foto

Constantine Gregory

  • nar. 16.9.1942 (76 let)
    New York City, New York, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 The King's Man
2009 Krev: Poslední upír
Noční vlak
Zlodějská partie
2007 Brilantní plán
2006 Nekonečná spravedlnost
2005 Job Street
2004 D'Artagnanova dcera (TV film)
2003 Rytíři ze Šanghaje
2002 Bible - Nový zákon: Apokalypsa (TV film)
Julius Caesar (TV film)
Nejhorší obavy
1999 Gregoryho známosti
Titus
1998 Francouzova zátoka (TV film)
1996 Circles of Deceit: Kalon (TV film)
1995 Zlaté oko
1994 Běsnící spravedlnost (TV film)
Guinevere (TV film)
1992 Back in the U.S.S.R.
1990 Ruský dům
Ve stínu Velké Číny.
1989 Pursuit (TV film)
1987 Poslední císař
1986 Mashenka
1985 Max Headroom (TV film)
1984 Chytit krále (TV film)
1981 Bankovní loupež
Ninja přichází
1980 Waterfall, The (TV film)
1979 Meetings with Remarkable Men
1978 The Class of Miss MacMichael
The Stud
1976 Alfie Darling
Emily
Pouť zatracených
Ďáblova dcera
1975 Ruská ruleta
Zlatá lest
1974 Antonius a Kleopatra (TV film)
Datlové semínko
1971 Diamanty jsou věčné
1970 Foreign Exchange (TV film)
Revolucionář
There's a Girl in My Soup
Zlom
1969 Before Winter Comes

TV seriály

2013 Protiúder (TV seriál)
Epizoda 7 (S04E07)
2009 Whitechapel (TV seriál)
Episode 3 (S01E03)
Episode 2 (S01E02)
2007 V síti CIA (TV seriál)
2006 MI5 (TV seriál)
Epizoda 7 (S05E07)
2005 Jericho (TV seriál)
2000 Perfect World (TV seriál)
1998 Profesionálové z CI5 (TV seriál)
1997 Brass Eye (TV seriál)
I'm Alan Partridge (TV seriál)
1994 99-1 (TV seriál)
Lifeboat, The (TV seriál)
Space Precinct (TV seriál)
1992 Love Hurts (TV seriál)
1988 Tucet špinavců (TV seriál)
1986 Boon (TV seriál)
King & Castle (TV seriál)
Nepolapitelná Tracy (TV seriál)
1985 C.A.T.S. Eyes (TV seriál)
Mussolini: The Untold Story (TV seriál)
1984 The Secret Servant (TV seriál)
Vzdálené vrcholky hor (TV seriál)
1983 Agatha Christie's Partners in Crime (TV seriál)
The Fourth Arm (TV seriál)
1982 Play for Tomorrow (TV seriál)
Q.E.D. (TV seriál)
Whoops Apocalypse (TV seriál)
1981 Bergerac (TV seriál)
1980 Hannah (TV seriál)
1979 Minder (TV seriál)
Neobvyklé příběhy (TV seriál)
Screenplay (TV seriál)
Shoestring (TV seriál)
1978 Leave It to Charlie (TV seriál)
Strangers (TV seriál)
1977 Secret Army (TV seriál)
1976 Yanks Go Home (TV seriál)
1974 Dial M for Murder (TV seriál)
Soldier and Me (TV seriál)
1973 Whatever Happened to the Likely Lads? (TV seriál)
1970 Culture Vultures, The (TV seriál)
Play for Today (TV seriál)
1969 Department S (TV seriál)
Special Branch (TV seriál)
1967 Man in a Suitcase (TV seriál)
1966 The Informer (TV seriál)
The Rat Catchers (TV seriál)
1963 The Doctors (TV seriál)
1960 Coronation Street (TV seriál)

Dokumentární

2005 Závody v dobývání vesmíru (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace