Reklama

Reklama

Dejte si pozor! Až se vám někdy něco v životě nebude zdát úplně akorát, může to být klidně tím, že zapeklitou situaci nepřipravil život, ale skrytá kamera... Zábavné scénky v podání dvojice komiků Zdeňka Izera a Marka Dobrodinského a známá osobnost nachytaná skrytou kamerou v neobvyklé situaci. Následuje diskuse s napálenou osobností (Česká televize)

(více)

Recenze (36)

type_B 

všechny recenze uživatele

Humor Zdeňka Izera byl vždycky dost sprostý a takový, hmm, zemitý, hodně zemitý. Taky je pravda, že jeho vystupování v čt bylo vtipnější, pozdější gagy a scénky už třeba byly více sprosté než vtipné. Vlastně by mě i zajímalo, kde je mu teďka konec. Další z lidí, kteří propadli do zapomnění televizních dějin. ()

L_O_U_S 

všechny recenze uživatele

Zdeněk Izer je sice bavič vulgární, ale pokleslou formu srandy dokáže zabalit do přijatelného hávu. Pořad NA PALMĚ ukazuje jeho přechod od neuvěřitelně vtipných scén v zábavné show ŠANCE k upadajícím pořadům typu TELEBAZAR. Izerovy scénky jsou zde doplněny nachytáváním slavných osobností, z nichž nejvíce se povedly ty s Markem Ebenem (ukradený motor) nebo Janem Čenským (monarchistický převrat). Oproti tomu nabourané auto Marka Vašuta mi přijde nahrané. (429.) ()

Reklama

hippyman 

všechny recenze uživatele

pořad podobný různým Bazarům, v nichž byly scénky prokládány tuším prozměnu reklamami... izerovy výstupy by (s)prostě samy o sobě byly většinou za pět, bohužel tady ta skrytá kamera, které bylo dáno na můj vkus až moc prostoru, to zmrvila na klasický televizní průměr... 60% ()

e-pilot 

všechny recenze uživatele

Při porovnání se slovenskou obdobnou "Čo dokáže ulica" jde o sešup z pořádného kopce. Jak v úrovni nachytávek, tak především v úrovni moderátorů. Avšak jedna skrytá kamera ospravedlňuje existenci tohoto pořadu - Marek Eben hledající motor svého auta - pohled doslova k nezapomenutí. Kde je? Vždyť tam ještě včera byl! ()

H34D 

všechny recenze uživatele

Humor Zdeňka Izera je vskutku neotřelý, místy hrubý a nevkusný, ale jindy zase docela trefný a dosti zábavný, každopádně jeho pořad Na palmě je docela zklamání. Zatímco jednotlivé parodie jiných "kultovních" pořadů jako např. Nikdo není dokonalý, Mňam apod. jsou vynikající a vlastně i mnohem lepší, než samotné předlohy, tak Izerova show je jaksi ohraná... Jeho řeči jsou ohrané, rozhovory s hosty postrádají náboj a celé to nemá patřičný důvtip, který bych od Izera čekal. Navíc ani samotný nápad nachytávat "slavné" osobnosti na špek mi není příliš sympatický, i když fakt, že člověk se někdy nestačí divit... 4/10 ()

Galerie (3)

Reklama

Reklama