Reklama

Reklama

Epizody(18)

Geniální dirigent s ostrou povahou se přimotá do života houslistky a dopravního policisty s nevídaným hudebním nadáním. (Netflix)

Recenze (12)

May 

všechny recenze uživatele

Neznam japonskou verzi Nodame Cantabile a tudiz nemam srovnani pro tyto dva serialy. Korejsky Beethoven Virus, coz je nazev popularniho moderniho zpracovani jedne z Beethovenovych nejslavnejsich melodii, ma pomerne chatrny a naivni pribeh, ktery je ovsem v podstate naprosto nedulezity. Serial drzi pohromade nescetne mnozstvi ukazek vazne hudby, ktere jsou pro nekoho mozna otravne, pro druheho prave tim, co na serialu zboznuje. At uz je to kopie japonske mangy vice ci mene, je to originalni, zabavne a hudebni slozka je famozni, pokud k ni mate vztah. ()

Tyckin 

všechny recenze uživatele

Já to po 6 částech vzdávám. Nemohu popřít jistou poutavost, zejména hudební stránka je velmi chytlavá a působivá, ovšem některé dění kolem mne příliš neoslovilo až nebavilo, zkrátka mám rozporuplné pocity a nedostatečnou motivaci pokračovat. Maestro je super, o hlavní herečce to už ale prohlásit nemohu a část ostatních mi taky lehce nesedla, ale spíše šlo o veškeré okolní dění a příběhy jež obvykle nepřinesly nic extra zvláštního co by mne udrželo u obrazovky. ()

Reklama

Folpa 

všechny recenze uživatele

Můj druhý korejský seriál s krásnou hudbou (taky aby ne, když je to o vážné hudbě) s velice dobrými výkony hlavně představitele Maestra. Tento seriál také dokázal to, že vážná hudba není nudná ale pěkná jenže musí být dobře podaná jako v tomto seriálu. Určitě nedosahuje kvalit Snow Queen ale upřímně... který seriál se alespoň přiblíží? ()

Zelilu007 

všechny recenze uživatele

Tento seriál mi vysloveně vypěstoval lásku k vážné hudbě. Napíšu víc, až už to konečně uvidím po druhé, na což se teď právě chystám. Tak konečně jsem se odhodlala a našla si čas. Maestro je snad dirigentem i v opravdovém životě i když možná ne v orchestru. Věřila jsem mu ten jeho úporný zápal. Nechat klasické klasickým a je to určitě dobře. Na druhé straně řeky stojí můj rytíř na bílém koni Jang Geun Suk mne nikdy nezklame. Díky němu jsem to viděla jako třetí seriál z JK, zatím shlédnuto 2x :) a tak je tu prostě roztomilý jak máchá rukama. :)) Celkově je obsazení velice podařené. Nemám tomuto doramatu co vytknout. Můžu pouze doporučit. Taky máte po shlédnutí chuť všechno dirigovat nebo si pustit Vltavu? ()

ainny 

všechny recenze uživatele

Viděno pět dílů a stačilo. A to jsem to kdysi chtěla přeložit. Dneska jsem ráda, že jsem se tomu vyhnula. V tom, co jsem viděla, byly dva světlé momenty. Sukkieho dirigování a Óda na radost, kterou hrál v obchodním domě. A to je trochu málo. Jinak se omílala pořád ta samá situace dokola a mě prostě vůbec nezajímá, co bude dál. ()

Galerie (20)

Zajímavosti (2)

  • Maestro Kang sleduje ve druhém díle film Amadeus (1984). (Vavča)
  • Ve třetí epizodě orchestr pod vedením maestra Kanga hraje hudbu z filmu Mise (1986), který jim pro dokreslení atmosféry zároveň pouští na velkoplošné LCD televizi. (Vavča)

Reklama

Reklama