Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Pořad na pomoc zvířatům. (oficiální text distributora)

Recenze (149)

Pump 

všechny recenze uživatele

U tohoto typu pořadu nezáleží dle mého soudu na filmové kvalitě, ale pouze na umění prezentovat ta nebohá a opuštěná zvířata. Kdokoli ho bude uvádět, může si večer před spaním namalovat do sešitku velký modrý puntík a uléhat s hrdostí, že dělá něco pro naše čtyřnohé kamarády a potažmo pro lidi, kteří takovýto typ pořadů chtějí a mají rádi. Zhlédnutí bych rád doporučil také lidem, kteří si myslí, že jsou na tom špatně. Mohlo by jim to zvednout náladu. ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Chtělo by to paničku nebo páníčka, kteří by byli hodní a měli by ho rádi." Jsem velkým milovníkem psů, avšak oni mne z nějakého nepochopitelného čtyřnohého důvodu nesnáší. Vrčí na mne, štěkají na mě, koušou mě, ale mou lásku k nim to nijak nepodlamuje. Právě naopak. Pokud jednou najdu pejska krásného jak Marta Kubišová v roce 1968 a roztomilého jak Zdeněk Srstka po sedmdesátce, tak mu klidně přenechám svůj dům a půjdu spát do boudy. Jsem si však jist, že v tomto pořadu to nebude, neboť jsem ho dosud ani jednou nedokázal dokoukat od začátku do konce. ()

Reklama

MM_Ramone odpad!

všechny recenze uživatele

Ťažko objektívne hodnotiť podobné relácie. Budem sa na to teda pozerať z pohľadu filmovej kreatívnosti. V takom prípade však nevidím nič uspokojivé. Nie je tam nič nápadité, zábavné, originálne či dokonca umelecké. Monotóne sa opakujúce časti o domácich zvieratách. Vždy nová, pestrá ponuka opustených psov, prípadne mačiek zo zvieracích útulkov. Uvádzané na striedačku starou hippiesáčkou Kubišovou a prihlúplym, vyslúžilým kaskadérom Srstkom. "Chcete ma?" Nechcem! Označujem nálepkou: odpad! ()

topi80 

všechny recenze uživatele

Panu Srstkovi bylo tak dlouho předhazováno, že vypadá jak Švejk, až si od legendární literární postavy nakonec vypůjčil i to povolání a začal nabízet psy. A umí to tak geniálně, že by vám možná dokázal udat i vlkodlaka, kterému ještě kousek dětské ruky kouká z mordy :-) Hodnocení též za popularizaci nejen v pořadu nabízených, ale všech pejsků z útulků. ()

Karlos80 

všechny recenze uživatele

No ale pozor, nemá rád děti:-) Tohle je Rozárka, roční fenečka, které říkají mazlítko, protože se ráda mazlí, ráda si hraje, je veselá,někdy si ale pozor, dovede postavit hlavu, ale to nevadí, jinak je vnímavá, ráda se proběhne, ale nejradši se vrací do bytečku nejlépe do toho paneláčkovýho..Takže třeba pro důchodce pejsek k pohledání a pomuckání:-) Jako kdyby jste to neznali..Srstka dá pořadu potřebný komediální ráz, naopak paní Kubišová svým charismatem dodá zase trochu jiný rozměr a serióznější punc. S klidným svědomím za 2+ jelikož mám rád zvířátka ale i Zdendu Srstku. Děláte to báječně a ať vám to vydrží, bravo!!! ()

Galerie (5)

Zajímavosti (4)

  • V únoru roku 2019 na posici jednoho z moderátorů pořadu po dvaceti čtyřech letech Zdeňka Srstku vystřídal Petr Rajchert. Srstka později uvedl: „Chybí mi to moc, ale už jsem to nedával. Vždyť já se potom týden dával zase dohromady.“ (JoranProvenzano)
  • Producent Čestmír Kopecký vzpomínal, že "když se z čtrnáctideníku Chcete mě? stal týdeník, bylo nutné doplnit Martu Kubišovou, která nestíhala, někým novým. Nemohl to být nikdo jí podobný, ale musel mít přirozenou morální autoritu. Hned na prvním natáčení, po příjezdu do útulku, jsme jako vždy vyslovili prosbu vzít psy z klece a volně je ukázat. Vedoucí útulku řekla: 'To nebude problém, jen u toho dobrmana to nepůjde, protože je moc zlý.' Zatímco jsme se domlouvali, otočím se a vidím Zdeňka Srstku, jak táhne nešťastného dobrmana, který brzdil všema čtyřma, za uši ven a říká 'pojď, neboj se, tak ty jsi prej zlej.'" (NIRO)

Reklama

Reklama