Reklama

Reklama

The Horseman

Trailer 1

Obsahy(1)

Australská variace na populární téma pomsty nám v komorním podání přináší příběh otce, do jehož rukou se nečekaně dostane videokazeta s nahrávkou jeho zavražděné dcery. Návštěvou distribuční společnosti hledání pravých viníků smrti mladé dívky teprve začíná. (Ricky_CZ)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (65)

PetrPan 

všechny recenze uživatele

Nasraný otec se mění v bič na dcerorasty a dcerovrahy a jeho pomsta není pokrm podávaný za studena, ale ještě horký a krvavý biftek a tak krájí a vůbec všelijak upravuje všechny, kdo zprznili jeho milovaného potomka. A i když je to obyčejnej tatík a na své cestě vesměs potkává samé vypracované muskulatury, jeho vztek jej mění v terminátora, který nezná slitování..pravda tady se nám uvěřitelnost ztrácí společně s jednou z otcovských bradavek, nicméně neřekl bych, že u tohohle typu filmu se na to někde vůbec hraje. Očividně je to nízkorozpočťák, tak se nedočkáme nějakých vymazlených ( fuj, já vím) gore scén, ale všechno to dohání ty možnosti, které našeho otce, mimochodem povoláním deratizéra, napadnou. Takové nafouknutí penisu může být docela bžunda... Na své cestě potkává i mladou holčinu a tak se celá jeho pouť kapičku ke konci zkomplikuje, ale všechno nějak dopadne, nebojte se. Co mě ale překvapilo byl ale jeden opravdu citlivý rozhovor mezi "bičem" a tou dívčinou o dětech a tak dál - jedna věta byla naprosto uzemňující: "Nikdo tě neobejme tak, jako tvoje vlastní dítě " ()

A_FISH 

všechny recenze uživatele

Chlápek si vyrazí na vejlet. Z vlastní dcery vychoval lacinou špínu. Nediv se, že bere pajcrem po hlavě kdekoho. Logicky. Po cestě potkává nějakou unuděnou čubku. Buhví od koho se nechala zbouchnout. Je gentleman, kousek jí sveze. Společně filozofujou o životě a smrti. Člověka málem dojmou. Nevíš jak a rána na mozek. Zvrat jak prase a oblouk se blíží vrcholu. Chlápek pozná pajcr i z druhý strany. Ale nevzdá to a situaci řeší. Choreograf JCVD na tuty. Všechno cajk. Láme kosti, louská lebky. Ale chlápek nedá pozor. Vašek Noid sebou jebat nenechá. Bere chlápka do dílny k Arabovi na trochu toho sadomasa. Tady končí prdel. Z chlápka je v mžiku málem pirát. Co teď? Klíček má, ale vezme nakonec dceru k řece? ()

Reklama

Frajer42 

všechny recenze uživatele

Je dost nešťastné, že ve snímku, který se tváří hrozně drsně a sází na syrové akční scény, se neobjeví ani dva údery po sobě bez střihu. Neuvěřitelně mě to sralo. Příběh je naprostá klasika o pomstě - v tomto případě dosti neopodstatněné, kdy otec hodil chyby své zanedbané výchovy na partičku lidí, kteří si užili s jeho dcerou hezké chvilky. Příjemné bylo, že se snímek vrhl do akce prakticky ihned. [30 %] ()

Mr.Apache 

všechny recenze uživatele

Oddělali ti dceru. Co s tím uděláš? Jen jim dej, Christiane! Takhle se musí na tu chamraď. Že si za to částečně mohla sama? To tě má jako kurva zajímat?? Svou do krajnosti hnanou brutalitou je tenhle drsný nářez někde na hraně mezi fyzickým odporem a fascinovanou sympatií. Kdo má děti, bude tomuhle zoufalému apokalyptickému jezdci stejně fandit, ať už to přizná nebo ne. Varování citlivým duším: Není to pěkný film. Příliš mnoho hnusu a tělesného poškozování. Ale na rozdíl od mnoha jiných samoúčelně násilnických filmů bez humorných nadsázek a pomrkávání, tenhle se dá chápat. Ani k tomu nutně nemusíte být úchyl. ()

J*A*S*M 

všechny recenze uživatele

V podstatě naprosto souhlasím s tím, co napsal Pedestrian. Akorát já s tím filmem nejenom nesouhlasím, mne ten film, omlouvám se za vulgarismus, přímo nasral. Jakýkoli exploitation naprosto nutně musí vybudovat pozitivní vztah mezi hlavní postavou a divákem, jenž musí pochopit její motivaci, cítit její bolest, ponížení, sdílet její touhu po pomstě. To se v The Horseman absolutně nestane, hlavní hrdina reaguje tak nepřiměřeně, že soudný člověk mu musí kategoricky odmítnout fandit. Mizerný film nehodný toho, aby jím kdokoli ztrácel čas. ()

Galerie (17)

Reklama

Reklama