Reklama

Reklama

Yul a Melissa se právě vzali. Během své svatební cesty se rozhodnou navštívit rodinu Yula, která bydlí v jedné čínské vesnici. Když dorazí na místo, ukáže se, že obyvatelé vesnice očekávají bestii, která jednou v roce navštíví náš svět. Na Zemi hledá oběti, aby tak zahnala svůj hlad. (LIVINGDEAD)

Recenze (116)

klima777 

všechny recenze uživatele

Film působí velmi amatérsky. Je předvídatelný. Možná trochu xenofobní [a možná ne – konec konců jest známo, že v Číně nejsou šílení pouze bohové... (nota bene, Seventh Moon je horor)]. Vlastně skoro samé minusy. Jenomže: Seventh Moon má něco do sebe. Přízračnost některých scén? Snad romanický podtón lásky až za hrob? Nebo snad tichou tragédii a léčbu neklidem? Tao je hlubina, která pohltí i smrt. Ne, počkat, jde přece o nepříliš chytré pohyblivé obrázky... Nevím, prostě nevím a na vzdory všem předpokladům na tuhle "přeťápnutou" a zmatenou oslavu Svátku hladových duchů myslím poměrně často (2,5*). ()

bourec 

všechny recenze uživatele

Tak zase jedna obří kokotina.Musim jen souhlasit s Hadžou,tohle je mistrovství světa v mrskání kamerou.Prostě osmdesát procent filmu vůbec nezachytíte co se děje,a zbytek nevidíte,protože je tma jak v pr....!Nejlepší chvíle jsou na konci,kdy vyjde slunce a je konec.Za to dám jednu hvězdičku.20%.A rada na konec pro tohodle přiblblýho režiséra.Příště přivaž kameramanovi kameru na švihadlo,a ať s ní začne na devadesát minut kroutit jak vzteklej,třeba se zas najde někdo,kdo to ocení. ()

Reklama

Radiq odpad!

všechny recenze uživatele

To byla teda kokotina. Úděsnej případ hororu, jak nemá vypadat. Nebylo tam nic vidět - buď tam byla tma nebo byl obraz rozmlženej nebo roztřesenej. A když už tam něco vidět bylo, tak ty potvory vypadaly jak družstvo nasranejch skibobařů v bílejch dresech nebo jak spermie, co měl Woody Allen v tom svym jednom filmu. No a k ději, to už vubec nemá smysl tady okecávat, protože tam bylo plno nesmyslů a kravin a prostě hruza. Hruza, z které šel strach. A to na tom byl ten největší horor. ()

Hadža 

všechny recenze uživatele

Tak drahy Eduardo,tudy cesta nepovede!S Blair Witch to bylo nove ,sokuji ,neokoukane na dokumentarni bazi,ale ted uz je to strasne trepani s kamerou opravdu iritujici!Jeste ze se to odehrava skoro v uplne tme,tak to misty neni tak zretelne,ale dokonale to pohrbiva atmosferu,ktera mohla byt misty i napinava!A to pobihani chlapiku obalenych v hladke mouce,behem sedmeho mesice pri cinskem uplnku,taky neni zadny extra namet...... ()

TedGeorge 

všechny recenze uživatele

Jeden ze strůjců (odmítám napsat autorů) Blair Witch Eduardo Sanchéz natočil pravděpodobně nejtemnější horor všech dob. Těšíte se? Tak se zas tak moc netěšte. Ten horor je totiž natočenej v totální tmě a tak trochu se bojím že to, že dost často nic není vidět není účel, ale prostej amatérismus filmaře. Ano, brightness na 100 procent a stejně budete mžourat. A o co jde? První půlhodina je naprosto fantastická. Nevím přesně jak tenhle hororovej subžánr popsat, tak raději začnu u příběhu. Amy Smart se zabouchla do Číňana. Odjela za ním do Číny a tam si ho vzala. Prvních pár minut je jejich procházka městem a ožírání se. Následně nasednou se svým průvodcem do auta a odjíždí na venkov. A setmí se. A... a dál už to musíte vidět sami. První půlhodina je podle mě naprosto fantastická. Nechci vám moc spoilerovat co přesně se posere, ale něco se posere, je tma a chvíli se fakt bát budete. Po té půlhodině se bohužel něco brutálně zlomí, přehodíme žánry, děsivé už to není, pointa je debilní a víte jak. Ale za tu první půlhodinu tu sedmičku dám... 7/10 ()

Galerie (7)

Reklama

Reklama