Reklama

Reklama

Kotel

(pořad)
všechny plakáty
Talk-show / Publicistický
Česko, 1998

Obsahy(1)

Diskusní show vysílaná na TV NOVA. Michaela Jílková si do každého dílu pozvala nějakého politika a lidé mu kladli otázky. Pořad se začal vysílat v roce 1998. V dnešní době už se nevysílá. (duklak2)

Recenze (116)

-bad-mad-wolf- 

všechny recenze uživatele

Naprosto zbytečná a trapná exhibice, kterou si Nova naivně snažila vybudovat... hm, snad dojem toho, kdo stojí při chudákovi občanovi? Věřil někdo, že pána politika přinutí k činu chvilka ve studiu s rádoby drsnou Jílkovou a houfem nazlobených lidiček? Maximálně si občánek, trávící večery s Novou, dupne a dá za pravdu tomu strejdovi, co to tomu sviňákovi tak hezky natřel..! Čistě vykalkulovaná show, která bavila snad jen díky své časté komediálnosti. Jako kulisa k hraní Dooma o hvězdičku víc. ()

heyda 

všechny recenze uživatele

Vždycky se mi líbilo, jak je Michaela Jílková bezmocná :-D Jediné co poutalo na ní trochu pozornosti byly prsa a většinou výstřední šaty :-D ... taky jsem se mohl vždycky potrhat míchy, když tam dostal mikrofon nějaký důchodce, který sotva mluvil, nebo koktal nebo mu málem vypadla zubní protéza a po vyslovení jeho názoru následoval bouřlivý potlesk a fandění :-D trochu to připomínalo fotbalový zápas. ()

Reklama

Wyrdas 

všechny recenze uživatele

Mnohdy běžní lidé vystupující v tomto pořadu byli mentálně tak zaostalí, že to vyrovnávali jen vulgaritou a nepodloženými urážkami. Odvaha politiků, kteří sem šli musela být velká. Ať to jsou sebevětší zloději, lháři a tuneláři... ať byli sebevíc zkorumpovaní, tak zde špatností svého charakteru stáli sobě rovným. Gladiátorská aréna bez pravidel, bez úrovně a ve výsledku bez hlubšího smyslu. ()

Paity 

všechny recenze uživatele

Dnes už by se chtělo říci legendární Kotel Jílkové, kam politici nechodili příliš rádi, ale na druhou stranu se jim ani tolik nedivím, protože i když řada z nich by potřebovala vyprášit kožich, to jednání v pořadu a vůbec ten formát byl na tolik postavý na hlavu, resp. na hulákání nespokojenců okol, že se vlastně ani host nedostal k pořádnému vysvětlování. Ovšem dodnes nezapomenutelný Kotel byl se Sládkem. Patrně nejlepší díl, který i dnes stojí za puštění. ()

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Před volbami vstřícný, po volbách systémem jedním uchem tam, druhým ven naslouchající politik uprostřed kotle brunátných křiklounů na pokraji infarktu, co nedají dohromady souvislou větu a do toho mu strká hluboký výstřih pod nos rozvášněná kotelnice Jílková. Jeden z nejlepších zábavných pořadů, co znám.. „Pokud vás něco trápí a chcete příští týden položit otázku politikovi v Kotli osobně, neváhejte, autobusy odjíždí ve čtvrtek 15 hodin z Tábora a Klatov a defibrilátor je na palubě..“ ()

Zajímavosti (2)

  • Do jedné z epizod pořadu si pozvaný poslanec a předseda Sdružení pro Republiku - Republikánské strany Československa PhDr. Miroslav Sládek přinesl vlastní nápoj, a to prý proto, aby se ochránil před případným pokusem ho otrávit. (JoranProvenzano)
  • Formát Kotle prý vymyslela sama Jílková, která chtěla se svým výrazně dominantním vzezřením vytvořit konečně dostatečnou konkurenci českým politickým diskuzím. [Zdroj: Refresher.cz] (Duoscop)

Reklama

Reklama