Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Svěží komedie o dvou kamarádech (Fahran a Raju), kteří studují vysokou školu strojní. Fahran je tam z donucení a Raju, aby vytáhl svoji rodinu z bídy a částečně také kvůli otci. Do života jim vstoupí Rancho a tak jsou tři. Tři idioti, kteří neustále provádějí různé vtípky, aby upozornili na zatuchlost vysokého školství. Jejich protivník, profesor Virus, je ale pořád o krok napřed. Virova dcera Pia se zamiluje do Rancha a tak kolizí s profesorem jen přibude. (CIma)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (242)

joehot 

všechny recenze uživatele

Jsou filmy, které vyprávějí historku, některé příběh a těch pár výjimečných pak Příběh. Indická pohádka o 3 Idiotech je regulérní tnutí do živého, nabitá emocemi od smíchu po dojetí. A dokázat při takřka tříhodinové stopáži udržet tempo tak vysoko, aby se divák ani jednou nezanudil, to chce kumšt. A taky dobrý scénář. Obě podmínky byly splněny, scény krásně gradují, vše funguje, jak má. A když to navíc člověku sedne i do nálady, plné hodnocení je nedaleko. Asi se do těch indických vod budu muset ponořit častěji. ()

Vavča 

všechny recenze uživatele

Jsem prostě nováček na poli indického filmu a tak se mnou musíte být shovívaví. Nicméně troufám si tvrdit, že mě nenapadá nic, co by se na filmu dalo udělat, lépe, opakované reprízy mě v tom utvrdily. Film s lehkostí balety skáče z žánru do žánru, zachovává si jak humor, tak vážnost, překvapí umným použití flashbacků. Originální je nejen pojetí scénáře, tempa vyprávění, ale především svérazností postav, postaviček. Uvidíte výborné herecké výkony, kopu humoru a nečekaných situací, skvělá hudební čísla, některé hlášky z filmu budou jistě legendární. Aamir Khan je největší devizou filmu, jeho charisma, talent. Nemluvě o tom, že snad jí placentu a opičí kapky, takhle vypadat ve 44 letech, když hraje studentíka? Hustý, Kareena Kapoor je osvědčená stálice stejně jako Sharman Joshi, Madhavan, neám prostě nač bych si stěžoval a můžete si být jisti, že se k filmu budu rád vracet. Myslí, že i i lidé nedotčení indickým filmem budou okouzleni. ()

Reklama

Ketri 

všechny recenze uživatele

Spoiler! Tak já si myslela, že Korea bezpečně vede v počtu sebevražd studentů, kteří pak šeptají různě po školních chodbách a on je to nějaký celoasijský jev. Nicméně, něco tak úžasného jsem opravdu nečekala. Aamir mi dodal naději, že i přes pokročilý věk může vypadat člověk jako praštěný studentík, hurá. A vůbec, těmi dokonalými výrazy ve tváři vlastně hrál i beze slov. A také jsem si uvědomila, že mám i to velké štěstí mít přátele takového ražení. ()

PinokKio 

všechny recenze uživatele

Není zbytí. Před tímhle tříhodinovým usměvavým kýčem o eskapádách třech studentů strojařiny mi nezbývá než pokorně spustit kalhoty a jen ve spodním prádle odříkat Ó císaři, ty veliký, přijmi moji poctu. 3 idioti jsou typicky bollywoodsky pestrobarevným snímkem, kde máte možnost zpívat a tančit, snít, bulet jak želva či upřímně se od srdce smát (to především). A samozřejmě tu nesmí chybět ten správný hnací motor, páni inženýři, a to láska .. ()

ABLABLABLA 

všechny recenze uživatele

Ano prosím.. více takových filmů, aby byl svět veselejším a barevnějším a kouzelnějším. Bavilo mě to od začátku do konce, přestože to má 3 hodiny a je tam řada pěvecko-tanečních čísel. Např. pěvecko-taneční číslo na hajzlu... nevím, jestli jsem zrovna musela vidět Indy na hajzlech, jak pískají na prsty. A ta taneční čísla byla vůbec nejvíc humorná - hlavně to zamilované, jak vyměnili 4 interiéry a exteriéry a několikery kostými během jednoho songu - to muselo být asi hodně finančně náročné. By mě zajímalo, kdo odkud ukradl ten joke s testy - já ho znám třeba už z reklamy na losy, ale ten, kdo byl původce tohoto "triku" to vymyslel moc pěkně:) Velké plus filmu? Už umím předvést jak nastartuje indukční motor (na 1:00). Jinak i ve vážných situacích to prostě působilo komicky - když spadl z nevímkolikátého patra na beton a ještě žil? A pak místo hlavy nebo vnitřního krvácení mu operovali nohu? A nekomentuju ten porod radši vůbec :D Konec byl ale nejlepší... šok co? Doporučuju všemi deseti a nenechte se odradit tou délkou. pockat on spadl z nevimkolikateho patra na beton a jeste zil? a pak misto hlavy nebo vnitrniho krvaceni mu operovali nohu? ()

Galerie (61)

Zajímavosti (8)

  • Záverečná scéna sa natáčala pri jazere Pangong, najväčšom v Himalájach. (Laslo)
  • Uzavretie stávky troch kamarátov s Chaturom a vyhodnotenie stávky pripadlo na 5. septembra, kedy sa v Indii oslavuje deň učiteľov. (Laslo)
  • Film bol natočený odzadu, súčasné scény boli natočené prvé a potom scény na vysokej škole. (DEGESH)

Reklama

Reklama