Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Noční promítání hororu ze 70. let se promění v peklo, kdy vrah "vychází" z filmu a ke všemu s jedinou myšlenkou: "ZABÍT VŠECHNY DIVÁKY". (LIVINGDEAD)

Recenze (94)

Bloody13 

všechny recenze uživatele

Nápad se zabijákem, který vystupuje z plátna, aby v kině mordoval diváky, působí celkem svěže i přesto, že s podobným tématem tu byli už italští Démoni. Jinak všechny patřičné ingredience správného slasheru jsou tu dodržovány s chirurgickou přesností: uzavřený prostor odkud není úniku, početná skupina lidiček připravena chcípnout za co nejdrastičtějších okolností, a maskovaný zabiják s efektivním nádobíčkem, co slouží jako lidská vývrtka. Krátká stopáž, příjemné tempo, spousta mrtvých. Midnight Movie je zkrátka hororovou oddychovkou s dávkou gore a silnou nadsázkou. ()

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Filmy o "vraždících filmech" mají pro mě jakési kouzlo. Tenhle není vůbec špatný, má své velmi silné stránky. Jeho největší chybou vlastně je, že se zase nějak extra moc nesnaží být dobrý. První půlka je hodně v pohodě, ve druhé to začne povážlivě slábnout. Ale ten černobílý film The Dark Beneath je dobrej, ujetej, ale dobrej (chtěl bych ho vidět celý!!!!), vrah má taky koule. Ono je to hrozně jednoduché, ale slashery vlastně jiné ani nebývají :-). Trochu jsem si zavzpomínal na Démoni :-) ()

Reklama

Hamaradža 

všechny recenze uživatele

Nesmierne blbý a nesmierne zábavný slasher, ktorý prichádza s tak plytkými zvratmi a tak lacným, no ikonickým záporákom, až sa naskytá otázka, či nebol takto príšerne napísaný no pomerne dobre natočený zámerne a vzhľadom ku krátkej stopáži a mnohým odkazom na klasiky žánru (Texaský masaker, psycho) ktoré toto tvrdenie skôr potvrdzujú, sa stáva tak kryštalicky rýdzim Béčkom, až ho nejde nemať rád. ()

Terva 

všechny recenze uživatele

Půlnoční film má pěkný začátek. CITÁT - Ó můj Bože........... Poté následují úvodní titulky. Nejen, že jsou velice povedené, ale mají i perfektní hudební doprovod, který má na triku Penka Kouneva.Po úvodním masakru se děj přenáší o pět let dopředu. V jednom malém kině se bude promítat snímek The dark beneath režiséra Teda Radforda, který má na svědomí ten úvodní masakr. CITÁT - Kultovní film nepřitahuje davy, proto se mu říká kultovní......... Sledujeme tu dvě linie příběhu. Osudy lidí ve filmu na plátně se prolínají z osudy lidí ve filmu, kteří koukají v kině na film - není to moc složité ? Ne. Film v kině je natočen černobíle a to nám dává jakousi rozlišovací stopu. Osud lidí v kině začne vstupovat do děje ve filmu na plátně. Povedené. CITÁT - Cítím strach......... Napínavý, krvavý snímek, který jsem hltal od začátku až do samého The End. Ve filmu je slyšet Vs the Earth, Stevena Marka, Cicera Yarda nebo Underbelly. Závěrečné titulky jsou zajímavě zešikmené a prolíná do nich ještě děj filmu druhého. Na konci je pak ještě něco pro zasmání. ()

jefff 

všechny recenze uživatele

Docela zajímavý námět bohužel velmi neuměle zpracovaný. A je to škoda. Protože vrah vystupující z filmu během půlnočního promítání starého hororu je docela děsivé a nápad se opravdu cení. Režisér i scénárista to však pohřbyli naprosto obyčejným, nudným, klasickým zpracováním obyčejné vyvražďovačky. Slasher jsem čekal, ale o mnoho lepší. Na druhou stranu vrah je výborný a klidně z tohoto filmu mohl být opravdový kult a námět na pokračování, ale jak jsem podotkl, nic takového se patrně nestane z výše uvedených důvodů. ()

Galerie (4)

Zajímavosti (1)

  • Internetové noviny Huffington Post zařadili snímek mezi deset nejlepších hororů, vydaných pouze na dvd. (Terva)

Reklama

Reklama