Reklama

Reklama

Noční vlak

  • USA Night Train (více)
TV spot

Dva cestující (Leelee Sobieski, Steve Zahn) a průvodčí (Danny Glover) zjistí, že v nočním vlaku zemřel člověk. Neznámý měl u sebe malou schránku s diamanty obrovské ceny, které by si rádi nechali pro sebe. Rozhodnou se proto předstírat, že muž do vlaku nikdy nenastoupil a shodit jeho tělo do řeky, přes kterou bude vlak přejíždět. Jejich plán jak se zbavit mrtvoly se vyhrotí až k bodu, kdy musejí rozsekat tělo na kousky, které by se vešly do malého kufru. A pak zbývá už jen rozdělit kořist... (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

TV spot

Recenze (86)

Jayem 

všechny recenze uživatele

Na moje prekvapenie som sa celkom bavil a film si z plynúcim časom udržal rovnaku atmosferu od tajuplného začiatku až do podla mňa trocha prehnaného konca. Len pre informaciu toto nieje akčný film ako sa tu piše aj ked sa tam par krat vystreli. Skôr by som to zaradil ako niečo medzi mystery a trilerom. ()

bartias 

všechny recenze uživatele

Původně napínavá zápletka se zvrhne v obyčejnou vyvražďovačku s mystickým artefaktem uprostřed krvavého běsnění. Na trojici (anti)hrdinů vyskakují postupně nové a nové problémy, které do posledního vrznutí zrezivělých kolejnic naplňují žánrová klišé. Laciná televizní produkce málem zkazí i jediné vzrušení z filmu, když se perfektně vypadající Leelee Sobieski svléká. Ani ona, ani Danny Glover, natož Steve Zahn ale s monotónní nudou tohoto bubu-vláčku kolejáčku stejně nesvedou. ()

Reklama

rikitiki 

všechny recenze uživatele

Kdybych to přirovnala jízdě vlakem: na začátku zajímavá atmosféra. Slušné tempo, které ještě zrychlí absurdní vyvražďovačkou, začne v posledních 20 minutách hodně zvolňovat, až se dokodrcá do konce, kde narazí. Hlavní příčiny havárie jsou 1, stokrát omletý konec, 2, absolutní nevysvětlení, co to bylo za krabičku, která vše způsobila. _____ Hitchcock takovým věcem říkal - tuším - McGuffin. Něco, za čím se ženou ve filmech špioni, dobrodruzi atd.. Ta věc sama o sobě není pro film důležitá, je jen záminkou, proč se postavy pouštějí do nebezpečí. Ale nějak vysvětlit by se měla, i kdyby to bylo absurdní. ____ Konec je pro mne zklamáním, kvůli kterému snižuji o jednu hvězdu hodnocení. /24. 8. 12./ ()

JASON_X 

všechny recenze uživatele

Zajímavá nevyzpytatelná Sobieska a otravný vypočitatelný šašek Zahn se po letech opět potkali ve filmu, konkrétně ve vlaku, a tentokrát to myslím dopadlo ještě o hvězdu líp než minule (Joy Ride, 2001). Do hlavního hereckého tria k nim produkce přihodila skvělého průvodčího Glovera, černogroteskně-detektivní zápletku scénárista lehce okořenil metafyzickým mysterióznem a na světě je zábavná a záživná černá komedie, která nejspíš skončí poněkud jinak, než si většina z vás bude myslet. Film bez zásadní chyby, ale na pátou to přece jenom není (televizní look, kinklající se ručka). A propos zajímalo by mě, co by se v té krabičce ukázalo mně. ()

genetique 

všechny recenze uživatele

Veľmi slušný rutinný filmík na jedno pozretie. Príbeh nie je ničím výnimočným, po čase sa mi začali prelínať rôzne námety z iných filmov, no nič grandiózne som ani nečakal, takže až taký sklamaný som nebol. Trošku ma iritovala tá snová kamera a príliš nasilu zamotaný záver s pomerne jednoduchou pointou. 55%. ()

Galerie (39)

Zajímavosti (2)

  • Snímek byl natočen v bulharském hlavním městě Sofii. (Ded@M@tes)

Reklama

Reklama