foto

Kevin Michael Richardson

  • nar. 25.10.1964 (55 let)
    Bronx, New York City, New York, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Mortal Kombat Legends: Scorpion’s Revenge
2019 Justice League vs. the Fatal Five
Teen Titans Go! Vs. Teen Titans
2018 Dorothy's Christmas in Oz
Lego DC Super hrdinové: Flash
Scooby-Doo a Batman: Spolu a odvážně
2017 Batman a Harley Quinn
Puss in Book: Trapped in an Epic Tale
2016 Cassius and Clay (TV film)
2015 Flintstoneovi & WWE: Mela doby kamenné
Lego: DC - Liga spravedlivých vs Bizarro
Lego: Liga spravedlivých vs Legie zkázy
Marvel's Super Hero Adventures: Frost Fight! (TV film)
Scooby Doo: Měsíční nestvůra vylézá
SpongeBob ve filmu: Houba na suchu
Tyler Perry's Madea's Tough Love
Zázračné kouzlo
2014 Elf: Buddy's Musical Christmas (TV film)
How Murray Saved Christmas (TV film)
Letadla 2: Hasiči a záchranáři
Liga spravedlivých: V pasti času
Scooby Doo! Frankenhrůza
Superhrdinové: Batman do Ligy! (TV film)
The Powerpuff Girls: Dance Pantsed (TV film)
Zvonilka a piráti
2013 Liga spravedlivých: Záchrana světa
Scooby-Doo! Tréma před vystoupením
Star Trek: Do temnoty
Transformers Prime Beast Hunters: Predacons Rising (TV film)
2012 John na konci zemře
Scooby Doo: Maska Modrého sokola
2011 DC Showcase: Catwoman
Phineas a Ferb v paralelním vesmíru (TV film)
Scooby Doo: Legenda o Fantosaurovi
Superhvězda Superman
2010 Batman vs. Red Hood
Dantovské peklo
Firebreather (TV film)
Hulk na neznámé planetě
In Security (TV film)
Legend of the Boneknapper Dragon (TV film)
Superman/Shazam!: Návrat černého Adama
The Penguins of Madagascar - Operation: Get Ducky
2009 Afro Samurai: Resurrection (TV film)
La Mission
Princezna a žabák
Scooby-Doo a samurajův meč
The Haunted World of El Superbeasto
Transformers: Pomsta poražených
2008 Batman - Gothamský rytíř
Lovecká sezóna 2
Malá mořská víla: Jak to všechno začalo
Mrtvý vesmír
Star Wars: Klonové války
The Powerpuff Girls Rule!!! (TV film)
Zlatovláska a 3 medvědi
2007 Doktor Strange
Želvy Ninja
2006 (Ne)šťastně až na věky
Casper a strašidelná škola (TV film)
Clerks 2: Muži za pultem
Divočina
Jimmy Timmy Power Hour 2, The: When Nerds Collide (TV film)
Leroy & Stitch (TV film)
Queer Duck: The Movie
2005 Bobby Cannon (TV film)
Karcoolka
Kim Possible: Velký drámo (TV film)
Malý pasák
Proud Family Movie, The (TV film)
The Batman vs. Dracula
Šťastný skřítek
2004 Adventures in Animation 3D
Comic Book: The Movie
Legenda o Mulan 2
Miláček třídy
Stitch's Great Escape
2003 Animatrix
Animatrix: Poslední let Osirise
Batman: Záhada Batwoman
Elysium: Lidstvo versus mimozemské bytosti
Král džungle 2
Matrix Revolutions
Scooby-Doo a upíří legenda
Stitch! Film
The Wacky Adventures of Ronald McDonald: The Legend of McDonald-Land Loch
2002 Country Bears
Lilo & Stitch
Mickey's House of Villains
Powerpuff Girls
Super Santa in South Pole Joe (TV film)
Tarzan a Jane
Thornberryovi na cestách
2001 Flintstones: On the Rocks, The (TV film)
Přestávka: Škola mimo provoz
Rugrats Kwanzaa Special, A (TV film)
Summoning
2000 Buzz Lightyear of Star Command: The Adventure Begins
Lumpíci v Paříži
Příběh malého slona
Scooby-Doo a invaze vetřelců
Thrillseekers: Putt n' Perish (TV film)
Tom Sawyer
1999 Alvin a Chipmunkové - Setkání s Frankensteinem
1998 Pivní bratři
Tajemství N.I.M.H. 2
The Wacky Adventures of Ronald McDonald: Scared Silly
1996 Agent WC 40
Charlie 2: Všichni pejskové přijdou do nebe
Past
1995 Boy Called Hate, A
Mortal Kombat
Stuart Saves His Family
1994 Tajemství minulosti (TV film)
1993 Fatální instinkt
1992 Osudová láska (TV film)

TV seriály

2020 Adventures in Wonder Park (TV seriál)
Americký táta (TV seriál)
100 Years a Solid Fool (S17E01)
Griffinovi (TV seriál)
Connie's Celica (S18E10)
Simpsonovi (TV seriál)
Highway to Well (S31E17)
Bart the Bad Guy (S31E14)
Frinkcoin (S31E13)
další epizody (5)
2019 Love, Death & Robots (TV seriál)
Zima Blue (S01E14)
The Rocketeer (TV seriál)
Griffinovi (TV seriál)
Shanksgiving (S18E08)
Peter & Lois' Wedding (S18E06)
Cat Fight (S18E05)
další epizody (6)
Simpsonovi (TV seriál)
Bobby, It's Cold Outside (S31E10)
Todd, Todd, Why Hast Thou Forsaken Me? (S31E09)
Thanksgiving of Horror (S31E08)
další epizody (13)
2018 Lego Star Wars: All-Stars (TV seriál)
Mimi šéf: zpátky ve hře (TV seriál)
Vrásky a smrádek (S02E13)
Výzkum a vývoj (S02E12)
Ještě jednou, Time (S02E11)
další epizody (26)
The Adventures of Rocky and Bullwinkle (TV seriál)
Trollové - Zpíváme dál (TV seriál)
Griffinovi (TV seriál)
Stand by Meg (S17E06)
Big Trouble in Little Quahog (S17E04)
Simpsonovi (TV seriál)
Šťastné a třicáté (S30E10)
Máma v sukních (S30E07)
Nesrdečné pozdravy z Ruska (S30E06)
další epizody (9)
2017 Billy Dilley's Super-Duper Subterranean Summer (TV seriál)
Kámoši hafíci (TV seriál)
Rocket and Groot (TV seriál)
The Jellies! (TV seriál)
R jako rodina (TV seriál)
Bezpečné přistání (S02E10)
To spravíme (S02E08)
Noční směna (S02E04)
další epizody (5)
Sláva králi Jelimánovi (TV seriál)
The End Is Here (S06E13)
The End Is Near (S06E12)
Lord of the Fruit Flies (S06E11)
další epizody (26)
Americký táta (TV seriál)
West to Mexico (S14E22)
The Talented Mr. Dingleberry (S14E21)
The Long Bomb (S14E18)
další epizody (6)
Samuraj Jack (TV seriál)
XCVII (S05E06)
Griffinovi (TV seriál)
Don't Be a Dickens at Christmas (S16E09)
Foxx In The Men House (S16E02)
Emmy-Winning Episode (S16E01)
další epizody (8)
Simpsonovi (TV seriál)
Pískaná (S29E03)
Šíleně smutná Lisa (S29E02)
Serfsonovi (S29E01)
další epizody (8)
2016 Apple & Onion (TV seriál)
Kulipari (TV seriál)
Lví hlídka (TV seriál)
Milo a Murphyho zákon (TV seriál)
The Powerpuff Girls (TV seriál)
Sláva králi Jelimánovi (TV seriál)
Un-King Me (S04E13)
I, Maurice (S04E12)
Koto, Plain and Tall (S04E11)
další epizody (26)
Čas na dobrodružství (TV seriál)
Bad Jubies (S07E20)
Americký táta (TV seriál)
Ninety North, Zero West (S14E07)
Roger's Baby (S14E06)
Portrait of Francine's Genitals (S14E04)
další epizody (7)
Griffinovi (TV seriál)
Inside Family Guy (S15E04)
American Gigg-olo (S15E03)
Run, Chris, Run (S14E19)
další epizody (7)
Simpsonovi (TV seriál)
Ukradené Vánoce šáši Krustyho (S28E10)
Poslední trakční hrdina (S28E09)
Ve vězení dobře, doma nejlíp (S27E22)
2015 Dobrodružství Kocoura v botách (TV seriál)
Guardians of the Galaxy (TV seriál)
Looney Tunes: Nové příběhy (TV seriál)
Milesova vesmírná dobrodružství (TV seriál)
Niko and the Sword of Light (TV seriál)
Pickle and Peanut (TV seriál)
R jako rodina (TV seriál)
Svatá blbá noc (S01E06)
Bill Murphy si vzal volno (S01E05)
„F“ jako Halloween (S01E04)
další epizody (5)
Transformers (TV seriál)
Vixen (TV seriál)
Sláva králi Jelimánovi (TV seriál)
King Juli-END? (S02E16)
The Phantom of Club Moist (S02E15)
Are You There, Frank? It's Me, King Julien (S02E14)
další epizody (21)
Rick a Morty (TV seriál)
Total Rickall (S02E04)
Městečko Záhad (TV seriál)
Divnogeddon 3: Získat městečko zpátky (S02E20)
Divnogeddon 2: Únik z reality (S02E19)
Divnogeddon (S02E18)
další epizody (7)
Griffinovi (TV seriál)
A Shot in the Dark (S14E09)
Hot Pocket-Dial (S14E07)
Peter's Sister (S14E06)
další epizody (10)
Simpsonovi (TV seriál)
Průvodce pro princeznu (S26E15)
Velcí a hrdí (S26E13)
2014 7T (TV seriál)
Penn Zero: Hrdina na půl úvazku (TV seriál)
Plamínek a čtyřkoláci (TV seriál)
Sláva králi Jelimánovi (TV seriál)
Return of the Uncle King (S01E05)
Empty is the Head (S01E04)
Enter the Fanaloka (S01E03)
další epizody (5)
TripTank (TV seriál)
Myšák Mickey (TV seriál)
Flipperboobootosis (S01E15)
Městečko Záhad (TV seriál)
Počastování časem (S02E08)
Tajná společnost (S02E07)
Soos a skutečná dívka (S02E05)
další epizody (5)
Americký táta (TV seriál)
Dreaming of a White Porsche Christmas (S12E06)
Now and Gwen (S12E05)
Scents and Sensei-bility (S12E03)
další epizody (4)
Griffinovi (TV seriál)
Turkey Guys (S13E05)
Brian the Closer (S13E04)
The Book of Joe (S13E02)
další epizody (7)
Simpsonovi (TV seriál)
Zima jeho spokojenosti (S25E14)
Piráti ze Springfieldu (S25E09)
2013 Avengers - Sjednocení (TV seriál)
Hulk and the Agents of S.M.A.S.H. (TV seriál)
Kočka Callie na Divokém západě (TV seriál)
Mladí Titáni do toho! (TV seriál)
Monstra vs. Vetřelci (TV seriál)
Sofie První (TV seriál)
Steven Universe (TV seriál)
Turbo R.A.Ke.Ta. (TV seriál)
Wander na cestách (TV seriál)
Městečko Záhad (TV seriál)
Gideonův úsvit (S01E20)
V říši snů (S01E19)
Země před prasátky (S01E18)
další epizody (8)
Čas na dobrodružství (TV seriál)
The Great Bird Man (S05E13)
Cleveland show (TV seriál)
Wheel! Of! Family! (S04E23)
Crazy Train (S04E22)
Mr. & Mrs. Brown (S04E21)
další epizody (17)
Americký táta (TV seriál)
Minstrel Krampus (S10E08)
Steve and Snot's Test-Tubular Adventure (S10E01)
The Missing Kink (S09E15)
další epizody (6)
Griffinovi (TV seriál)
Finders Keepers (S12E01)
No Country Club for Old Men (S11E22)
Save the Clam (S11E19)
Simpsonovi (TV seriál)
Žlutá pomsta (S25E07)
Homerland (S25E01)
Vočkovy nové šaty (S24E19)
další epizody (4)
2012 Ben 10: Omniverse (TV seriál)
Dokonalý Spiderman (TV seriál)
Legenda Korry (TV seriál)
Městečko Záhad (TV seriál)
Dušlechtičky (S01E12)
Potrhlý poklad (S01E08)
Chlapák Dipper (S01E06)
další epizody (7)
Randy Ninja (TV seriál)
Želvy Ninja (TV seriál)
Thundercats (TV seriál)
What Lies Above: Part Two (E26)
What Lies Above: Part One (E25)
The Soul Sever (E24)
další epizody (13)
Cleveland show (TV seriál)
'Tis the Cleveland to Be Sorry (S04E06)
A Vas Deferens Between Men & Women (S04E05)
Turkey Pot Die (S04E04)
další epizody (21)
Americký táta (TV seriál)
National Treasure 4: Baby Franny: She's Doing Well - The Hole Story (S09E07)
Ricky Spanish (S08E17)
The Wrestler (S08E12)
Simpsonovi (TV seriál)
Řeka slz (S24E01)
Líza a Lady Gaga (S23E22)
Mé srdce patří Bartovi (S23E18)
2011 Dan Vs. (TV seriál)
Green Lantern: The Animated Series (TV seriál)
Jake a piráti ze Země Nezemě (TV seriál)
Kung Fu Panda: Legendy o mazáctví (TV seriál)
Looney Tunes: Úžasná show (TV seriál)
New Teen Titans (TV seriál)
Thundercats (TV seriál)
Between Brothers (E13)
Into the Astral Plane (E12)
Forest of Magi Oar (E11)
další epizody (13)
Cleveland show (TV seriál)
Die Semi-Hard (S03E07)
Sex and the Biddy (S03E06)
Yemen Party (S03E05)
další epizody (20)
Americký táta (TV seriál)
Virtual In-Stanity (S08E05)
The Worst Stan (S08E04)
A Ward Show (S08E03)
další epizody (14)
Griffinovi (TV seriál)
Amišská lekce (S10E07)
Simpsonovi (TV seriál)
Muž v modrých flanelových kalhotách (S23E07)
Dravec a fešák (S23E01)
Mnoho tváří lásky (S22E17)
další epizody (4)
2010 Avengers: Nejmocnější hrdinové světa (TV seriál)
Ben 10: Ultimate Alien (TV seriál)
Black Panther (TV seriál)
G.I. Joe - Odpadlíci (TV seriál)
Generator Rex (TV seriál)
Kick Buttowski: Hrdina předměstí (TV seriál)
Mad (TV seriál)
Pound Puppies: Štěňátka do každé rodiny (TV seriál)
Rybičky (TV seriál)
Scooby Doo: Záhady s.r.o. (TV seriál)
Strejda děda (TV seriál)
Sym-Bionic Titan (TV seriál)
Transformers Prime (TV seriál)
Young Justice (TV seriál)
Čas na dobrodružství (TV seriál)
Donny (S01E21)
Cleveland show (TV seriál)
Beer Walk! (S02E09)
Murray Christmas (S02E08)
Another Bad Thanksgiving (S02E07)
další epizody (21)
Americký táta (TV seriál)
Best Little Horror House in Langley Falls (S07E03)
100 A.D. (S07E01)
Bully for Steve (S06E16)
další epizody (4)
Griffinovi (TV seriál)
Something, Something, Something, Dark Side (S08E20)
The Splendid Source (S08E19)
Simpsonovi (TV seriál)
Kult Montgomeryho Burnse (S21E17)
2009 Cleveland show (TV seriál)
A Cleveland Brown Christmas (S01E09)
From Bed to Worse (S01E08)
A Brown Thanksgiving (S01E07)
další epizody (9)
Fanboy a Chum Chum (TV seriál)
Normálka (TV seriál)
Super Hero Squad Show, The (TV seriál)
Superagent Oso (TV seriál)
Americký táta (TV seriál)
In Country... Club (S06E01)
Daddy Queerest (S05E19)
Roy Rogers McFreely (S05E12)
další epizody (5)
Jak jsem poznal vaši matku (TV seriál)
Pravidlo tří dnů (S04E21)
Griffinovi (TV seriál)
Jerome Is the New Black (S08E07)
Simpsonovi (TV seriál)
SuperHomer (S21E01)
2008 Batman: Odvážný hrdina (TV seriál)
Ben 10: Alien Force (TV seriál)
Mighty B! (TV seriál)
Senzační Spider-Man (TV seriál)
Star Wars: Klonové války (TV seriál)
The Marvelous Misadventures of Flapjack (TV seriál)
Tučňáci z Madagaskaru (TV seriál)
Uklízeč (TV seriál)
Wolverine a X-meni (TV seriál)
Americký táta (TV seriál)
Escape from Pearl Bailey (S05E05)
Red October Sky (S04E13)
Avatar: Legenda o Aangovi (TV seriál)
Sózinova kometa, část čtvrtá: Avatar Aang (S03E21)
Sózinova kometa, část druhá: Staří mistři (S03E19)
Griffinovi (TV seriál)
Cesta do Němec (S07E03)
2007 Chowder (TV seriál)
Phineas & Ferb (TV seriál)
Random! Cartoons (TV seriál)
Transformers: Animated (TV seriál)
Zas mezi námi zvířaty (TV seriál)
Zastánci blahobytu (TV seriál)
Země dinosaurů (TV seriál)
Americký táta (TV seriál)
Black Mystery Month (S03E13)
Avatar: Legenda o Aangovi (TV seriál)
Den černého slunce, část druhá: Zatmění (S03E11)
Den černého slunce, část první: Invaze (S03E10)
2006 Class of 3000 (TV seriál)
Já, Eloise (TV seriál)
Shorty McShorts' Shorts (TV seriál)
Squirrel Boy (TV seriál)
Vladařova nová škola (TV seriál)
Zvědavý George (TV seriál)
Americký táta (TV seriál)
Iced, Iced Babies (S03E06)
Helping Handis (S02E14)
Avatar: Legenda o Aangovi (TV seriál)
Slepá banditka (S02E06)
Griffinovi (TV seriál)
Do uší ne! (S05E06)
Stewie miluje Lois (S05E01)
Ženichu, polibte... ženicha (S04E25)
2005 Americký Drak: Jake Long (TV seriál)
Americký táta (TV seriál)
A Smith in the Hand (S02E02)
Threat Levels (S01E02)
Pilot (S01E01)
Avatar: Legenda o Aangovi (TV seriál)
Uvězněni (S01E06)
Loonatics Unleashed (TV seriál)
The Boondocks (TV seriál)
Griffinovi (TV seriál)
Stewie se nudí (S04E16)
Brian na ženění (S04E07)
Cesta ke slávě a zpět (S04E04)
2004 Barbar Dave (TV seriál)
Batman vítězí (TV seriál)
Danny Phantom (TV seriál)
Domov pro smyšlené kamarády (TV seriál)
Higglytown Heroes (TV seriál)
Megas XLR (TV seriál)
Phil of the Future (TV seriál)
Robotí superopice v akci! (TV seriál)
W.I.T.C.H. (TV seriál)
Samuraj Jack (TV seriál)
Young Jack in Africa (S04E12)
2003 All Grown Up (TV seriál)
Battle Force: Andromeda (TV seriál)
Danger Rangers (TV seriál)
Gary the Rat (TV seriál)
Kačer Dodgers (TV seriál)
Like Family (TV seriál)
Lilo a Stitch (TV seriál)
Můj život dospívající robotky (TV seriál)
Spiderman (TV seriál)
Star Wars: Clone Wars (TV seriál)
Teen Titans (TV seriál)
Xiaolin Showdown (TV seriál)
Samuraj Jack (TV seriál)
Scotsman Saves Jack: Part 1 (S04E06)
The Princess and the Bounty Hunters (S04E05)
Jack and the Travelling Creatures (S03E06)
2002 ChalkZone (TV seriál)
Co nového Scooby-Doo? (TV seriál)
Dobrodružství Jimmyho Neutrona, malého génia (TV seriál)
Greg the Bunny (TV seriál)
Kim Possible (TV seriál)
Ozzy & Drix (TV seriál)
Pětka statečných (TV seriál)
Samuraj Jack (TV seriál)
Jack and the Rave (S03E02)
Jack's Sandals (S02E13)
Jack Versus Demongo, the Soul Collector (S02E10)
další epizody (8)
2001 Gary & Mike (TV seriál)
Grim & Evil (TV seriál)
Invader ZIM (TV seriál)
Kouzelní kmotříčci (TV seriál)
Liga spravedlivých (TV seriál)
Lloyd in Space (TV seriál)
Mummy: The Animated Series, The (TV seriál)
Myšmaš Kabaret (TV seriál)
Samuraj Jack (TV seriál)
Jack and the Gangsters (S01E12)
Jack and the Scotsman: Part 1 (S01E11)
Jack vs. Mad Jack (S01E08)
další epizody (6)
The Legend of Tarzan (TV seriál)
The Proud Family (TV seriál)
The Ripping Friends (TV seriál)
The Zeta Project (TV seriál)
Time Squad (TV seriál)
Špionky (TV seriál)
Griffinovi (TV seriál)
Rodokmen Griffinů (S03E14)
Brian dobývá Hollywood (S03E02)
2000 As Told by Ginger (TV seriál)
Buzz Lightyear of Star Command (TV seriál)
Clerks (TV seriál)
Harvey Birdman, Attorney at Law (TV seriál)
Malcolm v nesnázích (TV seriál)
Static Shock (TV seriál)
Griffinovi (TV seriál)
Něco na tom Pauiliem je (S02E16)
Patnáct minut hanby (S02E12)
Ať lžu jestli umřu (S02E09)
1999 Batman budoucnosti (TV seriál)
Big Guy and Rusty the Boy Robot (TV seriál)
Datel Woody (TV seriál)
Griffinovi (TV seriál)
Peter, Peter, kaviárovej fotr (S02E01)
Poslední skaut (S01E06)
I Am Weasel (TV seriál)
Nebe, peklo, ráj (TV seriál)
Queer Duck (TV seriál)
SpongeBob v kalhotách (TV seriál)
The PJs (TV seriál)
1998 Celebrity Deathmatch (TV seriál)
DiResta (TV seriál)
Godzilla: The Series (TV seriál)
Herkules (TV seriál)
Oh Yeah! Cartoons (TV seriál)
Powerpuff Girls (TV seriál)
Thornberryovi na cestách (TV seriál)
Voltron: The Third Dimension (TV seriál)
1997 Batman (TV seriál)
Cow and Chicken (TV seriál)
Johnny Bravo (TV seriál)
Muži v černém (TV seriál)
Perné dny (TV seriál)
Přestávka (TV seriál)
Spawn (TV seriál)
Teen Angel (TV seriál)
1996 Adventures from the Book of Virtues (TV seriál)
All Dogs Go to Heaven: The Series (TV seriál)
Arnoldovy patálie (TV seriál)
Dexterova laboratoř (TV seriál)
Homeboys in Outer Space (TV seriál)
Project G.e.e.K.e.R. (TV seriál)
Road Rovers (TV seriál)
Skutečná dobrodružství Jonnyho Questa (TV seriál)
Superman: The Animated Series (TV seriál)
The Incredible Hulk (TV seriál)
1995 Earthworm Jim (TV seriál)
Maska (TV seriál)
Mortal Kombat: The Animated Series (TV seriál)
Neuvěřitelná dobrodružství Rudly a Koumáka (TV seriál)
The What a Cartoon Show (TV seriál)
Timon a Pumbaa (TV seriál)
1994 Boys Are Back, The (TV seriál)
Kostrouni (TV seriál)
Pohotovost (TV seriál)
Dar (S01E11)
Bouře (S01E10)
Další skvělý den (S01E07)
Veselé obludy (TV seriál)
Weird Science (TV seriál)
Jsem do tebe blázen (TV seriál)
Pandořina skříňka (S03E06)
1993 Animáci (TV seriál)
The John Larroquette Show (TV seriál)
1992 Bob (TV seriál)
Human Factor, The (TV seriál)
1991 Herman's Head (TV seriál)
1990 Lumpíci (TV seriál)
Snílek (TV seriál)

Dokumentární

2013 I Know That Voice
1994 Divy minulosti (TV seriál) - vyp.

Video kompilace

2005 Family Guy Presents: Stewie Griffin - The Untold Story (video kompilace)

Host

TV pořady

2009 Cupcake Wars (TV pořad)
The Mo'Nique Show (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky