Reklama

Reklama

Epizody(8)

Obsahy(1)

V této britské komedii vystupují maňásci ve světě dospělých kde se vše točí kolem sexu a alkoholu... Hlavní hrdinové Fat Ed Tubbs, Lapeño Enriquez a Mervin J Minky jsou za každou špatnost. Fat Ed je sprostý a násilný fanoušek heavy metalu, Lapeño brazilský sexsymbol neodolatelný pro každou ženu (a některé muže) a Mervin mentálně retardovaný sebedestruktivní fanatik posedlý masturbací. Společně se vydávají na cestu plnou zápasení, maňáskového porna a klonování. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (99)

Pitrsss 

všechny recenze uživatele

Od raných epizod South Parku jsem se snad u žádného seriálu od srdce tak nezasmál. Obscénní, nechutná, frajerská ujetost. Grandiózní dabing! 80% ()

Klajnik 

všechny recenze uživatele

Přestřelené karikaturnost postaviček, mě dokázala rozesmívat. Fur TV je sračka, ale narozdíl od většiny komedií, co jsem kdy viděl, dokáže člověka rozesmát. Samozřejmě záleží na tom, jak divák snáší neuměřenost, bizarnost a odpornost. Mě to sedlo podobně jako Klub Sráčů (jak napsal nějaký anonym v komentářích na nějakém webu: "Film na smání. Na výbuch smíchu.") ()

J. T. Kirk 

všechny recenze uživatele

Jak já tento seriál zbožňuju! Pořád se tam nadává, což je u mě plus. Je to strašně vtipné, někdy až přehnaně vtipné, což je u mě plus. Tento seriál obsahuje samé násilí a sex, což je další plus. Navíc český dabing je aspoň podle mě super, takže jak jinak, než plus. Lapeño je strašný frajer a docela mi připomíná Hanka Moodyho.. Ed je povalečskej ožrala, který občas "zmasí" Mervina, což je super :D No a Mervin je za*ranej onanista, což zas tak super není, ale proč ne, v tomhle seriálu je snad každá prasárna a blbost, jaká člověka napadne.. Já by jsem to nazval Upgrade Sezame, otevři se. ()

Alice02 

všechny recenze uživatele

Zvlášť ten díl s naklonovaným Mervinem... :D Když mě něco dokáže dobře pobavit, kvality filmu jdou trochu stranou, tady se většinou směju po dobu celýho dílu :) Když jsem náhodou na seriál narazila, zaujal mě našlápnutým provedením a velmi tvrdý (sexuální) humor mě nějdříve vyděsil, potom způsobil zatmění mysli a pak neskutečně pobavil. ()

Stíba 

všechny recenze uživatele

Ultra kokotina ale i ty k životu patří. Frajírka Lapeňu o několik tříd převyšuje Fet Ed a Mervin, jejichž vzájemná konfrontace vytváří ty nejlepší scény a vůbec Mervin sám o sobě dokáže dost zaperlit. ... Některý hlášky mezi určitou skupinou kamarádů sou na dením pořádku, zvyšuju na 5* protože tohle už je pro mě dneska kult :-) ()

OPI. 

všechny recenze uživatele

Skvěle perverzní! Nechutné, ale přesto dokonalé.. Vtip tam nechybý. Británie opět dokazuje, že tyto komediální seriály umí z celého světa nejlépe.. Skvělý lék na nudu! ()

GodKnows 

všechny recenze uživatele

Brutalna zalezitost, ktora sa neboji nicoho a nikoho. Mojim oblubencom je Fat Ed a jeho kapela stinkhole, ktora ako jedina v historii metalu zahrala legendarny "hnedy ton" :) ()

Henry Morgan 

všechny recenze uživatele

Tohle je pro mě south park nové generace, v kterým se dohromady plácá svět maňásků a lidí nebo jestli je vůbec nerozlišujou? Maňásci se chovaj jako lidi, dokonce klátěj buchty a mluvěj jak nejblbější dělník na stavbě, ale i přesto to má šmrnc, vtip, jistou dávku inteligence a pro mě velmi oblíbeného humoru. Možná jsem infantilní, nedospělý debil nebo prostě jen dokážu ocenit absolutní nadhled, ironii, zesměšnění lidské důležitosti a odpočinkový žánr. Pro ty co se mnou nesouhlasí.......polibte si prdel! ()

aa12 

všechny recenze uživatele

Strašná zhovadilost, jednu hvězdu dávám protože občas se tomu člověk zasměje, ale jinak jeden z nejúchylnějších seriálů, který postrádá jakoukoli inteligenci. ()

Kozy9 

všechny recenze uživatele

Jedným slovom dokonalé. Tvorba MTV by mala zakladať na takto kvalitných seriáloch a nekaziť si povesť nekonečnými sériami 16 a tehotná. Fur tv je nadmieru zvrhlé a potiahnuté do extrémov na ako celok to pôsobí neskutočne dokonalo i keď svojsky. Humor bez hraníc na úrovni Family guy či south je tu spracovaný osobitejšie ba až interaktívne pritom to nepôsobí celé absurdne ci infantilne. Priznávam sa že fur tv je orientované na užšiu skupinu divákov no som si istý že aj ten najzaritejší moralista by v duchu plakal od smiechu. Scenár, hlášky, dialógy, kamera no jednoducho všetko je dotiahnuté do bezchybnosti a geniality. 95% ()

Reklama

Reklama