Reklama

Reklama

VOD (1)

Maxovi se do rukou dostane prototyp mobilního telefonu, na který mu chodí podivné SMS předpovídající budoucnost. Dokonce mu přikazují, co má dělat. Další zpráva ho směruje do pražského kasina, kde vyhrává velké sumy. Tam si ho všimne šéf ochranky, který chce přijít na to, kdo jeho šéfovi krade peníze. Případ je ale složitější, než se zpočátku zdá, a všichni chtějí najít autora záhadných zpráv. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (110)

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Docela slušný film, ze kterého se zas tolik vytřískat nedalo a hlavní hrdina byl trošičku dement. Ale vesměs se na to dalo koukat pěkně a mělo to takovej ten klasickej dobrej konec, ze kterých mám v poslední době docela radost, protože takovejch klasickejch filmů se už tolik nevidí, na druhou stranu zas tak kvalitní nikdy nebyly, ale aspoň se na ně dobře koukalo. Ta myšlenka totiž není zlá, ale výsledek je docela okoukanej a ke konci už je to trošku dementní, ale mě to stejnak bavilo jako na začátku tak na konci, i to docela dobře uběhlo. Nic velkýho to není, ale rád jsem se na to kouknul. ()

LIVINGDEAD 

všechny recenze uživatele

S filmem "OKO DRAVCE" tato hovadina nemá nic společného!!! Oko Dravce byl trhák a tohle je béčkový nudný odpad.ˇFilmových triků jako šafránů, akčních scén je možné napočítat na jedné ruce a ke všemu hlavní roli obsadili prasečím rypáčkem - Shanem Westem. Naprosto nudný a zbytečný film!!!! Brrrrrrrrrrrrrrrr ()

Reklama

ZkuKol 

všechny recenze uživatele

High-tech thriller, který chce být něčím jako MTV Bournem. Scénář silně oprásklý z Eagle Eye, honičky, přestřelky a souboje stylizované alá (výše zmiňovaný) Bourne. Takhle to ve dvou větách zní slibně, ale realita je poněkud krutější. Scénář se s dějem a dialogy moc nemaže, takže postavy vstupují do děje, jak se jim zachce a párkrát se opravdu "kreativním" nápadům scénaristického týmu nestačíte divit (např. závěrečná pointa). Z celého filmu čiší dojem, že tvůrčí tým šel na plac pouze ze synopsí příběhu a zbytek se dělal na koleně mezi záběry. Navíc Greg Marcks je pouze průměrný rutinní klipař, takže akce je nepřehledná a děvčeti vůbec nevěříte, že dostalo dva týpky z NSA a honičky vypadají jak z Odpadlíka. Obsazení je takové šedivé; Edward "kdysi talent" Burns je slušný, ale jeho hlas prostě drsňákům nesedí, Ving je neskutečně prkený, Martin a Jonathan si odvedou svůj cameostandard, ale pak je tu Shane West. Nevím, jak je ten kluk v USA populární, nebo u děvčat oblíbený, ale je zcela prost hereckého talentu i charisma. A když nedýcháte s hrdinou, stává se film zbytečným. Střihač a soundtrack se snaží napravit, co se dá, ale víc než nadprůměrné video to není. Tajný mobil, tajné sms, spousta intrik, zvratů a slabé akce ve značně prošedivělém balení made in USA... 50% ()

vegetol.mp 

všechny recenze uživatele

Hlavní věc, která se tomuhle filmu povedla je, že upozornil na to, že mraky lidí píšících komentáře, jsou omezení debílci, kteří si ani nejsou schopni ověřit fakta. Tenhle film byl natočen dřív, než Oko dravce, takže kecy o tom, kdo koho kopíruje, jsou trochu mimo. Ze vzdoru k debilům, co nic neznají, dávám 4 hvězdičky. ()

iXtr3m3 

všechny recenze uživatele

Na pomery béčkových vôd ide o naozaj vydarený kúsok. Určite by som film nezrovnával s Eagle Eye, ktorý kope predsa len inú ligu. Vo svojej kategórii je The Gift alias Echelon Conspiracy príjemným prekvapením na večerné hodiny. Film, pri ktorom musím už po x-tý raz zopakovať starú dobrú vetu "Nenadchne ale ani neurazí". Jednoducho splní svoj účel. V pamäti vám sice dlho neostane, ale určite ten čas strávený jeho pozeraním ľutovať nebudete. Ja osobne tento snímok považujem za kvalitný protipól ku megaefektnému blockbusteru Eagle Eye. Je samozrejmé, že tento súboj Dávida s Goliášom vyhrá ten väčší z nich, ale tento chudobnejší bratríček opakujem na svoje pomery poskytne naozaj viac než len priemernú zábavu, preto aj hodnotenie troch hviezdičiek je len v jeho kategórii. Kvalita za rozumnú cenu... :-) ()

Galerie (38)

Zajímavosti (4)

  • Film se mimo jiné natáčel i v Praze. (ČSFD)
  • Po záběru na auto jedoucí přes Čechův most, kde vede rozhovor hlavní postava a agent, je možné si všimnout, že se prostředí za okýnky v pozadí mění. Rozhovor je zakončen pod Jiráskovým mostem u Rašínova nábřeží, takže dvojice skončila na opačné straně, než jakým směrem původně jela. (7ynek)
  • Jednou z chýb vo filme je aj scéna, v ktorej Edward Burns cúva s autom Renault Kangoo, pričom sa pozerá dozadu cez plece. V nasledujúcom prestrihu však môžme vidieť, že auto má zamaľované zadné okná. (genetique)

Reklama

Reklama