Reklama

Reklama

V Rusku existuje park, kde slibují ohromný zážitek z paintballu. My sledujeme skupinu neznámých lidí, ze které byl utvořen tým zelených. Jejich úkolem je během 24 hodin najít všech 6 vlajek a kufrů, ve kterých najdou předměty, které by se jim mohly hodit. Jde o velmi nesourodou skupinu a první velká zkouška je hned u první vlajky, kde na ně zaútočí protivníci. Jedna z žen i tak dokázala najít kufřík a v něm byla neprůstřelná vesta. Nejprve nikdo moc nechápal, k čemu jim bude, ale brzy byl zastřelen jeden z členů skupiny. Skupina se tedy dala na útěk, přesto jeden po druhém umírali. Skupina se setkala s členy týmu oranžových a brzy jim bylo jasné, že je nezabíjejí oni. I tak ale oranžové zabili. Jedna ze zelených si navíc všimla kamer po celém lese, takže jí došlo, že někdo ten masakr pozoruje. Když už zbyli jen poslední čtyři hráči, rozdělili se do dvojic, aby našli poslední dvě vlajky. Jeden tým byl zlikvidován velmi brzy. Během jejich vraždění nám je odhaleno, že jde o hru o přežití. Za pozorování těch vražd platí diváci velké peníze, tudíž očekávají dobrou show. Poslední žijící pár tuší, že nikdo další nepřežil. Muže ještě za světla popálí v obličeji kyselina, v noci už je rovnou zabit. Posledním přeživším je Anna, která ve tmě najde vysílačku vraha... (TV Prima)

(více)

Recenze (103)

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Film Paintball patří mezi nejhorší kousky španělské produkce, které jsem do dnešního dne měl šanci vidět. Jde o podprůměrné akční béčko, které se vetřelo do hororového žánru díky postupnému vyvražďovaní jednotlivých postav. Nejvíc ho sráží otřesná třepotající se kamera, nudnost, spousta nelogických scén a stupidní chování postav. Nicméně mě jako skalního fandu této hry nejvíc zaujalo prostředí a úvodní přestřelka. Jinak je ale film jedna velká nuda, kterou si už asi nikdy nepustím. Slabé 2* ()

Prochy38 

všechny recenze uživatele

Trošku mě překvapilo extrémně slabé hodnocení. Ježiš lidi, co zase blbnete?! Jako jasné, není to žádná pecka, ale špatné to snad nebylo. Postavy celkem sympatické, nuda tam není, kamera roztřesená tak akorát a celkový myšlenka mi přijde víc než dobrá. Masky i prostředí se povedlo, efekty taky dobré. Horor to moc není, ale thriller slušný. Je to celkem jednoduché, ale o to pohodovější. 4*. Páč si to zaslouží určitě modrou barvu. Jinak je to na pěkné 3*. Jediné, co mi nesedlo, byl ten konec. Proč tím autem neodjela? Uniklo mi něco? ()

Reklama

riza-do 

všechny recenze uživatele

Už mě nějak vadí tyhle rádoby živé kamery, které většinou jsou z pohledu jedné nebo více postav. A ještě víc mi vadí když jsou z pohledu třetí strany, tzv.nikoho, kdy absolutně nechápu proč. Respektive chápu - aby zastínily ten slabý zbytek. K tomu přidejte nesympatické postavy, amatérské výkony, debilní dialogy a nezachrání to ani tak super hra jako je paintball. ()

chaturga 

všechny recenze uživatele

A už je to tu zase. Asi mám vkus na hovno, ale opět nechápu tak malé hodnocení. Já byl absolutně překvapenej. Kamera super, dlouhé scény bez střihů, což je dnes málo vidět. Téma super. Herci ok.... Nevím, co se komu nelíbí. Ten pohled z očí vraha přes termovizi je luxusní a efekty celého filmu to samé. Dal bych 3, ale za to hodnocení dám schválně 4! Asi nechápete, že tento film má mraky pozitivů oproti jiným vyvražďovacím slátaninám, které mají 60 až 70% kvůli kozatým kurvám a debilním komerčáckým hláškám puberťáckých imbecilů. Raději si pusťte Ulici a Ordinaci, abyste dali pálku mamrdi. ()

Sabrewulf 

všechny recenze uživatele

Tak v prvé řadě to nemá s hororem nic společného. Zase si někdo plete pojmy thriller vs horor. V druhé řadě to má příšernou kameru, ze které za chvilku bolí oči. Za třetí - postavy neustále řvou a všechno komentují, jak nějací retardi, takhle se lidi nechovají, zvlášť v takovéto situaci, kdy tím prozrazují svoje pozice. To jejich hysterčení je na zabití, takže žádné sympatie. Za čtvrté - celý smysl filmu mi nějak uniká, motivace, důvod, o co vůbec těm organizátorům šlo. Za co jsem se ale styděl nejvíc, byl úvod. To jak se z paintballu dělala reálná střílečka, celá ta scéna, kdy pobíhají kolem vraků aut a těsně kolem nich sviští kuličky s barvami, všichni strašně akční a ustrašení, pak jak vběhnou do toho autobusu a: "Všichni v pořádku, dostal to někdo?" NE! Tak takhle hraní paintballu opravdu nevypadá!!!!! To byl neskutečný trapas, člověk co v životě hrál paintball, se nad tím prostě musí smát. P.S. Vážně bych chtěl vidět člověka (ženskou zvlášť), co jde hrát paintball pouze s brýlemi, tedy bez kopletní ochrany obličeje. Cha cha. ()

Galerie (30)

Související novinky

Půjde po vás Hitman 2

Půjde po vás Hitman 2

26.05.2010

Přestože jednička nenadchla ani fanoušky hry firmy Eidos, ani „běžné diváky“, s rozpočtem 30 milionů vydělala jen v kinech rovnou stovku, takže zabiják s kódovým označením 47 se vrátí. Scénář Kylea… (více)

Reklama

Reklama