Reklama

Reklama

Taxík

(pořad)
Soutěžní / Rodinný
Česko, 2008, 28 min

Účinkují:

Aleš Háma (moderátor), Monika Absolonová (moderátor), Tomáš Matonoha (moderátor), Vojtěch Kotek, Tereza Kerndlová, Pavel Zuna

Obsahy(1)

V pořadu Taxík nastoupí nic netušící lidé do zdánlivě obyčejného taxíku a najednou zjistí, že jsou v televizním pořadu! Při jízdě mají možnost odpovídat na moderátorovy otázky a vyhrávat hotové peníze. Jsou-li úspěšní, tak na závěr cesty dostanou svoji výhru. Pokud ale zodpoví špatně příliš mnoho otázek, jsou z taxíku vysazeni, a to kdekoliv! Taxík je prostě jediné taxi, které vám zaplatí! (Česká televize)

(více)

Recenze (222)

Djkoma 

všechny recenze uživatele

... chci si taky nastoupit:). Pokud bych si ale mohl vybrat, tak k Monice Absolonové, která je strašně veselá a sympatická. Naopak Tomáš Matonoha mě nudí až moc. Převzatý model má své kouzlo a svou odlehčenou atmosférou (Háma+Absolonová) představuje příjemnou náhražku příliš vymodelovaných soutěží. Jen ty otázky jsou nejen těžce nevyrovnané v rámci soutěžících, ale někdy i v rámci odměny. ()

Karlos80 

všechny recenze uživatele

Zajímavá to soutěž a zajímavý to nápad produkce ČT..Jen tak jezdit zadarmo taxíkem po Praze nebýt úplně blbej, ovšem s tím rizikem že vás může vyhodit kdekoliv a vy už pak musíte zase jen po těch svejch...-) Každopádně já ne a ne takovýho chytit ale s těma mýma vědomostma a s tím mým štěstím bych neujel ani kilák a byl bych nejspíš vyhozen:-) Každá legrace něco stojí ale zase to jsou když se zadaří sakra rychlý prachy! Za 3*. ()

Reklama

Phobia 

všechny recenze uživatele

Představuju si, že jsem z nějakého záhadného, nepochopitelného důvodu v Praze, potřebuju se někam přepravit, třeba do Bohnic, a protože mám peněz víc než krvinek----------------------------------------------------- ach, omlouvám se, u této představy jsem se zasnila. Zkrátka: příjezdovou cestu mám vydlážděnou mincemi (padesátikorunami), barák vytapetovaný pětitisícovkami (existují vůbec bankovky takové hodnoty?), v bazénu místo vody eura a už nevím co s prachama, proto se k cestování po té Prazééé rozhodnu využít služby nějakého motorizovaného zloděje. Zahlédnu taxíka, mávnu na něj a připravím si mapu nebo GPS za účelem kontroly trasy... což mi bude k hovnu, bo se v tom blbě orientuju. Vlezu do tága, které k mému úžasu uvnitř začne blikat jak kolotočářský stroboskop a ozve se "příjemně" kvílivý zvuk alarmu. Zděšeně se pokusím vyskočit z vozu, ale v záchvatu paniky nemůžu najít kliku a taxikář beztak možnost úniku zablokoval. To už se ke mně otáčí jeho hlava, zkrášlená pitomou čepičkou a pod ní potměšilými očky pomrkává ksicht Aleše Hámy. A hned prý, že za jízdu nemusím platit, dokonce se můžu dočkat několika usmolených tisícovek - stačí nebýt úplný idiot. Zpočátku padají otázky typu: "Nebe je modré. Jakou barvu má nebe?", ale postupně přituhuje: "Jaké je hlavní město Barmy." Chci se poradit s přítelem na telefonu, ale nemám tydlifon ani přítele! Nevadí, poradí nějaký náhodný kolemjdoucí - Háma zastavuje u komatózní hromady smradlavých hadrů, ze které se v odpověď ozve: "Gchrgh bleéu šššbůůůra?" Zní mi to jako bangladéština a označím tedy větu jako pravděpodobnou odpověď. Špatně! Mám poslední život a na kontě nulu, ale Háma mi velkoryse nabízí tuto částku zdvojnásobit. Chvíli váhám, přece jen mít jednu nulu nebo dvě nuly, to je rozdíl... Ale co, je to hra, jdu do rizika! "Jaká je čtvrtá nejvyšší hora Bhútánu?" Roztrpčeně opouštím Alešovo tágo a říkám si, že čas od času není špatné se v něm svézt, akorát to rychle omrzí. 50% ()

MartinezZ 

všechny recenze uživatele

Ze začátku poměrně divné až místy ubohé, nicméně časem si na to divák buďto zvykl a nebo se to nějak vylepšilo a bylo to i zábavné i poučné :) Nicméně časem to nějak opadlo a už ani nevím, jestli se to vysílá nebo ne. Nejzajímavějším moderátorem byl Aleš Háma, Matonohu si ani nepamatuji a Monika Absolonová působila poněkud křečovitě. A jestli to skončilo, tak asi v pravý čas, než se to stihlo zbytečně zprofanovat a okoukat. ()

Aljak 

všechny recenze uživatele

Pokiaľ to moderuje Aleš Háma, tak je to naozaj nadpriemerné a jeho štýl je určite príjemný a zároveň zábavný. Čo sa bohužiaľ o Monike Absolonovej nedá povedať, pretože tá pôsobí miestami až afektovane a celé jej moderovanie mi príde strašne neprirodzené. Takže za relácie s Alešom 4*, za tie s Monikou 2* - teda súhrnne je to tak akurát na 3*. Ale fakt dobrý nápad, aj keď tie otázky sú niekedy naozaj náročné a zavádzajúce. ()

Galerie (9)

Zajímavosti (24)

  • „Úplně na začátku jsme u hlavního nádraží nabrali pár, který pak úplně „zezelenal“ – během deště dvojice vběhla do taxíku a chtěla odvézt do nějakého hotelu na Smíchově. Když jsem se na ně otočil a oni zjistili, že se jedná o televizní taxík a natáčení, udělalo se jim špatně. Byli to milenci inkognito na falešné služební cestě. Takže jsme to do televize nakonec nemohli dát,“ prohlásil Aleš Háma, který pořad moderoval. (Duoscop)
  • „Ohledně otázek se občas vloudila chyba. Dvakrát jsme položili otázku, na kterou jsme měli špatně napsanou odpověď. Jednou jsme navíc kvůli tomu i soutěžícího vyhodili. Pak jsme se mu dodatečně museli omluvit a samozřejmě vše napravit,“ prozradil Aleš Háma jako moderátor soutěže. [Zdroj: ahaonline.cz] (SONY_)
  • Peníze se výhercům vyplácí až dodatečně, předání peněz v taxíku je tak jen „na oko“. (juta)

Reklama

Reklama