Reklama

Reklama

Kotel

(pořad)
všechny plakáty
Talk-show / Publicistický
Česko, 1998

Obsahy(1)

Diskusní show vysílaná na TV NOVA. Michaela Jílková si do každého dílu pozvala nějakého politika a lidé mu kladli otázky. Pořad se začal vysílat v roce 1998. V dnešní době už se nevysílá. (duklak2)

Recenze (116)

Carlinhos odpad!

všechny recenze uživatele

Psycho. Občas nechtěně zábavné díky neuvěřitelnému primitivismu zamindrákovaného publika, ale jinak totální žumpa v čele s paní kotelnicí. Docela se divím těm, kteří přijali pozvání, protože mohli přijet vyzbrojení nezpochybnitelnými argumenty, ale plebs a Jílková si stejně pořád hystericky jeli to svoje... ()

Schuldiner 

všechny recenze uživatele

Některé díly se sledovat daly. Bohužel časem člověku dojde že je politik jako politik a už ho to nebaví, protože sou to všechno stejný svině! Další věc je, že někteří lidé z publika byli naprostí idioti, kteří se ptají dokolečka na to samý, i když to v pořadu už zaznělo a pak takoví ti co neumějí položit kloudnou otázku.. Tak proč se ptáš? Stejně ti ty vole ten politik vše vyvrátí a zbagatelizuje, zdemagogizuje a odpoví svou pravdu pravdoucí a vše hodí na své politické oponenty... ()

Reklama

Voxel 

všechny recenze uživatele

Ten nápad samotný, že občan má možnost položit politikovi dotaz z očí do očí před zraky kamer, nebyl zase tak špatný, ale Jílková většinou neuměla zjednat pořádek, všichni si skákali do řeči, překřikovali se atd, navíc na mě působila značně zaujatým dojmem. Takže slabota, ještě že už to skončilo, stejně se totiž nic nevyřešilo jen si lidi mohli zanadávat (hlavně děda to dost prožíval :-). ()

wosho 

všechny recenze uživatele

Bulvární způsob jak představit lidem své politiky v aréně blbosti, tuposti, hospodských žvástů, noblesy, úrovně, špíny, politikaření, sebědůvěry a co já vím co všeho možného. Svým způsobem je to záslužný pořad a obdivuji odvahu mnoho politiků do toho jít. Ale zas na druhou stranu, kdyby se do Kotle dostal Hitler před 70ti lety-jak by to asi dopadlo??? Tupá masa i Jílková by určitě nadšene hajlovali ()

buchannon 

všechny recenze uživatele

Michaela Jílková, jejíž kotel by TEHDY stál za hřích. Tenkrát bych se asi ani moc nezdráhal a zřejmě bych provedl jeho revizi. Dnes už bych na tuto "špinavou práci" určitě poslal dědka těsně před důchodem, kterému by se přitom okamžitě spustil Pavlovův reflex. No nic, nechme kotel kotlem a přejděme ke Kotli. Že to byla neskutečná prdel, o tom žádná, ale přitom mě vlastně hloupost tohoto pořadu, který byl stvořen pro široké intelektuální vrstvy, i urážela. Neustále se opakující schéma: 1. Míšánek nahodil téma. 2. Politik se chytil a začal mlít píčoviny... 3. A teď dostal slovo nějaký důchodce, který položil otázku s naivní vírou jejího smysluplného zodpovězení. 4. Nakonec politik zase začal mlít pantem a slíbil tazateli okamžité vyřešení jeho problému s tím, že se mu bude věnovat ihned po návratu do úřadu a pak spolu můžou zajít na jedno nebo za kurvama, čerta kam vlastně ti politici chodí. A pak že se lidi nedomluví... P.S.: A ani jsem nevěděl, že Mirda Sládek je PhDr.. Zajímavý komentář: heyda ()

Zajímavosti (2)

  • Do jedné z epizod pořadu si pozvaný poslanec a předseda Sdružení pro Republiku - Republikánské strany Československa PhDr. Miroslav Sládek přinesl vlastní nápoj, a to prý proto, aby se ochránil před případným pokusem ho otrávit. (JoranProvenzano)
  • Formát Kotle prý vymyslela sama Jílková, která chtěla se svým výrazně dominantním vzezřením vytvořit konečně dostatečnou konkurenci českým politickým diskuzím. [Zdroj: Refresher.cz] (Duoscop)

Reklama

Reklama