Reklama

Reklama

Chodící mrtví

  • Česko Zabít pro pana Perkinse (více)

Když byl Ronald Perkins malý chlapec, byli jeho rodiče brutálně zavražděni. Postupně došel k přesvědčení, že vrah se pro něho vrátí. Unesl čtrnáct obětí, z kterých vytvořil armádu zabijáků s jediným cílem. Zabít pro pana Perkinse! (TV Barrandov)

Recenze (47)

Nick Tow 

všechny recenze uživatele

Som rád, že som Perkinsa videl predtým, než som si stihol prečítať Livingdeadov koment a anotáciu od Negatif(a). To, čo tu (na hrane spoilerovania) píšu, má na diváka počkať do tretiny filmu ako jedno z prvých (milých) prekvapení. Nehovoriac o tom, že posledné tri vety anotácie sú "vedle jak ta jedle". Pozor na to chlapci! ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Buď můžete děti vychovávat k tomu, že Alláh je mocný a za sebeodpálení v předvánočním Albertu půjdou nejkratší cestou do ráje, anebo je můžete zavřít do klece a tam je 10 let psychicky mučit a dopovat, až se z nich stanou tupá a bezcitná hovada. A řeknu vám, že v tom Albertu by nadělaly stejnou paseku jako ta bomba. Jen by to bylo zábavnější. Celkem neotřelý slasher, dá-li se tomu tak říkat, se spoustou krve, která ale nepůsobí účelově, a s neokoukanými tvářemi, jejichž výkony nijak neurážely. Jen z hlavního hrdiny jsem měl ze začátku rozpačitý pocit, ale nakonec si to sedlo. Docela mě překvapilo, že se dá natočit ještě něco relativně nového. i za to patří palec nahoru. 75% ()

Reklama

jonyyy 

všechny recenze uživatele

Extrémně nesmyslný a nemožný námět (z obětí útočníci) ale o to nápaditější. První půlka a myšlenka mě fakt nadchla a překvapila, ale v celém průběhu film trochu válčil s amatérským zpracováním, špatnými hereckými výkony a v druhé půlce sílily nelogičnosti, přibývalo chaotičnosti a vůbec všecky dojmy postupně slábly. I tak jsem se dobře bavil 63% ()

punk_zero odpad!

všechny recenze uživatele

Očakaval som od toho viac. A čoho som sa dočkal? Bečkoveho hororu. Scenár je originálny, ale tým to končí. Zahraté je to mizerne. Najme zaćiatok bol nudný. A o koncu ani nehovorím aky bol stupidný. Takého hlupého policajta ako bol hlavný hrdina som nevidel ... Škoda reči PS: Keď vidim hodnotenia tu na CSFD, tak ja to svoje znižim radśej z pôvodnej 1 hviezdičky na Odpad ... ()

J*A*S*M 

všechny recenze uživatele

U The Broken jsem psal, že Afterdark Horror Fest 2008 již těžko přinese něco lepšího, no v průběhu sledování nenápadného Perkins' 14 jsem si už už myslel, že se přecijenom urodilo. Bohužel, ke konci se film mění v dějově dosti vykonstruovanou vyvražďovačku a tragičnost herectví hlavního hrdiny přeroste únosnou mez, ale té hodiny a půl rozhodně litovat nemůžu, od toho tu máme jiné snímky. Celkově docela příjemné překvapení, ale přes 6/10 se nedostanu ani kdybych se rozkrájel. ()

Galerie (10)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno