Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Zuzana Bubílková se vrací na obrazovky prostřednictvím Televize Barrandov. Můžete se těšit na osvědčenou školu politické satiry v podobě, která oslovuje diváky napříč generacemi. S ironií a nadsázkou nastaví nekompromisní zrcadlo českým politikům. Vedle glosování aktuálních událostí uplynulého týdne si Zuzana Bubílková bude zvát do každého pořadu jednoho hosta, kterého podrobí takřka křížovému výslechu. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (76)

brzozin odpad!

všechny recenze uživatele

Je vidět, že v dvojici se Šimkem dělala Bobo fakt jen to křoví. Když k tomu připočtu fakt, že její děsně nepříjemný pištivý hlas mně vždycky sral, tak z toho nemůže vyjít žádné jiné hodnocení. Ona se holka tak strašně snaží: Ale vždycky z toho vyleze trapná křečovitost, které musejí pouštět umělý smích. Být to na živo, tak je v divadle hrobové ticho. ()

heyda 

všechny recenze uživatele

Pan Šimek byl jedinečný řečník i člověk, tak jsem byl zvědavej, jak si povede sama Bubílková. Během sledování tohoto pořadu jsem měl chuť jí zalepit hubu, protože ten její pisklavej a monotónní hlas mi začal brzo lést na nervy. K tomu se ještě navážela do politiků, kteří si zrovna takový trapný kecy nezaslouží. Moc takových politiků není, ale pár jedinců si na politické scéně vážím. Tím mě nasrala podruhé, takže dám jen jednu hvězdičku za některé povedené průzkumy veřejnýho mínění. Jinak trapárna! ()

Reklama

Karlos80 odpad!

všechny recenze uživatele

Že jsou politici na zastřelení to ví každej ale Zuzano tohle opravdu ne! Bez Šimka si jako ryba bez vody..Bejt tebou tak bych si sbalil ty své fidlátka a jednou pro vždy bych své působení v ČR ukončil a jel třeba za tou svou legendární tetičkou...Humor pro koho? Nevkusné, trapné, otravné. TV Barrandov nato snad časem přijde že to nebude to pravé ořechové:-) Jednoznačně odpad! ()

InJo 

všechny recenze uživatele

Vlastně mě to nijak extrémně neštve, ale v rámci současných českých televizních pořadů to téměř jistě patří mezi to nejslabší. Naprostá většina zde prezentovaných vtipů a satirických glos má bohužel velmi nízkou kvalitativní úroveň, takže divák se v lepším případě nudí, a v tom horším se cítí trapně. Zuzany Bubílkové je mi svým způsobem líto... ()

Blue.Shark odpad!

všechny recenze uživatele

No, tak abych řekl pravdu, když jsem viděl pár dílů tohohle řídkého exkrementu, bylo mi upřímně líto Zuzany Bubílkové, kterou jsem měl svého času docela rád. Když tvořila dvojici s Šimkem, bylo to pořád vtipné, lehce drzé a dalo se na to koukat. Po Šimkově smrti se ale ukazuje, že Bubílková prostě sama nemůže existovat. Politická střelnice je oboustranným masochistickým produktem - zaručeně musí trpět jak divák, tak Bubílková. Veškeré její suché blábolení, pronášené zvláštním hlasem (jako kdyby potřebovala na velkou, trochu jí to uteklo a přitom se u toho náramně bavila) je doprovázené nechutným, umělým potleskem a hlavně - ty řeči ani nejsou vůbec vtipné. Myslím, že cvičená opička, co za pětikorunu udělá kotrmelec vzad, by byla stokrát vtipnější, než tahle sterilní bída. ()

Galerie (5)

Reklama

Reklama