Reklama

Reklama

Nejslabší! Máte padáka!

(pořad)
všechny plakáty
Soutěžní
Česko, 2002, 114x50 min

Účinkují:

Zuzana Slavíková (moderátor)

Obsahy(1)

Ve studiu se shromáždí 7 hráčů, následně jim jsou postupně zadávány otázky z různých odvětví (např. hudba, dějiny, celebrity, věda, atd.) Pokud hráč odpoví správně zvýší se suma, kterou pak může slovem "bank" uložit do společné banky. Pokud hráč odpoví špatně tak se suma vynuluje a začíná se od nuly. Na konci kola všichni hráči hlasují o tom kdo z nich vypadne (dostane padáka) a to z důvodu že se jim zdál nejslabší. Čas na zodpovězení otázek se postupem kol snižuje a hra se zrychluje. Tímto principem hráči odpadávají až do finále, kde se poslední 2 hráči utkají v duelu, vítěz si odnese obsah banku, který se ukládal během hry, poražený má smůlu. Tuto soutěž vysílala TV NOVA a uváděla ji Zuzana Slavíková. (duklak2)

(více)

Recenze (81)

Karlos80 

všechny recenze uživatele

"Kdo vám to kazí? Koho byste se zbavili?" Moc dobře si pamatuji na tuto neustálou vyřčenou větu z úst paní Slavíkové. Pořad, díky kterému se z poměrně neznámé Slavíkové přes noc stala mediální hvězda, nicméně svým trochu monotónním pojetím se brzy okoukal, pak vypršela práva a asi 2,6 letech ho zrušili úplně...Lepší než samotná soutěž, jsou pak všechny ty parodie na tento soutěžní pořad na netu.. ()

RadimFišer 

všechny recenze uživatele

Ano, parodií bylo velmi a velmi. Avšak na paní Slavíkovou jsem zcela zapomněl. Byl to pořad se svými nejokouzlivějšími hláškami, jaké kdy televize Nova vůbec zaznamenala. Kdo Vám to kazí, komu by jste dali padáka. Naprosto jste mohli cítit tu vzájemnou nevraživost a hrůzu. Protože jsem nebyl tehdy oblíben úplně jsem se bál, že by mě taky vyhodili a já nic nevyhrál. To je prostě hra a etapa života. Peníze jdou vydělat lépe. ()

Reklama

duklak2 

všechny recenze uživatele

V prvé řadě musím podotknout, že jsem naštván. Včera mě zmizelo devět komentářů a ani nevím k jakým filmům. Já se ale nevzdám. Budu bojovat a psát dál. Což právě dělám. Je neděle 20. 6. 7h. ráno a "komentuji" na CSFD. Tato soutěž neměla zaniknout. Měla dostat větší šanci. Slavíková byla dokonalá. Nedokážu si představit s ní žít. I když možná v osobním životě je úplně jiná. Některých soutěžících mě bylo líto. Soutěž měla atmosféru. Na každý díl jsem se těšil. Bylo mě smutno, když v tv programu jsem už další díl neviděl. Prosím o obnovu. ()

Eisenmann 

všechny recenze uživatele

Zuzana Slavíková nepřekonatelná ve své roli drsné moderátorky. Sledovat tenhle pořad mě vždycky pobavilo už jen díky tomu falešnému pouštění hrůzy, ikdyž někteří soutěžící tam byli vážně na zabití. Přesto, že tenhle pořad nevykazoval žádnou závratnou kvalitu, nápad ani provedení, byl to fenomén, fenomén, který si zaslouží alespoň 30%. ()

Testament odpad!

všechny recenze uživatele

Mám rád soutěžní pořady, ale vylučování soutěžících na základě toho, že se dva soutěžící "dohodnou" napíší na papír jméno třetího a ten vypadne??A to na základě toho, že ten třetí soutěžící je chytřejší než oni a měl by tudíž právem vyhrát soutěž? Dokoukat jeden díl do konce bylo martyrium a to nepočítám směšnou Slavíkovou, z které jsem míval záchvaty smíchu... ()

Zajímavosti (7)

  • Zuzana Slavíková říká, že jí jednou zazvonil telefon, a v něm se ozvalo: „Jste velmi dobrá herečka, zvládla byste zahrát mrchu?" - jednalo se o dramaturga pořadu. (Halloween9)
  • Ve stejnou dobu, kdy pořad chystala do vysílání TV Nova, si Česká televize připravila vlastní soutěžní pořad Gladiátor. Pořad na ČT ale diváky moc neoslovil a po několika dílech byl stažen. (Halloween9)

Reklama

Reklama