda v jeho coraz ubohejsej kariere pokracuje, a The Keeper na tom taktiez nic nezmeni. No aspon ze za tu akcnu scenu na konci filmu si The Keeper vydobyl 30 %. ()

Reklama

Marsik 

všechny recenze uživatele

** Dneska večer dávali na Nova HD tenhle film a jelikož jsem ho sice před dvěma roky viděl, ale moc si ho nepamatoval, tak jsem si řekl, jdu do toho. Po pár minutách jsem však pochopil, proč jsem na něj docela zapomněl. Tenhle kousek se Seagalovi nepovedl. Má lepší filmy, i když uznávám, že Seagalovy filmy jsou opravdu jen pro skalní fandy a já se k nim v podstatě také řadím. Zkrátka toto bylo nic moc. Po druhém shlédnutí sice ponechávám 3 hvězdičky, ale po třetí se už na film fakt nepodívám. 50% // (14.9.2012) NOVA - Náhodou jsem zapnul TV a náhodou to opět vysílali. Jelikož nic lepšího nedávali, šel jsem do toho. Tentokrát jsem si říkal, že to vůbec špatné nebylo. Na Seagala určitě hodně dobrý nadprůměr. 50% z minula měním a přiznám se, že se nebudu bránit v budoucnu dalšímu shlédnutí. Prostě mi dneska film sedl. 65% (with J.) ()

Deimos 

všechny recenze uživatele

TV/// Obsazení 7/10 Děj 6/10 Hudba 6/10 Akce 7/10/// +Steven Seagal, akce -mohlo jí však být víc, má to své pro a proti/// Není to nejhorší, ale ani ne nejlepší. Je to ale už dlouho co jsem viděl naposledy nějakou seagalovku, takže jsem se na to rád podíval i kdyby to bylo všelijaké. Zápletka velice dobrá, děj mírně nudnější. Důvodem bude asi méně akce, dlouhý rozjez na úvod a celkově menší "Seagalova zuřivost". Prostě hlídá dceru svého přítele a do toho se zapletou mafiáni nebo cosi takového. No prostě nic co by vám vyrazilo dech. Nejlepší jsou asi osobní souboje, kde Steven působí jako nepřemožitelný lamač srdcí, pardon chci říct kostí. Vadil mi však třes kamery, rychlé pohyby kamery a zoomování. Divák ze soubojů měl kulový . Tam kde se kdysi pochybovalo o tom, jestli je to ještě Seagal, tak tady se může pochybovat o tom, zda-li to jsou ještě jeho ruce./// Celkem 64%/// ()

wosho 

všechny recenze uživatele

Scénář je krásnou ukázkou debility-uboze slepené slova, bez souvislosti a logiky, bez špetky invence, či čehokoliv něčeho. Režie je cool-Waxman často zezačátku používá detail na cokoliv, od injekční stříkačky po kolečko vrzající kryplkáry. Ale jakmile přijde na budování napětí, či režii akčních scén je upocenej jak cikán při spintu s flaškou Jacka Danielse pod kapucou z Tesca s ochrankou za prdelí. No a co herci? Nalijme si čistého vína, v Segalovkách nikdy nešlo o charakterní herectví-co by tam taky hráli, že? Segal je sice už dědek, ale stále má onu auru bíjce a ikdyž mu v bitkách hodně pomáhá střih, své fanoušky dokáže potěšit. Hlídač je lehce podprůměrným akčním kouskem, co sobotní večer dokáže naplnit a trošku zahnat nudu. ()

Galerie (15)

Zajímavosti (2)

  • V scéne, kedy Nikita (Liezl Carstens) hádže do seba miešané drinky je oblečená v čiernych šatách. Lenže počas zvracania pri limuzíne ich má už ružové. (johnsnow)
  • Film se natáčel v létě 2009 ve městě Santa Fe v Novém Mexiku v USA. (ssfan)

Reklama

Reklama