Reklama

Reklama

VOD (1)

Ink je neobvykle natočený fantasy film, v jehož světě naše sny vytváří dvě strany, Vypravěči tvoří ty dobré a Inkubové ty zlé. Sledujeme propojený osud Inka, tuláka mezi světy, který se chce stát Inkubem pomocí únosu duše malé holčičky, a osud Johna, jejího otce, který je ztracený ve světě skutečném. Celý děj na pozadí klasického souboje nespecifikovaného dobra se zlem je pojat velice psychedelickým způsobem a krom samotného děje a rozuzlení představuje jedinečný zážitek především svou formou. (Sysel_CZ)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (184)

Sysel_CZ 

všechny recenze uživatele

Ze začátku mi vadil šíleně klipovitý střih (nejen) u akčních scén spolu se zastavovačkami a jinými podivnostmi, ale ty se tak nějak samy vsákly a čím víc se film blížil k tomu, o čem opravdu je, tím víc mě do sebe vtahoval. A nakonec skončil jako něco, o čem si myslím, že je možná jeden z nejlepších filmů, co jsem za poslední roky viděl. Takovou věc si musím nechat projít hlavou, než se film uleží, ale každopádně to je myslím zpracováním jedinečné, atmosférou geniální a vyzněním přinejmenším podnětné v umím si představit že pro někoho klišoidním směru, ovšem podle mě se tenhle motiv nikdy nemůže ohrát. Protože je aktuální a skutečný. ()

chemopren 

všechny recenze uživatele

Jeden z najoriginalnejsich filmov co som v poslednom case videl. Skvely namet, pribeh, herci, efekty, no proste vsetko. Koniec nemal chybu. Za malo penazi vela muziky... Jedine co sa da vytknut ze zaciatok je trochu rozhadzany inak podla mna skvely film. btw len uplny retard moze ist s hodnotenim pod 2 * ()

Reklama

Anderton 

všechny recenze uživatele

Pri pohľade na rôznu škálu hodnotení sa vôbec nečudujem. Neznámy Jamin Winans nám predkladá mysteriózny príbeh s nesúrodým scenárom, ktorý sa dosť dlho rozhoduje, čím chce vlastne byť. Neskôr sa to vykryštalizuje a treba povedať, že tým najlepším smerom. Ink prekvapil veľmi silným emocionálnym, až katarzným záverom, ktorý je lepšie vopred nevedieť a nechať sa príjemne prekvapiť. Bohužiaľ je na spracovaní patrné, že nebolo dostatok financií a že Winans ešte nemá písanie a réžiu dostatočne v krvi a svoj výtvarný štýl zatiaľ iba cibrí. ()

ivishka 

všechny recenze uživatele

No nebylo to špatné to vůbec..ale jak se může celý film s takovým nábojem lopotit s tím vztahem - dcera a otec? Sny jsem si představovala více propracované, ale nestalo se - bohužel. Líbila se mi ovšem ta alternativní realita v podobě těch neviditelných bytostí co bojují za duše "nevinných" pozemšťanů. Moc mě bavila herečka Jessica Duffy, která je nejen nadaná, ale také hezká na pohled, bohužel ale nehraje v moc filmech. Zajímavě udělané akční scény, ale působilo to dohromady celkem zmateně a ještě jakoby nedokončeně. Nejvíce se mi asi líbilo jak hledač počítal do 4 a celý svět kolem něj šel najednou podle stejného rytmu... ()

Happens 

všechny recenze uživatele

Přemýšlím, jestli to byl záměr, že chvílemi mi snímek připomínal studentský film na festivalu Amatérské kamery. Možná jo. Ale ten děje, který se zamotal sám do sebe a do věčného boje dobra a zla. Dobrých snů a těch špatných. A ještě do toho dáme jednoho workoholica, co je otec dcery se znovuobjeveným rodičovským citem, aby to jakože bylo patetický. Tak jo. Tak ne. ()

Galerie (20)

Zajímavosti (3)

  • O distribuci filmu neprojevilo zájem žádné větší studio. Proto byla společnost Double Edge Films donucena sama se postarat o nasazení filmu do nezávislých kin, na DVD a o online distribuci. Na internetu se stal Ink hitem a během týdnu si ho stáhlo několik set tisíc uživatelů, což vyústilo v obrovský zájem o film nejen na internetu, ale také zvýšilo jeho prodej na DVD a Blu-ray. (s.e.p.p)
  • Rozpočet filmu byl pouhých 250 tisíc amerických dolarů.
    (Martrix)

Reklama

Reklama