Reklama

Reklama

Nejslabší! Máte padáka!

(pořad)
všechny plakáty
Soutěžní
Česko, 2002, 114x50 min

Účinkují:

Zuzana Slavíková (moderátor)

Obsahy(1)

Ve studiu se shromáždí 7 hráčů, následně jim jsou postupně zadávány otázky z různých odvětví (např. hudba, dějiny, celebrity, věda, atd.) Pokud hráč odpoví správně zvýší se suma, kterou pak může slovem "bank" uložit do společné banky. Pokud hráč odpoví špatně tak se suma vynuluje a začíná se od nuly. Na konci kola všichni hráči hlasují o tom kdo z nich vypadne (dostane padáka) a to z důvodu že se jim zdál nejslabší. Čas na zodpovězení otázek se postupem kol snižuje a hra se zrychluje. Tímto principem hráči odpadávají až do finále, kde se poslední 2 hráči utkají v duelu, vítěz si odnese obsah banku, který se ukládal během hry, poražený má smůlu. Tuto soutěž vysílala TV NOVA a uváděla ji Zuzana Slavíková. (duklak2)

(více)

Zajímavosti (7)

  • Zuzana Slavíková se nechala slyšet, že nadávky, které používala, jí připravoval psycholog. Občas ho prý ale musela krotit, protože některé věci, které ji napsal, by nedokázala nikomu říct. (Duoscop)
  • Ve stejnou dobu, kdy pořad chystala do vysílání TV Nova, si Česká televize připravila vlastní soutěžní pořad Gladiátor. Pořad na ČT ale diváky moc neoslovil a po několika dílech byl stažen. (Halloween9)
  • Zuzana Slavíková říká, že jí jednou zazvonil telefon, a v něm se ozvalo: „Jste velmi dobrá herečka, zvládla byste zahrát mrchu?" - jednalo se o dramaturga pořadu. (Halloween9)
  • Pořad zvedl velký odpor u staršího publika kvůli chování moderátorky. (Halloween9)

Reklama

Reklama