Reklama

Reklama

Chodící mrtví

  • Česko Zabít pro pana Perkinse (více)

Když byl Ronald Perkins malý chlapec, byli jeho rodiče brutálně zavražděni. Postupně došel k přesvědčení, že vrah se pro něho vrátí. Unesl čtrnáct obětí, z kterých vytvořil armádu zabijáků s jediným cílem. Zabít pro pana Perkinse! (TV Barrandov)

Recenze (47)

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Hmmm, tohle se mi líbilo. Část filmu je psychologické drama, kde se toho moc neděje, ale napětí je cítit. Říkáte si, že pokud bude masový únosce brzy chycen, o čem bude zbývající část filmu...a ono se nám to přehoupne do variace na zombie apokalypsy! Pravda, hlavní hrdina se příliš často chová jako debil a na to také doplatí. Jestliže se film zpočátku líně vleče, tak směrem k závěru jeli autoři nejspíš v LSD. Kupodivu mi místy běsný střih nevadil, a stal se pěknou protiváhou k psychologickému začátku. Slušivé gore, kde se pro střeva nejde daleko, snímek hezky okořenilo. ()

mala_kea 

všechny recenze uživatele

Konečně další horor, kde nezabíjejí nedpřirozené bytosti nebo přerostlá zvířata. Tento kousek má v sobě cosi kouzelného, ale režisér to nedokázal tak dobře podat, na druhou stranu se to ale nesnažil zapatlat zbytečnými masovými scénami, které by koukání rozhodně zkazilo a člověk by nedokázal pochopit, ani tento jednoduchý děj ()

Reklama

J*A*S*M 

všechny recenze uživatele

U The Broken jsem psal, že Afterdark Horror Fest 2008 již těžko přinese něco lepšího, no v průběhu sledování nenápadného Perkins' 14 jsem si už už myslel, že se přecijenom urodilo. Bohužel, ke konci se film mění v dějově dosti vykonstruovanou vyvražďovačku a tragičnost herectví hlavního hrdiny přeroste únosnou mez, ale té hodiny a půl rozhodně litovat nemůžu, od toho tu máme jiné snímky. Celkově docela příjemné překvapení, ale přes 6/10 se nedostanu ani kdybych se rozkrájel. ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Buď můžete děti vychovávat k tomu, že Alláh je mocný a za sebeodpálení v předvánočním Albertu půjdou nejkratší cestou do ráje, anebo je můžete zavřít do klece a tam je 10 let psychicky mučit a dopovat, až se z nich stanou tupá a bezcitná hovada. A řeknu vám, že v tom Albertu by nadělaly stejnou paseku jako ta bomba. Jen by to bylo zábavnější. Celkem neotřelý slasher, dá-li se tomu tak říkat, se spoustou krve, která ale nepůsobí účelově, a s neokoukanými tvářemi, jejichž výkony nijak neurážely. Jen z hlavního hrdiny jsem měl ze začátku rozpačitý pocit, ale nakonec si to sedlo. Docela mě překvapilo, že se dá natočit ještě něco relativně nového. i za to patří palec nahoru. 75% ()

Nick Tow 

všechny recenze uživatele

Som rád, že som Perkinsa videl predtým, než som si stihol prečítať Livingdeadov koment a anotáciu od Negatif(a). To, čo tu (na hrane spoilerovania) píšu, má na diváka počkať do tretiny filmu ako jedno z prvých (milých) prekvapení. Nehovoriac o tom, že posledné tri vety anotácie sú "vedle jak ta jedle". Pozor na to chlapci! ()

Galerie (10)

Reklama

Reklama