Reklama

Reklama

Kotel

(pořad)
všechny plakáty
Talk-show / Publicistický
Česko, 1998

Obsahy(1)

Diskusní show vysílaná na TV NOVA. Michaela Jílková si do každého dílu pozvala nějakého politika a lidé mu kladli otázky. Pořad se začal vysílat v roce 1998. V dnešní době už se nevysílá. (duklak2)

Recenze (116)

duklak2 

všechny recenze uživatele

Hodně dobrý pořad, skvělá moderátorka, která dokázala ukočírovat, jak politiky, tak i obecenstvo, které bylo nespokojeno skoro se vším. Lidem mohu jen říci to, že každý svého štěstí strůjcem. Nezáviďte politikům jejich platy. Vždyť všichni jsme startovali v porodnici, takže si za to může každý sám, kolik za měsíc vydělá. ()

Carlinhos odpad!

všechny recenze uživatele

Psycho. Občas nechtěně zábavné díky neuvěřitelnému primitivismu zamindrákovaného publika, ale jinak totální žumpa v čele s paní kotelnicí. Docela se divím těm, kteří přijali pozvání, protože mohli přijet vyzbrojení nezpochybnitelnými argumenty, ale plebs a Jílková si stejně pořád hystericky jeli to svoje... ()

Reklama

Phobia 

všechny recenze uživatele

Recept na tento nechutný Eintopf je jednoduchý: na sporák dáme kruhovou arénu obehnanou sedačkami, dovnitř nalijeme jednu nesympatickou, agresívní moderátorku s pronikavým hlasem, přikořeníme několika autobusy českých, moravských a slezských buranů (dohlédneme, aby v sestavě nechyběli také chovanci ústavů pro mentálně znevýhodněné), jako hlavní ingredienci vhodíme křivého, prolhaného, slizkého politika (prostě jakéhokoliv politika) a můžeme smažit, dusit, grilovat i flambovat! Poživatelné to nebude, ale i takový Kotel zvratků si najde spokojeného "gurmána". 15% - nevím za co, já to konzumovala vždycky maximálně pár minut, než se mi zvedl žaludek a musela jsem se běžet pomodlit k porcelánovému oltáři. ()

igi B. odpad!

všechny recenze uživatele

Vyvařené sračky (z) lidu i pí Jílkové v bublající žumpě coby malý český me(r)diální ajntopfff... Větry vanou, M.J. je rozevlátá, dav se vlní na tribunách a křičí, spodina má pré... A ta mrcha ty nešťastné (a někdy i zjevně retardované) lidičky ovládá a zneužívá jejich bídu a frustrace k obrazu svému a televizní sledovanosti. Manipulace, pokrytectví, hnus! Asi bosse Železného vkus... 8-[ . . . Nejvíc mě kdysi potěšil Jan Saudek, který to té naší televizácké >revolucionářce< s exhibicionizmem sobě vlastním aspoň pro jednou zcela rozvrátil. Chudera >holčička< jedna se tenkrát málem podělala... :,--{ . . . Škoda jen, že se nenašlo více takových >statečných< , d.m.s.n. se tam naopak někteří TI nestoudní a napříč politicko-společenským spektrem profilovaní debilové chodili dokonce i rádi zviditelnit... Zkrátka - svůj k svému, že... . . . Pseudopublicist(i)ka a >tak-s-hov-no< k zblití... :-o.. - - - - - (Vídáno občas nahodile a v útržcích na novoidním (k)anále, komentář zde jako bezvýznamný mnohý - 22.2.2009) ()

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Před volbami vstřícný, po volbách systémem jedním uchem tam, druhým ven naslouchající politik uprostřed kotle brunátných křiklounů na pokraji infarktu, co nedají dohromady souvislou větu a do toho mu strká hluboký výstřih pod nos rozvášněná kotelnice Jílková. Jeden z nejlepších zábavných pořadů, co znám.. „Pokud vás něco trápí a chcete příští týden položit otázku politikovi v Kotli osobně, neváhejte, autobusy odjíždí ve čtvrtek 15 hodin z Tábora a Klatov a defibrilátor je na palubě..“ ()

Zajímavosti (2)

  • Formát Kotle prý vymyslela sama Jílková, která chtěla se svým výrazně dominantním vzezřením vytvořit konečně dostatečnou konkurenci českým politickým diskuzím. [Zdroj: Refresher.cz] (Duoscop)
  • Do jedné z epizod pořadu si pozvaný poslanec a předseda Sdružení pro Republiku - Republikánské strany Československa PhDr. Miroslav Sládek přinesl vlastní nápoj, a to prý proto, aby se ochránil před případným pokusem ho otrávit. (JoranProvenzano)

Reklama

Reklama