Reklama

Reklama

Blood River

  • USA Blood River
všechny plakáty
Trailer 2

Obsahy(1)

Čerstvo zosobášený párik Summer (Tess Panzer) a Clark (Ian Duncan) si vyrazia na svadobnú cestu do púšte, až kým im dovolenku neskomplikuje autonehoda a ocitnú sa uprostred ničoho. Rozhodnú sa v horúčave putovať pešo do najbližšieho mesta. Unavení a vysilení tam napokon dorazia, avšak zisťujú, že je to mesto duchov: prázdne, opustené, schátralé, a čo je najhoršie, bez vody.
Odrazu sa objaví Joseph (Andrew Howard) a vyzerá to tak, že sú zachránení. Omyl! Joseph nenechá nikoho len tak odísť a postupne sa začínajú odhaľovať desivé a temné tajomstvá, ktoré si nikto nedokáže ani len predstaviť... (ricci.s)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (49)

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

A já myslel, že hříšníky si odnese čert... Popravdě jsem poněkud na rozpacích. Tedy horror v žádném případě, jelikož bát se není čeho, proč western, to mi je záhadou ještě větší. Snad podobenství, drama... Celkově by se mi film líbil a vůbec mi pomalý nepřišel. Vadilo mi však to podivné zacházení s Bohem. Nevím, zda tvůrci chtěli říci, že Bůh trestá hříšníky, ale jen ty, v porovnání se zvěrstvy na zemi, malé, a zda to mám brát jako sarkasmus, a nebo jako něco kladného... A když už jsem u Bible, tak pro hříšníky by si měl chodit asi někdo jiný, ne? Při sledování jsem měl podobný pocit jako u snímků, kde je pranýřována fanatická církev, a já si nejsem jist, zdali tohle byl cíl tvůrců... Dávám 3,5* ()

Nick Tow 

všechny recenze uživatele

Film, pri ktorom treba prevetrať (ako hovorí Herkule Poirot) šedé bunky mozgové. (Asi práve preto má tento film iba 48%, ako je už na ČSFD (ne)dobrým zvykom. Na rozdiel od niektorých kolegov mi neprekáža pomalšie tempo rozjazdu, zlovestný odér sa vznáša nad vyprahnutou krajinou celkom hmatateľne, tak prečo trochu neponaťahovať nervy na škripci. Áno - aj mňa od istého momentu zaujímalo (keď sa Joseph ako duch vyparil od auta s mŕtvolou v kufri a Clark začal chápať, že "pôjde do tuhého"), ako tvorcovia vykľučkujú so zaujímavo rozohranej partie. A pomôcť si "nadprirodzeným motívom" môže divák chápať ako svojho druhu podraz a lacný oslí môstik, ale v Blood River to vynahradí myšlienka (je diabol mimo nás či v nás), presvedčiví herci, sústredená réžia a zopár skutočne zimomravých okamihov. Hodnotil by som tesne nad tri hviezdy, ale dorovnám to do štvorky, lebo premýšľavých horrorov je hriešne málo a tento by si zaslúžil v celkovom ratingu minimálne 60%. ()

Reklama

cariada 

všechny recenze uživatele

Slušná psychárna s velmi komorním obsazením. Zápletka kdy dvojice jede přes poušť a mají nehodu, dostanou se do opuštěného domu či osady, kam za nedlouho přijde další vandrák, kterému před tím nezastaví. A začíná hra na pravdu. Spoiler- poněkud jsem nepochopil co měl Clark za tajemství, že o tom nechtěl mluvit a co bylo v tom kufru (že by ten Summer syn) ,ale za to přeci Clark nemohl. Ten konec jsem moc nepochopil, přesto se mě to docela líbilo. ()

Flaxik 

všechny recenze uživatele

Během prvních padesáti minut filmu jsem uštrikoval dvoje ponožky a ostříhal si nehty na nohách. Kdyby měl celý film 55 minut (z té druhé poloviny samozřejmě), tak tady vykřikuju jak retard, že to byla upe upe bomba. Takhle se to v nánosu nudy zmohlo na malou, stěží funkční rozbušku. Když už herci hrají snesitelně (i když nevěsta mě s tím šklebením ke konci celkem srala) a nápad je výborný, tak to režisér podělá takovou nechutnou stopáží. Škoda. ()

Campbell 

všechny recenze uživatele

A opět Mason a jeho super nudnej a špatnej film, já tohohle režiséra fakt nemám rád ale údajně tohle bylo dobrý a já říkám je to jeho nejlepší film ale i tak se jedné u mě o sračku. Je to zbytečně dlouhý film zkrátit tak o 30 minut, postavy jsou nesympatické hlavně vrah a jeho motivy jsou pěkně trapný. Konec má bejt rádoby psycho ale člověku spíš zůstane plno otázek bez odpovědí. Co se Masonovy ale nedá upřít je taková nepříjemná atmosféra kterou umí vyvolat ale i tak je to málo aspoň k průměru. ()

Galerie (4)

Reklama

Reklama