Reklama

Reklama

Chodící mrtví

  • Česko Zabít pro pana Perkinse (více)

Když byl Ronald Perkins malý chlapec, byli jeho rodiče brutálně zavražděni. Postupně došel k přesvědčení, že vrah se pro něho vrátí. Unesl čtrnáct obětí, z kterých vytvořil armádu zabijáků s jediným cílem. Zabít pro pana Perkinse! (TV Barrandov)

Recenze (47)

PetrPan 

všechny recenze uživatele

Od režiséra příšerného Dark Ride jsem čekal podobně pitomou záležitost, kupodivu mne však Craig Singer v tomhle ohledu překvapivě zklamal a předložil mi kus koukatelné hororové řezničiny, která sice postupem času ztrácí dech a na konci zmodrá a chcípne, ale než se tak stalo, bavil jsem se a ten konec jsem stejně prodřímal. ()

J*A*S*M 

všechny recenze uživatele

U The Broken jsem psal, že Afterdark Horror Fest 2008 již těžko přinese něco lepšího, no v průběhu sledování nenápadného Perkins' 14 jsem si už už myslel, že se přecijenom urodilo. Bohužel, ke konci se film mění v dějově dosti vykonstruovanou vyvražďovačku a tragičnost herectví hlavního hrdiny přeroste únosnou mez, ale té hodiny a půl rozhodně litovat nemůžu, od toho tu máme jiné snímky. Celkově docela příjemné překvapení, ale přes 6/10 se nedostanu ani kdybych se rozkrájel. ()

Reklama

annihilation 

všechny recenze uživatele

/Obsahuje spoilery/ Film je dost originální - kolik znáte hororů, u kterých se ani maličko nebojíte? Perkins' 14 je dokonale zdupané béčko. Přitom začíná docela dobře - je tu příběh muže, policisty, který zjistí, že má s největší pravděpodobností v cele na stanici magora, který mu před lety unesl syna. To celé probíhá příjemnou formou flashbacků a nutno uznat, že díky malému rozpočtu a podivnému výběru herců, snímek působí překvapivě reálně. A pak se příběh pomalu rozuzluje. Najednou zjistíte, že tento malý spád je úplně jediný spád a v následující hodině půjde už jen a jen zabíjení a spoustu rumělkové nudy. Na konci si oddychnete, protože naštěstí všichni umřou. Ale říkám si, že kdyby se vystříhaly všechny krvelačné scény, mohla z toho být docela dobrá mysteriózní duchařina. :)) Můj zájem o film (dost nezvykle, ha ha) pramenil z platonismu - v jedné z rolí v něm můžete spatřit úchvatného Michaela Gravese, a proto jsem stejně ráda, že jsem ho viděla. (A za něj je ta jedna hvězdička.) ()

punk_zero odpad!

všechny recenze uživatele

Očakaval som od toho viac. A čoho som sa dočkal? Bečkoveho hororu. Scenár je originálny, ale tým to končí. Zahraté je to mizerne. Najme zaćiatok bol nudný. A o koncu ani nehovorím aky bol stupidný. Takého hlupého policajta ako bol hlavný hrdina som nevidel ... Škoda reči PS: Keď vidim hodnotenia tu na CSFD, tak ja to svoje znižim radśej z pôvodnej 1 hviezdičky na Odpad ... ()

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Pomsta prý nejlépe chutná za studena. Ronald Perkins čekal dost dlouho na to, aby vymyslel a zosnoval opravdu šílenou a krutou pomstu, kterou by mu mohl závidět snad i Freddy Krueger. Jen škoda, že je tento skvělý a poměrně originální nápad snižován levným zpracováním a v závěru filmu až příliš velkým kopírováním zombie sraček. 3,5* Více na mém blogu: www.hororovykabinetdreraserheada.blog.cz. ()

Galerie (10)

Reklama

Reklama