Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Brendan Young a Darryl Jennings vyráží spolu se skupinou školních přátel na výlet k jezeru Arrowhead. Chtějí tam oslavit narozeniny své kamarádky. Když dorazí na místo, zjistí, že se za nevyjasněných okolností začínají jeden po druhém ztrácet. (LIVINGDEAD)

Recenze (44)

Karamanlis 

všechny recenze uživatele

Kontroverzný hudobný producent, manažér R & B interpretov a rádobyrežisér Chris Stokes tentokrát dostal chuť prezentovať sa prostredníctvom hororového žánru. Stokes však mimo iného zlyhal najmä ako scenárista, chovanie ústredných postáv a celý dej Somebody Help Me sú totiž tak hlúpe, že to pôsobí imbecilne aj v rámci nenáročných kritérií nízkoropočtového hororového marastu. Aby som však iba nekritizoval, občasné "hosteloidné" mučeníčko celkom ušlo a pobavila ma aj scéna v ktorej, ochotný ujo zastal a doslova nanútil odvoz dvom mladým Afroameričanom s gangsterským výzorom, kapucňami na hlavách a baseballovými palicami v rukách, ktorí si mašírovali nočnou cestou v zapadákove... tým dvom černochom to neprišlo moc podozrivé, zrejme si domnievali, že vyzerajú ako slušní stopári, ktorým dobrosrdečný vidiecky vodič proste za žiadnych okolností neodolá :) ()

helraiser 

všechny recenze uživatele

V postatě průměrné cosi co by se dalo nazvat kombinací exploitationu, duchařiny a slasheru. Šílenej doktor chytá, zavírá lidi, kterým pak odřezává kusy těl a nakonec zabíjí. Z toho se dalo vytřískat opravdu hodně, sice pár nechutností uvidíme, ale tvůrci se nějak drželi při zemi takže celkově nic moc. Dostat to do ruky Aja to by byli orgie, ale takhle to je jen průměrná podivaná, která kdovijak nenadchne, ale ani neurazí. Místy to mělo docela i atmosféru a tak jsem celkem spokojenej. Na zkrácení dlouhýho večera dobrá volba, za zkouknutí to určitě stojí. ()

Reklama

Martin_W odpad!

všechny recenze uživatele

Nekvalitní sračka, která působí naprosto vtipně, ne však hororově. Celé jsem to prozíval a musel jsem dokoukat až dnes na počítači, protože jsem u toho usnul. Díky "kvalitnímu" obrazu a scénám ve tmě jsem vlastně pořádně ani neviděl, kdo ten vrah je. No a konec ? Ten jak by vypadnul ze Scoobyho Doo. Už jsem jen čekal kdy vrah prohlásí: "Nebýt těhle negrů, určitě by se mi to podařilo". 5% ()

bourec 

všechny recenze uživatele

No,zase jedná nepovedená legranda od dvd edice.Už hudební podkreslení děje je do nebe volající.Navíc tady nehysterčej jenom ženský,ale i dva černoušci.Děj je přiblblej,navíc drsný scény se jaksi vypařily,ty dva vytržený nehty mě opravdu nevyděsily,sem už dost votrlej.Ne,tohle je zase slaboučký.Nebrat!20%. ()

Campbell 

všechny recenze uživatele

Dost nudný a roztahaný horor. Neboly slasher s nadpřirozenýma prvkama trpý šíleně moc nedostatky, třeba na absenci zajímavého vraha, to proč vraždí, a způsobem jak vraždí je dost smutné. A ani herci hrající oběti na tom nejsou moc dobře, hlavní hrdina je strašně směšnej stejně tak jako jeho kamarádi, navíc postavy jsou tak strašně blbí až to bolí. Nicméně začátek celkem ušel a diváka nalákal ale to je vše. Žádné gore, vraždy jsou off-screen a atmosféra je nulová, a při tom ta chatka vypadala nadějně, bohužel z tohohle moc radost nemám, původně jsem chtěl jít i do dvojky ale raději ne. Zatím. ()

Zajímavosti (1)

  • Natáčení probíhalo v lalifornském Twin Peaks. (Terva)

Reklama

Reklama