Reklama

Reklama

The Horseman

Trailer 1

Obsahy(1)

Australská variace na populární téma pomsty nám v komorním podání přináší příběh otce, do jehož rukou se nečekaně dostane videokazeta s nahrávkou jeho zavražděné dcery. Návštěvou distribuční společnosti hledání pravých viníků smrti mladé dívky teprve začíná. (Ricky_CZ)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (66)

Snorlax 

všechny recenze uživatele

Jeden tatík vezme stopařku a plká s ní během cesty, občas si odskočí někoho umlátit k smrti. Samozřejmě povětšinou zmasakruje muže, kteří jsou o nějaké desetiletí mladší a o pár desítek kilo svalů těžší, ale to už tak nějak k akčním filmům patří. Jakmile se mi podařilo povznést nad toto tupé klišé, mohu konstatovat, že snímek má velmi dobrou atmosféru ponurosti a překvapivě mě nenudil. ()

Crocuta 

všechny recenze uživatele

POZOR, NĚKDO BY TO TŘEBA MOHL POVAŽOVAT ZA SPOILER! Děj tohoto snímku je prajednoduchý, ale záleží na úhlu pohledu, zda to budete považovat za slabinu nebo přednost, já to vidím jako to druhé. Uživatelé JASM, Pedestrian a mnozí další, kteří vyčítají hlavnímu hrdinovi slabou motivaci mají samozřejmě úplnou pravdu - jeho dcerka si svůj neslavný konec zavinila sama a těžko to těm jejím spolusouložícím vyčítat. Jenže: právě proto té Christianově zdánlivě neadekvátní reakci věřím - on si zkrátka nemůže přiznat, že jako rodič zklamal na celé čáře a v podstatě ke smrti své dcery přispěl. Ono je prostě jednodušší svést to na někoho jiného a vybít si svojí frustraci a pocit viny na někom, kdo se k takovému účelu přímo nabízí - třeba na partě chlápků co se motají kolem porna a drog a jejichž komunita se vybarvuje tím víc, čím víc se blíží konec filmu. Ten sentiment ve vztahu se stopařkou sice nebyl nic moc, ale bitky byly parádní - minimum střelných zbraní a oslava staré dobré řemeslné práce je v dnešní době příjemným osvěžením. A tak Christianovy to skóre (jestli jsem dobře počítal) 12:0 přeji - byl to magor, ale i tak jsem mu fandil. ()

Reklama

Frajer42 

všechny recenze uživatele

Je dost nešťastné, že ve snímku, který se tváří hrozně drsně a sází na syrové akční scény, se neobjeví ani dva údery po sobě bez střihu. Neuvěřitelně mě to sralo. Příběh je naprostá klasika o pomstě - v tomto případě dosti neopodstatněné, kdy otec hodil chyby své zanedbané výchovy na partičku lidí, kteří si užili s jeho dcerou hezké chvilky. Příjemné bylo, že se snímek vrhl do akce prakticky ihned. [30 %] ()

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Pomsta nikdy nechutnala Sladce! Mrazivý Australský příběh o brutální Pomstě! Hlavní postavaPetr Marshall aneb Hubič škůdců, připomínající mi Liama Neesona Mučí a Zabíjí muže, kteří jsou zodpovědní za smrt jeho dcery! Jeho dcera zemřela hned po té, co natočila Undergroundovéj Porno Film. Scény s násilím jsou drsné a nekompromisní. Ti hajzlové jsou mláceni páčidlem, kladivem, železnými palicemi.. Dále uvidíme ve filmu rozříznuté krky, urvané bradavky a zároveň jejich svaření! Film je celý takový tmavý, tajemný jde z něj cítit špína, celé je to podrtženo super Atmosférou.. No já se bavil Královsky ! ()

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Zas a znovu se budou otcové mstít za své znásilněné, mučené a zabité dcery. Nelze se divit otci, který si od jednoho z pachatelů vyslechne: ,,Jména ostatních jsou vám k ničemu, nikde je nemůžete použít, nikdo vám nepomůže!", že vezme spravedlnost do vlastních rukou. Poslední čtvrtina mi přišla spíše jako sci-fi, protože sice chápu, že nelítostný otec je tak nabitý silou, že by mohl skály lámat, ale přeci jen, tolik ran lze bej újmy přežít těžko...a vláčet se s obří palicí na pokraji života a smrti...asi ne. I když závěrečné účtování mi připomnělo některé staré klasické westerny, v nichž ovšem často současně umřel padouch i hrdina. Přesto za zápasy dávám hvězdu, jelikož kromě šťavnatosti byly vskutku adrenalinové. ()

Galerie (17)

Reklama

Reklama