Reklama

Reklama

Nemrtví

  • Francie Mutants
Trailer

Obsahy(1)

Svět napadl pandemický vir, který mění lidské bytosti na primitivní a krvežíznivé kreatury. Marco a Sonia se pokusí najít řešení z této svízelné situace, avšak Marco je také kontaminován. Začíná se pomalu měnit a Sonia, která s ním čeká dítě, má před sebou dilema. Musí bojovat se Zombie a zároveň proti muži, kterého miluje. (LIVINGDEAD)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (120)

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Prvé prípady sa obvajili začiatkom leta. Už mesiace ničí neznámy vírus celú ľudskú populáciu. Vírus ktorý mení infikovaných ľudí na agresívne, nesvojprávne, krvilačné kreatúry. Tým čo prežili ostáva jediná možnosť. Musia sa spojiť s vojenskou základňou Noe. Nič originálne. Francúzska variácia na opozeranú tému zombie virus. Je to nuda. Nízky rozpočet, roztrasená kamera, nevýrazný soundtrack, hnusná herečka s bradavicou na hube... film "Nemrtví" sa mi vôbec nepáčil. Francúzi ma tento krát sklamali. * ()

Terva 

všechny recenze uživatele

Už měsíce virus hubí populaci. CITÁT - Musíme držet pohromadě. Brečel jsem smíchy, když Frank ( Nicolas Brianqon ) hodil v knihovně tu dýmovnici. Pak chodil v mlze s brokovnicí a nic neviděl. Proč to dělal ? Není nic horšího než, nasraný, zmutovaný, zamilovaný, lidský zombie. Ještě štěstí, že Sonie ( Héléne De Fougerolles ) nechali tolik času na výzkum, co. Určitě by je to světlo přilákalo dřív, ale rejža si to zatím nepřál a tak se scénaristicky čekalo až bude mít hlavní hrdinka nějaké výsledky. Jo a všimli jste si, že tam nic nejedli, teda krom dlouhého vepřověho ? Jedna hvězda za podařenou hudbu a pěkné krvavé zvuky. ()

Reklama

heyda 

všechny recenze uživatele

Ne, ne, ne, ne, takhle to prostě nejde dělat. Hodinu diváka uspávat a pak na něj vychrlit vnitřnosti a spoustu krvelačných mutantů. Scénář je ke všemu omezený v celém filmu jen na pár vět a to ještě hodně primitivních. Stejně tak si nejsem jistý s výběrem herců. Místo, abych jim fandil, tak jsem si přál, aby se co nejdřív pozabíjeli a byl pokoj. Nicméně francouzi zde potvrzují 2 věci, ve kterých jsou špičkou v hororech. Zaprvé je to vhodná volba prostředí a tím i daná mrazivá atmosféra + skvělé triky a masky. Ta přeměna byla geniální. Jenže mě tohle prostě nestačí. Já chci fandit obětem, chci dostat nějaký příběh a chci akci a napětí. To vše mi zde chybělo. 25% ()

Hrabka 

všechny recenze uživatele

Ne, ne, ne, ne, ne! Sáhodlouhá zasněžená nuda. Kdyby se ke konci nezačalo něco dít, tak je to jasný odpad! Nezajímavě podané téma, které mě obvykle dokáže slušně zaujmout, ale tady to bylo utrpení. Dřív než se začne vůbec něco dít, tak spím jak dudek. Ne vážně, 4/5 filmu jsou tak hrozně nezáživné, plné nezajímavých rozhovorů, nudných pasáží s dlouhými záběry na nic a dvěma, později několika, postavami, které prostě nemají divákovi co nabídnout. Ke konci se to sice trochu rozjede, ale i ta akce nestojí většinou za moc. Mutanti, kteří byli celkem povedení, to vytáhli aspoň na tu jednu hvězdu, ale jinak to bylo velké utrpení. 20% ()

ghatos 

všechny recenze uživatele

Na zombíky jsem už extrémně alergický. Je pořád to samé do zblbnutí. Třeba vraždící pampelišky by byli stupidní, ale aspoň originální. Jak říká Zdeněk Pohlreich: "když už neumíš nic jiného uvařit, tak se snaž tu profláknutou svíčkovou dělat pořádně"! To stejné platí i na tento subžánr. Mutants není originální, ale poctivě maká na nechutných zrůdách a atmosféře. Nakonec ta svíčková je dobrá, s knedlíkem se to však nepodařilo (kamera). Ty byla šíleně rychlá, chaotická...no úplně špatně. Brusinka v podobě hudby a šlehačka jako úplné závěrečné vyvrcholení mi chutnaly. Přece jen příloha není až tak důležitá, proto dávám 3*. Kdyby mi někdo řekl před promítáním, že tomu dám tři hvězdy, tak bych nevěřil. ()

Galerie (9)

Zajímavosti (2)

  • V čase 14-15 minúta sa palivová ručička zobrazujúca stav nádrže mení z plnej na prázdnu. (zuzulatomas)
  • Film měl premiéru 31. 5. 2009 na Filmovém festivalu Gérardmer ve Francii. (Terva)

Reklama

Reklama