Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Je to pořad o počítačových hrách vysílaný na České televizi. K vidění je již několik let. Vystřídalo se několik moderátorů. Začal to koncem 90. let Roman Zach a potom Šárka Ullrychová. Ta si hlavně zakládala na tom, aby diváky nalákala svými zábavnými vstupy. Šárka uváděla Game Page 5 let a pak se do moderátorského křesla usadila jakási Masa. (duklak2)

(více)

Recenze (202)

FireTight 

všechny recenze uživatele

Svůj komentář jsem se rozhodl přidat až po zjištění, že Česká televize tenhle pořad ruší. Je to bezesporu škoda, neboť i když pracuji pro jeho přímou konkurenci, nikdy nesmí být zapomenuto, že Game Page byl v naší hezké české kotlině první pořad podobného zaměření, tudíž je potřeba jej respektovat a vzdát mu hold za vyšlapanou cestičku. Děkujeme ti, Game Page. Pravda, výrazně mu uškodily různé přesuny, změny stopáže a podobné nesmysly ze strany vedení TV, přesto se však nemohu zbavit pocitu, že společně s ním odejde i něco z nás... :/ ()

hellstruck odpad!

všechny recenze uživatele

Protože můj přítel dlouho pracoval v game shopu, tak ať už jsem chtěla nebo ne, o hrách jsem se něco málo přiučila. A když jsme si potom společně zapnuli Game Page,nestačili jsme se divit,kolik kravin tam moderátoři stihli za jeden díl vypustit z pusy.Připadá mi,že tihle chytráci ty hry ani v životě nezkusili.Celkově je to zkrátka nápadité asi tak jako název celého pořadu:) ()

Reklama

Gemini 

všechny recenze uživatele

Po smutně dlouhé období byl tohle jediný televizní pořad o počítačových (a konzolových, blábláblá...) hrách. A to většinu času fungoval v době, kdy webové zdroje za moc nestály, a kdy herní periodika sice zvolna, ale o to vytrvaleji, upadala. Největším negativem Game Page byly jeho v podstatě nadšenecké - bohužel ergo ochotnické - "mezihry" a nevtipnost moderátorských "vtipů". Ať pak byly recenze nebo rozhovory jakkoliv dobré, zachránit se to tím nedalo. Škoda. Naštěstí již zmizelá v propadlišti dějin. Zbytečné to nebylo, ale žádná sláva taky ne. 50% ()

adamo_znk 

všechny recenze uživatele

Matador a legenda mezi herními magazíny. Minoritní pořad na veřejnoprávní televizi, přežívající všechny režimy ovládající ČT stejně jako Marek a jeho pravidelná sezení Na Plovárně. Pořad stále tak nemoderní a zastydlej, že ho prostě musíte milovat ... hlavně hrané scénky vkládané mezi recenze a reportáže, postrádající jakýkoliv vtip a pokaždé vyvolávající potřebu *FACEPALMU* ! ()

I.AM.NOT 

všechny recenze uživatele

Vcelku amatérská grafická stránka a nedetailní hodnocení her, díky čemuž se chce pořad přiblížit normálním lidem, což se dle mě nedaří, takže by se měl pořad vydat cestou konstruktivní kritiky a tak se mezi geek komunitou stát kultem. Možná se to vzhledem k tomu, že poslední hrou co jsem hrál bylo NHL 2002 a GP si občas pustím i teď, daří. ()

Galerie (4)

Zajímavosti (4)

  • Pořad začínal jako měsíčník o délce 28 minut, od roku 2001 se vysílá každý týden. V té době měl každý díl pouhých 9 minut, s postupem času se délka pořadu zvyšovala, nejprve na 14 minut, později na 18. (ČSFD)
  • Úplně prvním moderátorem byl herec Roman Zach, jehož po roce vystřídala herečka Šárka Ulrichová. (ČSFD)
  • Game Page je historicky prvním českým televizním pořadem o videohrách. Na obrazovkách se poprvé objevil už v roce 1999, konkrétně 5. ledna v 17:25 na programu ČT2 a mj. přinesl reportáž z turnaje v hraní Quake, info o Poseidonu (pozdější Flashpoint), recenze Blood 2 či Tomb Raider 3. (ČSFD)

Reklama

Reklama