Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Je pár dní před Vánoci a všechny děti už se těší na dárky. Skřítkové mají plné ruce práce, aby dárky připravili a hlavně aby zjistili, kdo byl hodný a kdo zlobil. Jeden pracovitý skřítek zjistí, že děti z Města smutku jsou každý rok na seznamu zlobivců. Není divné, že by ve městě byly jen zlobivé děti? Zvědavost skřítkovi nedá a tajně se vypraví zjistit, co se děje. Je totiž rozhodnutý děti napravit a všemožně jim pomoct, aby i ony měly krásné Vánoce. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (7)

majo25 

všechny recenze uživatele

Ničím uchvacujúci príbeh s vianočnou tematikou, ale originálny a v konečnom dôsledku plní svoj účel. Nakoniec má aj pekný záverečný odkaz. Postavičky spočiatku nesympatické, ale po čase sa na ne dá zvyknúť. Občas sa vydarí aj väčšinou detinský humor. Animácia je tiež v pohode vzhľadom na to, ako starému divákovi je určená a že sa nejedná o značkové animačné štúdio. ()

Scraffy 

všechny recenze uživatele

Celkom v pohode animák, ktorý je primerane krátky. Príbeh je vcelku originálny a animácia je priemerná. Za 3 hviezdičkami si stojím! ()

Reklama

Majrek 

všechny recenze uživatele

Takovou plejádu retardů snad filmaři museli pečlivě shromažďovat po celých Spojených státech - navštívit  snad všechny ústavy pro choromyslné a pak z těch nejpostiženějších jedinců vytvořit šablony pro postavy ve filmu. A aby to nestačilo, ještě je rozezpívají... Je to tak strašlivá podívaná, až se člověk chtě-nechtě musí smát. Pokud tohle byl záměr tvůrců, pak se podařil... ()

lardko 

všechny recenze uživatele

U tohohle filmu jsi myslím že by nepomohlo ani to kdybych ho poprvé viděl na vánoce. Pomalu jsem se při sledování ukousal nudou. ()

draggo 

všechny recenze uživatele

Asi jsem na to koukal ve špatnou roční dobu (přeci jen vánoční film se v srpnu moc nehodí), ale i tak mi to přišlo jako slabý film. Chyběla tomu vánoční atmosféra, hlavní postavička je neuvěřitelně protivná, písničky se tam moc nehodily. Jako plus bych vyzdvihnul krátkou stopáž, díky které to ani nestihne nudit, a také to, že to aspoň na tu necelou hodinku zaměstnalo moji drahou čtyřletou sestřenici, které se to evidentně i líbilo. /viděno na DVD: 35% a 2*/ ()

Galerie (11)

Reklama

Reklama